dureri groaznice de cap de aprox 15 ani

12-09-2007
tina7
Nu este medic/terapeut
tina7
Am 34 ani si de cel putin 15 ani ma chinuiesc niste dureri de cap insuportabile. Inainte de 1990 nu existau atatea medicamente, asa ca ma tratam numai cu algocalmin si antinevralgic. Luam 2 pastile, cateodata chiar si 2 fiole deodata dar durerea persista in continuare.
Analize peste analize, dar nici un doctor nu mi-a pus un diagnostic concret.
Durerile au continuat, iar la ciclu erau si mai insuportabile.Analizele de sange aratau ca sunt anemica / 32 si ar trebui sa fie peste 49 /
Dupa nasterea copiilor / gemeni / totul s-a inrautatit.
Recent, copii fiind mai mari / 7 ani / am reusit sa fac un CT si o radiografie a coloanei cervicale.
Rezulatul este la CT ptr craniu - la nivelul emisferei cerebrale stangi, la baza nucleului lenticular stang o zona hipodensa cu diametrul de 1cm, posibil ischemica sau encefalita focala
la CC rezultatul este - incipiente modificari spondilartrofici cervicale
Medicul neurolog mi-a prescris antiinflamatoare ARCOXIA si ZINNAT, respectiv ANXIAR ptr calmare.
Am facut si o ecografie abdominala din care reiese un polip colesterolitic in colecist.
De aici mi s-a spus ca pot trai linistita cu asta.
Oftalmologii mi-au prescris ochelari. -0, 5
Durerile persista, ma trezesc noaptea din somn, seara nu vreau sa adorm de frica ca ma va durea capul a doua zi. Ma culc fara dureri si ma trezesc cu dureri.
Poate-si face aparitia oboseala cronica?
Dupa nasterea copiilor e drept nu am avut parte de prea multa odihna. A fost fr greu cu doi deodata.
Durerile de cap m-au facut sa renunt la scoala, la servici, iar acum mai e putin si imi pierd si familia din cauza acestor dureri.
Daca cineva are un raspuns si pentru mine va rog mult nu ezitati sa-mi scrieti.
Imi doresc mult de tot sa traiesc fara groaza zilei de maine.
8 comentarii
0
12-09-2007, ora 00:00
gulgufparos
Nu este medic/terapeut
gulgufparos
am tot 34 de ani, si sufar de migrena cu aura. De asemenea am incercat tot felul de medicamente. Am avut sansa sa citesc de pe internet un articol despre NARCOTINA, o substanta extrasa din Papaverum Somniferum, asemanatoare Codeinei. Am probat aceasta Narcotina, care este deosebit de eficace. Experientele pe sobolani au evidentiat faptul ca reduce ischemia puternic. Dintre cobaii care au primit doar 8% oxigen, cei care nu au primit Narcotina au murit. Din nefericire nu prea se gaseste in Romania, si deocamdata exista sub forma de sirop de tuse, produs de Sofarm, Bulgaria. Succes
0
12-09-2007, ora 00:00
tina7
Nu este medic/terapeut
tina7
Dar Narcotina nu este asemanatoare drogului? Un medic neurolog ce parere a avut despre medicamentul respectiv?
De cat timp il iei? si pana cand se poate lua, caci daca organismul se obisnuieste e fr greu sa renunti la aceste medicamente.
0
15-09-2007, ora 00:00
tina7
Nu este medic/terapeut
tina7
As dori foarte mult daca se poate sa-mi raspunda si un medic !
E foarte important sa am si parerea unui specialist.
Multumesc.
0
31-12-2008, ora 12:06
HARCA CORINA
Nu este medic/terapeut
HARCA CORINA
Buna ziua!ma numesc corina harca, locuiesc in italia de 9 ani, am 32 ani si un baietel de 3ani.Am tinut mult sa va scriu pentru ca problema dvs.este foarte asemanatoare cu a mea.Eu sufar de dureri ingrozitoare de cap, nu va por spune in care parte, pentru ca durerea se localizeaza de fiecare data in alt loc, e ingrozitor, nu mai sunt buna de nimic, seara merg la culcare linistita iar dimineata se invarte totul cu mine, iar ziua e terminata!De cand sunt in Italia durerile au fost din ce in ce mai puternice, va pot spune ca am facut toate controalele posibile si imposibile pe la cele mai mari centre neurologice, rezultatele au fost destul de linistitoare pt.doctori(ziceau ca creierul nu e oxigeneaza destul) si cu cate un mic tratament ma simteam bine pt.o saptamana, dar dupa, incepeam din nou.Toate astea pana cand am nascut, faptul ca nu puteam sta in picioare pt.a avea grija de copilul, ma facut sa merg la doc.meu de familie si cu lacrimi in ochi i-am povestit prin ceea ce trec.Mi-a prescris un medicament care se cheama ALMOGRAN 250mg., este o conf.de 3 pastile, iar cand simt ca se aproprie durerea iau o pastila, dupa 30min.nu mai am nimic.Mi se intampla sa nu am in casa cand vine durerea (pt.ca cateodata uit sa o ordin)si atunci trec iar prin cosmarul de altadata.Sunt constienta ca voi deveni(sunt)dependenta de almogran, dar avnd in vedere ca nu are efecte adverse, sunt bucuroasa.Va mai pot spune ca aceste dureri de cap pot fi si mostenite, de ex:sora mamei mele, bunica mea, sufera de aceiasi problema.Eu va doresc sa gasiti cat mai repede un, , leac, , pt.aceste dureri pentru ca numai cine nu le are nu poate sa-si dea seama cat sunt de groaznice.Cu stima corina.
0
02-11-2011, ora 21:05
topcarmax
Nu este medic/terapeut
topcarmax
Rez. RMN: -spatii lichidiene pericerebrale infra si supratentoriale cu dimensiuni normale;
-doua arii ~5mm sechelare nucleu lenticular sting hipersemnal T2, hiposemnal Flair, fara restrictie de difuzie;
-sistem ventricular simetric, cu dimensiuni normale;
-structuri mediane in pozitie normala.
-material parafluid ce determina ingrosarea mucoasei sinusului maxilar drept;
-artere intracraniene fara anomalii decelabile.
Rez. Radiografie coloana vert. cervicala:
-Stergerea lordozei cervicale;
-Hipertrofiea ap. transverse dr. la C7;
-Oseofite pe vert. C6 si C7;
-Uncartroza
-Artroza post. C2-C3
Am avut timp de doua saptamani o greutate in mana dr. si piciorul dr. mai precis la genunchi si dureri de coloana vertebrala si cervicala.Va rog dati-mi un raspuns la ce am scris, nu stiu ce sa mai fac am dureri cevicale.In decurs de 10 luni am avut si doua accidente de masina mai precis am fost lovit frontal si a doua oara lateral.Multumesc!
0
05-11-2011, ora 00:17
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
@ topcarmax consultati cat mai repede un medic neurolog pentru mai multe investigatii. Acele traumatisme suferite in urma accidentelor de masina se pot resimti si mai tarziu in timp. Se prea poate sa fiti indrumata si spre kinetoterapie, dar este foarte important sa mergeti la un neurolog mai intai.
0
05-11-2011, ora 08:51
topcarmax
Nu este medic/terapeut
topcarmax
Multumesc!Dar rezultatul RMN cum este, in concluzii se spune:-Secele infracentimetrice nucleu lenticular stang;
-Sinuzita maxilara dreapta;
La neurolog am fost dar nu ma lamurit mai mult am intrat in panica si nu mi-a dat mai nimic decat Trombex 1/zi.La ortopedie ma consultat si mi-a facut o infiltratie in gat in partea st. a capului urmand sa mai fac alte 6, dar nu am mai mers de frica.
0
22-02-2021, ora 22:29
Shamrock
Nu este medic/terapeut
Shamrock
Și eu am avut dureri de cap groaznice aproape 10 ani. Începeau cu o stare de oboseală puternică, apoi cu durere în ochiul drept și după, în spatele urechii dreapte spre ceafă. Durerea creștea gradual iar dacă nu luam ceva, de obicei Aulin că restul nu-și mai făceau efectul (Antinevralgicul era apă de ploaie deja), ajungeam să stau ghem de durere în pat și apoi mă apuca voma, tot de durere. Îmi curgeau balele de durere ca la câine, înainte să vomit. Mi s-a făcut rău de multe ori la serviciu, pe vremea aceea eram profesor de istorie la o școală generală din București și îmi spuneau copiii „Domn' profesor, v-ați albit brusc la față”.
Cum am scăpat. Am fost la unul dintre mulții medici care m-au văzut, după tomografii ce au ieșit bine, cu sinusuri curate și fără nimic la cap. Femeia mi-a spus, vezi că este ceva de tip migrenos, iar cauza nu se cunoaște. Mama, citind despre migrene a dat de un articol ce spunea că, uneori, cauza lor POATE FI INCLUSIV UNA INTERNĂ. Hopa. nu mă gândisem la asta, am crezut mereu că e ceva neurologic cu nervii din craniu (mi se puseseră și diagnostice de genul nevralgie de Arnold). Recomandările acelui articol. Tăiați sarea din alimentație, nu mâncați prăjit, gras, nu forțați organismul cu nimic. Am început să fac asta. Mâncare fără sare, pâine fără sare, sarea aproape spre 0, dar nu total eliminată din alimentație. Fără dulciuri multe, foarte puțin zahăr, spre 0. Fără prăjeli. Fără zecile de flotări la podea pe care le făceam, acum fac doar vreo 20 pe zi la unghi de 45 și merg cu bicicleta câțiva km zilnic, dar lejer. Am 42 de ani, apropo. Am făcut cure, întâmplător, cu LECITINĂ DE SOIA, o capsulă pe zi timp de luni de zile. Apoi făcem o mică pauză și începeam din nou cura. Miracolul s-a întâmplat lent, în 3-4 luni, dar am observat cum au început să dispară durerile de cap gradual, din ce în ce mai rare și slabe ca intensitate până au dispărut complet. Am plecat din învățământ unde mă agitam mult cu cei mici iar acum am un job în alt domeniu, dar tot în zona pregătirii mele de istoric, într-o arhivă de instituție. Deci am terminat cu stresul destul de mare al vieții de profesor. Încercați și dumneavoastră soluțiile acestea și sper să vă ajute Dumnezeu să dea rezultate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Un tratament inovator pentru migrenele cronice
  • Există o asociere între migrene și fluctuațiile estrogenului?
  • Migrenele pot constitui un factor de risc pentru accident vascular cerebral și infarct miocardic la femei
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • 10 aplicații pentru smartphone pentru migrenă
  • Migrenele asociate cu nivelul de sodiu din lichidul cefalorahidian
  •