dureri in timpul actului sexual

07-06-2010
euueuu
Nu este medic/terapeut
euueuu
De ce apar durerile la intrare in timpul actului sexual? Poate sa fie o inflamatie? Au trecut 6 luni de la primul contact, a fost virgina, iar acum are niste dureri insuportabile la intrare in timpul actului!! E din ce in ce mai rau!!! In ultima vreme moare si la penetrarea cu degetzelul!! Pe langa asta, in vagin are o umflatura, dura, k o formatiune sferica, da alungita catre interiorul vaginului, pleaca din perete, iar in capat are ca o crestatura asa!!! ce sa fie???
6 comentarii
0
07-06-2010, ora 21:47
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ce se simte e probabil colul uterin. Dar oricum nu e normal sa aiba dureri, daca exista dorinta. Trebuie un consult ginecologic.
0
07-06-2010, ora 22:56
euueuu
Nu este medic/terapeut
euueuu
Trebuie la consult, da nu prea vrea!! Dupa ce ca abia am convins-o, acum si problema asta. :(( Ar putea sa fie colul uterin, inflamat, sau ceva de genu asta?? Ma gandesc la multe, am vazut pe unele situri ca ar putea sa se simta intestinu incarcat, da aici nu cred ca este cazul. E pe partea stanga, mai mult pe peretele stang, catre partea de jos. E din perete aja, si nu se deplaseaza. A avut si niste dereglari cu ciclul, ultima data i-a intarziat peste o luna, a gasit cand trebuia normal sa-i vina putin sange si atat, pe urma cand a venit a avut niste dureri groaznice, a curs si inchis, chiar spre negru!! Am facut-o mereu protejat. Ce sa fie?:(
0
07-06-2010, ora 23:07
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Discutia se incheie daca ea nu intelege ca este acum o femeie matura si mersul la ginecolog nu este obligatoriu numai cand ai probleme, este de bun simt. Doar nu ii e rusine...medicul vede si30 de femei in fiecare zi...si de aia e medic sa fie consultat. E mai greu prima oara, fiecare am trecut prin asta, dar decat cu stres si presupuneri.auotoctrolul nu este niciodata o solutie, iar intestinul incarcat este o presupunere copilareasca.E decizia ei, dar va priveste ca si cuplu.
Sanatate si curaj!
0
07-06-2010, ora 23:20
euueuu
Nu este medic/terapeut
euueuu
Este ea o femeie matura, da are 17 ani!! cam greu sa se lase convinsa, mai ales ca ai ei sunt mai duri si sa afle si problema asta... Sincer, e cam mult... Nu e chiar asa simplu acum.. Sa vedem.. Multumim oricum..
0
08-06-2010, ora 00:00
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Eu ti-am spus cu toata afectiunea ce ti-am spus, toate/toti trecem prin probleme mai mari sau mai mici si viata m-a invatat ca nimic nu-i mai greu de dus decat un stres venit din nesiguranta si ca nimic nu-i mai bine sexual, decat sa te bucuri de o viata normala si fireasca. Nu trebuie sa afle nimeni, puteti merge impreuna, in cabinet ea are intimitate, poate spune tot ce simte, nu are de ce sa-i fie teama. Daca sunteti din Buc. va pot recomanda un domn doctor foarte delicat si profesionist. Ii spuneam tot ce-mi trecea prin cap si crede-ma ca plecam de acolo cu zambetul pe fata de usurare. Fii alaturi de ea si veti fi un cuplu fara probleme.
0
08-06-2010, ora 00:25
euueuu
Nu este medic/terapeut
euueuu
Am inteles ca trebuie sa mergem, stiu ca trebuie sa mergem si am discutat asta, si in final tot o sa mergem. Dar e nevoie de putin timp, sincer de 3 zile nu pot sa am inteleg cu ea, e greu sa discutam acum, o inteleg. Vroiam sa stiu ca idee ce ar putea sa fie, pana sa ajungem acolo, pana se mai linisteste putin, sa stim cam cu ce ne confruntam. E destul de stresanta situatia, nu e vorba de aflat, ca oricum impreuna o rezolvam, dar acum, pana se linisteste, vroiam sa stiu aja, sincer, imi trec multe tampenii prin cap, cam ce ar putea sa fie. O sa vedem. Sincer, nu intram pe forumu asta daca era asa simplu sa mergem acum, asteptam o idee. :(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •