dureri in timpul actului sexual

01-07-2010
onnuta
Nu este medic/terapeut
onnuta
Buna!am si eu o intrebare: de cate ori fac sex cu prietenul ma ustura, parca ma arde.folosim prezervativ si am incercat de cateva ori si fara dar nu stiu ce sa zic.ma umezesc dar tot degeaba.e destul de incomod:(...astept un raspuns!multumesc!
8 comentarii
0
02-07-2010, ora 10:02
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Ar trebui în primul rând un consult ginecologic pentru a vedea dacă nu este vreo problemă, vreo infecţie, alergie la prezervative sau orice altă cauză.
0
02-07-2010, ora 20:46
onnuta
Nu este medic/terapeut
onnuta
Multumesc pt atentia acordata problemei mele si pt raspunsul dat!Stiu ca este necesar sa ma duc sa fac un control.am fost in decembrie, am facut si ecografie si nu mi-a gasit nimic in neregula (dar atunci nu aveam activitate sexuala cu prietenul).am fost de curand la endocrinolog si l-am intrebat de unde ar putea provenii aceasta problema si mi-a zis ca nu isi da seama ce ar putea fi!
0
03-07-2010, ora 03:58
coffee
Nu este medic/terapeut
coffee
Mai fa un control. S-ar putea sa fie o infectie. Pana ajungi la ginecolog, schimba prezervativele. Gasesti pe la farmaciile/sex shopurile mai de doamne ajuta prezervative care nu contin latex. Daca e o alergie o sa se rezolve asa.
0
03-07-2010, ora 18:20
onnuta
Nu este medic/terapeut
onnuta
O sa fac, ca mi-e si teama.iar treaba cu sex shpul mi-a mai sugerat-o cineva si cred ca o sa incerc si asta!multumesc mult!
0
03-07-2010, ora 20:04
gyanna
Nu este medic/terapeut
gyanna
buna.ma numesc georgiana.am si eu o problema.in partea de jos, dreapta, langa organele genitale am o umflatura.va rog sa imi spuneti de ce, ce anume trebuie facut.
0
07-07-2010, ora 20:43
eduarda stefan
Nu este medic/terapeut
eduarda stefan
buna seara am si eu o problema: dupa nasterea copilului ce are acum 7 ani am o problema cu actul sexual nu mai simt nimic decat durere trec saptamani fara sa fac nimic si nici nu simt nevoia am fost la doctor dar se pare ca nu am nimic, poate sa fie oboseala devina.? sau e problema psihica? va rog sa-mi raspundeti daca puteti sa-mi spuneti ce pot face
0
02-08-2010, ora 18:28
Mellanie
Nu este medic/terapeut
Mellanie
buna!am o nedumerire...dupa ultimul contact sexual a intervenit o durere puternica.de jos si pana sub sani...si durerea a continuat inca vreo doua zile(durerea fiind mult mai usoara ca atunci)...ce poate fi?doar o durere datorita contactului puternic sau e nevoie sa consult un medic?
0
09-05-2011, ora 23:25
Larrymik
Nu este medic/terapeut
Larrymik
Buna ziua !Ma numesc Larisa si am si eu o problema.In timp ce fac sex cu prietenul meu ma doare foarte rau burta...in general ma doare ovarul stang dar de la un timp ma doare si cel drept.Ma doare foarte rau si nu stiu ce sa fac.Ma mai doare si fara sa fiu in timpul unui act sexual.Cand este prietenul meu deasupra mea durerea nu mai este asa de ampla, ma doare ceva mai putin.Va rog frumos dati-mi si mie un sfat.Ce credeti ca am?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •