dureri in zona rinichiului sting pina in picior

29-10-2011
eugen N
Nu este medic/terapeut
eugen N
Va salut..Va scriu cu speranta ca cineva ma poate ajuta. Am o durere aproape permanenta de aproximativ 3 sapt. la spate in partea de jos stanga si aceasta durere se lasa mereu pana in partea superioara a piciorului sting. Amintesc ca acum doi ani am avut peatra la rinichi (cam de 4-5mm.
3 comentarii
0
29-10-2011, ora 18:36
utilizator_89498
Nu este medic/terapeut
utilizator_89498
Buna ziua! In primul rand trebuie ;;neaparat" sa faci o ecografie abdominala, dupa ce ai un rezultat cert ca este, o piatra sau altceva urologic, trebui sa te adresezi unui medic specialist. Durearea ta, care se lasa pe picior, nu e o certitudine ca este de la rinichiul tau stang. Ce-i drept, piatra, are tenta de recidiva, mai ales daca nu se consuma f multe lichide. Si eu am probleme cu rinichiul stang, dar le mine e cu totul alta boala, care o am din copilarie! Asa dar, cel care te poate lamuri si pune un diagnostic corect, este numai Medicul Specialist. Succes si fruntea sus.eco nu uita!!
0
30-10-2011, ora 09:16
eugen N
Nu este medic/terapeut
eugen N
Va multumesc, voi urma sfatul...
0
30-12-2011, ora 23:00
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Buna seara. Daca se lasa pe picior in jos nu poate fi de la rinichi, pare mai degraba a fi o durere ce se lasa pe picior in jos pe nervul sciatic. Si poate fi de la coloana, vedeti sa nu aveti o hernie de disc!

Sanatate si La Multi Ani!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.