dureri in zona toracica

25-11-2010
droxanaelena
Nu este medic/terapeut
droxanaelena
Va cer ajutorul fiindca nu stiu ce alta solutie mai am avand in vedere ca in ultimii 3 ani am ajuns de 2 ori la urgente cu aceeasi problema, si am fost diagnosticata diferit. Pe aceeasi problema, mi-au zis initial ca am o cadere de calciu si ca nu beau destule lichide si mi-au facut o perfuzie [m-am simtit mai bine intr-adevar] iar a 2a oara mi-au zis ca am colica renala, mi-au dat un tratament si mi-au zis sa stau la pat o saptamana ca sa nu imi distrug rinichiul. mi-a trecut si atunci dar primara trecuta am avut aceeasi criza si din cauza faptului ca nu eram acasa, nu am mai fost la medic si am stat la pat 2 zile. Mi-a trecut, fara medicamente.
Zilele astea am inceput sa ma simt slabita deodata. Am mana dreapta amortita, am ambele maini reci.Cand ma intind in pat, seara, incep sa tusesc cu expectoratii moment in care incepe sa imi fie foarte cald. Atunci cand respir simt intepaturi, [seamana cu un junghi] in umarul drept iar durerea radiaza si spre rinichiul drept. Imi simt muschii foarte incordati, aproape ca ma dor si am dureri de cap[in zona occipitala si frontala.], ca si cum m-as fi lovit. In general, seara apar aceste simptome.
Ce pot sa fac ?ce pot sa iau ? nimeni n-a putut sa imi spuna care este cauza. Ajutor !?
1 comentarii
0
21-10-2019, ora 22:15
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! Mergeți la consult la nefrologie pentru acea colică. Pentru durerile toracice puteți merge la un consult la pneumologie. O seară liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.