dureri in timpul actului sexual (am 16 ani)

10-03-2012
Jana11
Nu este medic/terapeut
Jana11
Buna ziua, am 16 ani si am o relatie de un an cu un baiat, si nu demult ne-am inceput viata sexuala, doar problema este ca in timpul actului sexual imi apare o durere inauntrul vaginului, si nu mai pot continua actul sexual... dupa aproximativ 5 minute de penetrare nu suport sami atinga vaginul nimic. prietenul meu e suparat, si spune ca ar trebuii sa vizitez un ginecolog, deoarece in halu asta nici unul nu simtim placere(mai ales eu)... Mentionez ca am inceput viata sexuala de acum 2 luni!... As dorii ceva sfaturi utile, va multumesc!
6 comentarii
0
10-03-2012, ora 17:31
corn3l
Nu este medic/terapeut
corn3l
daca ti-ai inceput viata sexuala e normal...durerile de regula depind de fiecare persoana...pot fii doar la inceput, iar unele cazuri sa tina intre 1-2 luni. sau poate nu esti lubrifiata suficient: iti face sex oral? daca nu incearca un lubrifiant, gen cele de la durex. o zii buna!
0
11-03-2012, ora 13:52
Jana11
Nu este medic/terapeut
Jana11
nu e problema lubrifierea, ma doare doar in capatul vaginului acolo unde ajunge doar capatul penisului...si ma doare asa de tare incat nu pot continua actul sexual.dupa cateva minute dupa ce incepe penetrarea.
0
12-03-2012, ora 08:22
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
Parerea mea e sa mergi la un ginecolog. Eu am avut aceste dureri cand am avut candida si nu stiam de la ce provin pentru ca la inceput nu aveam nici un alt semn decat acesta. O alta problema ar putea fi ca tu sa fi mica in vagin iar el sa aiba penisul prea mare si sa te loveasca prea tare cand te penetreaza, mai ales ca zici ca durerile sunt de cand ai inceput viata sexuala. Cel mai bine e sa consulti un medic pentru a fi sigura.
0
25-03-2012, ora 13:10
anqootzaa
Nu este medic/terapeut
anqootzaa
bna aceasi problema o am si eu. am foarte mari dureri in timpul actului sexual poate sa fie de la chist? am un chist ovarian drept de 3 cm
daca stiti ceva va rog sa-mi spuneti
0
25-03-2012, ora 14:44
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
da, poate sa fie de la chist si daca ai dureri asa mari nu inteleg dece nu mergi la un ginecolog pt ca avand dureri nu ai cum sa simti placerea in timpul contactului sexual si astfel nu ar trebui sa mai astepti. sanatate iti doresc
0
28-03-2012, ora 12:57
fiifrumoasa
Nu este medic/terapeut
fiifrumoasa
Si chist, si vaginita, si anexita.etc. Durerea este primul senm ca ceva nu e inregula in organism. ceva se intimpla..un ginecolog iti va putea spune mai exact ce ai.si sa te ajute. orice problema ignorata poate duce la probleme si mai mari in viitor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: