dureri in tipul actului sexual

24-09-2011
bellydancer
Nu este medic/terapeut
bellydancer
salut!!ma bucur ca am dat peste acest forum poate asa imi gasesc si eu cateva raspunsuri.traiesc cu iubitul meu de 5 ani, el a fost primul si ultimul pana in momentul acest, si inca de la inceput am avut dureri...mereu..in zona burtii.asta e si motiul pt care il refuz mereu, nu imi face placere, nu ma mai atrage sa fac sex.nu am fost la doctor, desi evident ca gresesc, dar am remarcat ceva, cred ca tine mai mult de psihic, pt ca de cate ori ma gandesc la fostul meu iubit ma simt mai bine, nu simt asa de mult durerea, imi face mai multa placere...dar daca raman cu picioarele pe pamant...nasol..ma gandesc de ceva timp ca nu sunt eu vinovata, ca e poate faptul ca nu mai sunt atrasa de el ca nu mai vrea, si poate e ca o repulsie...ma insel?
2 comentarii
0
24-09-2011, ora 19:28
Dr. Nicoleta Grigore
Endocrinologie, Bucuresti
Dr. Nicoleta Grigore
Durerea pe care o resimti in timpul actului sexual se numeste dispareunie. Ea poate avea cauze psihologice sau organice.Cauzele sale sunt lubrifierea insuficienta, infectiile vaginale, iritatii, traumatisme sau radioterapie, bolile inflamatorii pelvine, tumori pelvine, sindromul colonului iritabil, infectiile de tract urinar sau chisturile ovariene. Trebuie sa mergi la ginecolog, sa excluzi o cauza organica. Bineinteles, poate fi so o cauza psihologica, dar la acest lucru ar trebui sa iti raspunzi singura sau cu ajutorul unui psiholog.
0
24-09-2011, ora 20:03
bellydancer
Nu este medic/terapeut
bellydancer
multumesc mult!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •