dureri in timpul actului sexual

08-01-2010
Mihaela_26
Nu este medic/terapeut
Mihaela_26
Am o problema de care simt ca numai pot sa scap: am o relatie stablia si serioasa de 4 ani ( de 2 ani iau anticonceptionale) iar de 1 an simt dureri in timpul actului sexual, mai exact in interiorul vaginului.Am mai fost la doctori diferiti care nu mi-au depistat ce am.Pana in octombrie 2009 cand am fost la o doctora foarte buna si mi-a depistat imediat.Am avut o ectopie depistata in urma unei colposcopii, am repetat de 2 ori un tratament si nu dadea nici un semn ca se reface si am decis impreuna cu doctora sa o electrocauterizam si in acelasi timp mi-a schimbat si anticonceptionalele( de la karisa am trecut la yasmin pt ca i-am spus ca am libidoul foarte scazut si nu am nici un chef de nimic mai ales stiind ca ma doare si ca nu simt nicio placere ).Acum dupa electrocauterizare, nu ma mai doare in interior in schimb am continuu muschii vaginului contractati si dupa un act de 15-20 de min imi trebuiesc 3 zile sa ma refac sa nu ma mai doara.Am stat de vorba foarte deschis cu partenerul, este foarte finutz si intelegator si incearca tot felul de metode sa nu ma mai doara dar degeaba.Zilele astea urmeaza sa fac papanicolau si vreau sa renunt vreo 3 luni la pilule si sa ma protejez cu ovule sau altceva in afara de prezervativ pt ca imi produce dureri mai mari. Ce ar putea sa fie???Ma poate ajuta cineva?
4 comentarii
0
08-01-2010, ora 22:23
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar fi foarte bine sa luati o pauza de anticonceptionale. Dupa aceea, un consult homeopatic ar fi varianta de prima alegere in cazul dv.
0
18-01-2010, ora 11:47
haizambestee
Nu este medic/terapeut
haizambestee
Buna ziua!Am si eu o problema si nu stiu ce se intampla...mi-am inceput viata sexuala in vara(Acum 6 luni) si de atunci nu am mai avut nici un contact sexual, iar cel din vara a fost primul...dupa 6 luni ieri am avut un alt contact sexual.si ma doare ingrozitor burta(partea de jos) ca si cum as fi fost la menstruatie...cu toate ca abia mi-a trecut...ma doare ingrozitor...nu ma pot apleca, ma doare cand stau jos.Mas imt foaret ciudat si nu stiu ce se intampla, ce trebuie sa fac sa nu ma mai doara?.ma puteti ajuta cu un raspuns????Multumesc anticipat:)!!!
0
18-01-2010, ora 17:57
Mihaela_26
Nu este medic/terapeut
Mihaela_26
Pt. dl. M.D. : multumesc pentru sfat. Azi am fost iara la doctor pt papanicolau si abia peste 2-3 sapt vin rezultatele, iar d-na doctor mi-a spus ca dupa electrocauterizarea ( despre care am sps mai sus ), nu s-a tratat exact cum trebuia inca.adica au trecut aproape 3 luni iar acolo inauntru e ca si cum ar fi trecut o luna si ceva.si i-am spus si de problema care o am cu muschii vaginului ca mi se incordeaza in timpul actului sexual si mi-a sp si dansa sa renunt la anticonceptionale si mi-a recomandat ovule sau foite chinezesti si mi-a mai spus sa imi introduc in vagin ovule monofemina 2 de la hofigal (1-2 pe saptamana), contin ulei de catina, spirulina, extracte de musetel si galbenele.
0
19-01-2010, ora 21:57
Rmihai
Nu este medic/terapeut
Rmihai
Am copiat inceputul primului post deoarece este vorba despre aceleasi simptome. Mai exact este vorba de prietena mea numai ca ea nu ia anticonceptionale. De la ce sa fie ?

-*

Am o problema de care simt ca numai pot sa scap: am o relatie stablia si serioasa de 4 ani ( de 2 ani iau anticonceptionale) iar de 1 an simt dureri in timpul actului sexual, mai exact in interiorul vaginului.Am mai fost la doctori diferiti care nu mi-au depistat ce am.



(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •