dureri gat si ceafa persistente, doresc sfat ORL!

01-02-2013
radu83
Nu este medic/terapeut
radu83
Buna ziua,

Acum 3 luni, am inceput sa simt o usoara durere in partea dreapta a gatului la inghitit/cascat/incordat gat. Durerea fiind resimtita mai mult in exterior, pe partea dreapta in jurul osului hiroid (sper ca am scris bine). Cand am observat ca durerea persista am fost la mai multi medici ORL, am facut si doua endoscopii faringo-laringiene cu rezultat: faringe, laringe inflamat si atat. Ecograf tiroida: Adenopatii laterocervicale cu caracter inflamator. Medicul mi-a spus ca nu este nimic grav. Intre timp am inceput un tratament cu Celebrex prescris de Dl. Dr. Mocanu, medic ORL, durerile incetand ulterior.
Insa au aparut alte simtome: jena/ durere/usturime in faringe la inghitit mai intai doar pe partea dreapta, apoi si pe partea stanga a faringelui cu redieri in limba lateral si ureche, gat uscat dimineata, toate acestea mai ales dupa ce consumam bere. Am renuntat la acidulat si rece, am luat ceva tratament gastric pentru ca am o boala de reflux de care stiam de mult timp. Intre timp, aceste usturimi faringiene/de limba au inceput usor sa se reduca chiar sa dispara.
Daaaar, am inceput din nou sa am dureri din ce in ce mai persistente in acel cartilaj al gatului (de data asta nu la inghitit) ci aproape permanent. In acelasi timp am dureri de cap in spatele urechii (putin mai sus de ceafa); toate durerile astea iradiaza intre ele, uneori o simt si in cerul gurii, si in spatele ochiului. Uneori simt ca niste intepaturi in faringe, am dureri sublinguale si submaxilare in partea de sub ureche.
Si toate acestea intermitent, doar pe partea dreapta.
La un ultim examen fibroscopic ORL la care am fost (saptamana trecuta), s-a dat urmatorul raport: deviatie sept stg, resturi de vegetatii adenoide in cavum, micoza limba, laringe si corzi vocale normale, cu congestie difuza - posibil reflux gastric.
Diagnostic - faringita, parestezii faringiene.
Am fost trimis pe raclaj lingual si mi s-au dat antiinflamatoare ptr gat.
Insa de aceste dureri nu mi s-a spus nimic.

Zilele trecute am observat ceva ce m-a speriat: facand o obsesie in ultima vreme sa-mi palpez gatul, am sesizat ca acel cartilaj tiroid (cel de sub osul hiroid) 'aripa' lui dreapta este mai proeminenta decat partea stanga! (nu este vizibil, am simtit doar la palpare si apasare) Este normal??

Intrebarile mele sunt:
S-a mai confruntat cineva cu asemenea simtome??
Toate aceste dureri au legatura intre ele?
Sunt tanar, am 29 ani, un job ok, o viata activa, fac sport.si mi-e frica sa nu fie vreun cancer in gat, mai ales ca fumez de pe la varsta de 17 ani. Exista posibilitatea sa fie cancer iar nici unul din cei 3 medici ORL la care am fost sa nu depisteze nimic la examenul clinic si fibroscopic??
Am solicitat trimitere pentru RMN insa nu am primit de la medici, spunandu-mi ca nu exista suspiciuni de ceva grav si nu este cazul.

Dar durerile persista!! :(
Poate fi si ceva neurologic?
Chiar daca durerile sunt suportabile, mi-au afectat calitatea vietii, in sensul ca nu pot sa ma concentrez la altceva, sunt cu psihicul la pamant pentru ca nu stiu ce am si am facut o obsesie din aceasta problema.

Mentionez ca nu am simtome de raguseala, disfagie sau respiratie grea.

Va multumesc pentru raspunsuri!
28 comentarii
0
01-02-2013, ora 17:17
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. dupa parearea mea.., ai facur deja prea mlte investigatii si problema e din cauza ca ca nu intelegi coredvt problema
2. daca ai frica de cancer...el o sa apara peste vreo..10...20 de ani daca Nu te lasi fumatul si nu o sa te alimentezi corect
3! consider ca toate problemel faringiened si laringiene sunt din cauza refluxuli gastri si alimentatiei incoredcte
cauta un medic naturist... normaluzeaza alimentatia si hidratarea...
asculta toate emisiunile lui dragos ovidiu argesanu...pe youtube...si poate o sa intelegi unde gresesti...
0
03-02-2013, ora 22:20
radu83
Nu este medic/terapeut
radu83
Am inteles...multumesc.
Totusi este normal ca acel cartilaj tiroid sa se simta mai proeminent in dreapra marului lui adam decat in stanga lui?
Si acele dureri pe care le resimt in acea zona a cartilajului, cele de sub ureche si din ceafa, sa fie tot pe seama alimentatiei si stilului de viata incorect? Ori alte cauze?

va multumesc!
0
04-02-2013, ora 09:54
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
odata ce ai fost vazut de medicii ORL.. nu tre sa.ti mai faci griji
se vede cand creste ceva
restul sunt particularitati anatomice
0
04-02-2013, ora 12:30
radu83
Nu este medic/terapeut
radu83
Va multumesc ptr raspunsuri.
Zi buna s-aveti!
0
06-02-2013, ora 04:31
floryn2013
Nu este medic/terapeut
floryn2013
buna seara am si eu o problema de 2 saptamani am dureri de gat si scuip intruna flehme, mai ales dupa ce fumez, cate odata si cu sange,
nu stiu ce sa cred mentionez ca sunt fumator, si acum 5 luni am fost la doctor pentru ca aveam dureri in spate adica la plamanii, doctorul mia zis ca sunt racit la plamani si treb sa fac injectii sau antibiotice dupa care lea facut.dupa aceasta tot mai am dureri in spate va rog frumos sami ziceti ce pot sa fac.
1
06-02-2013, ora 11:39
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
un consult ORL.. si o Bronhoscopie.. pentru a exclude problemele serioase pulmonare
0
12-02-2013, ora 17:32
radu83
Nu este medic/terapeut
radu83
Buna seara Domn' Doctor,
Va mai deranjez cu o intrebare.
Am o masea...stricata (f. cariata) pe partea cu durerile acelea (dreapta) pe care am uitat-o acolo de cativa ani si nu mi-a creat probleme pana acum.
De 2 zile in schimb a inceput sa ma doara super mega tare acea masea, inclusiv cu toti ceilalti dinti sanatosi invecinati de pe mandibula dreapta, paaaana-n ureche. Plus ca mai simt si un nod in gat. Maine am programare la stomato, cel mai probabil o s-o extraga pt ca pare irecuperabila.
Credeti ca aceasta masea distrusa poate fi cauza durerilor inexplicabile descrise de mine in prima postare?
0
12-02-2013, ora 19:14
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
sigur ca Da...
0
25-02-2013, ora 12:13
radu83
Nu este medic/terapeut
radu83
Buna ziua Domn' Doctor,
Revin cu detalii despre simptomele mele.
Mi-am extras acea masea stricata, locul este in curs de vindecare, dar durerile despre care am scris nu au disparut. Decat cele efective de masea.
Simt in permanenta ca am un nod in gat (mai putin cand mananc si dimineata cand ma trezesc)
Am dureri persistente pe toata partea dreapta a gatului, ce pornesc de la marul lui adam (din "aripa" lui dreapta care v-am spus eu ca este mai proeminenta decat stanga), muschiul sternocleidomastoidian, zona ganglionara submandibulara si pana in spatele urechii, undeva in cap deasupra cefei. Uneori durerea se duce pe umar, brat, pana la cot.
Dimineata cand ma trezesc simptomele sunt aproape inexistente dar se intensifica in timp ce trece ziua. De multe ori durerea o percep mai mult ca pe o presiune, o apasare pe toata partea dreapta a gatului, singura durere care are a fi localizata este cea din ceafa, (spatele urechii) si din cartilajul tiroid.
Nu stiu daca are vreo relevanta, dar sambata noapte am fost la o nunta si dupa ce am baut mai mult alcool parca nu mai simteam vreo durere. Pacat ca duminica cand m-am trezit am luat-o de la capat.

Ma rog, ideea este ca sunt FOARTE stresat. Am o stare generala foarte proasta, numai sunt in stare de nimic (asta probabil si din cauza stresului), am ajuns sa fiu aproape sigur ca as putea avea vreo tumora pe undeva care sa nu fi fost depistata la examenul endoscopic; imi imaginez tot felul de scenarii sumbre.
Nu stiu ce sa mai fac, ce investigatii medicale.
Stiu ca stresul este un factor care influenteaza negativ starea generala de sanatate, insa am intrat intr-un cerc vicios, am aceste simtome deja de 4 luni.
Ideea este ca sigur este ceva acolo. Ceva care probabil este amplificat de stres. Dar acele dureri; nod in gat, chiar le simt pe bune (nu-s imaginare).
As vrea sa stiu ce as mai putea face ca si investigatii medicale ca deja simt ca ma aflu la capatul puterilor.
PS: intre timp am reusit sa ma las de fumat.

Va multumesc.
0
25-02-2013, ora 12:55
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
poate sa te ajute sa scapi de probleme..
un medic de la reumatologie. balneologie. legat de problema la coloana care radiaza in umar..s.a
un medic de la gastrologie.. sa investigheze esofagul si problemele legatte de deglutuie
0
25-02-2013, ora 13:12
radu83
Nu este medic/terapeut
radu83
Multumesc de raspuns...
La gastroenterolog am fost in decembrie, am facut endoscopie gastrica, mi s-a investigat si partea superioara a esofagului. S-a gasit o gastrita si un reflux de bila.
Presupun ca dupa 3 fibroscopii nazo-faringo-laringiene la medici ORL diferiti nu s-ar fi putut omite ceva grav (daca ar exista)
0
07-05-2013, ora 15:31
ZBogdan
Nu este medic/terapeut
ZBogdan
Buna ziua!

Ma confrunt cu unele simptome la fel ca dmv.
Tin sa spun ca am o sinuzita maxilara si o deviatie de sept pe partea stanga de cel putin 4 ani. Sinuzita o am din cauza unei masele lucrate gresit.
Am fost nevoit sa dau jos lucrarea dentara in luna ianuarie deoarece imi puroia prin gingie deasupra maselei.

Prima data mi-a aparut un junghi pe partea stanga a gatului cu unele intepaturi acum o luna. Am mers la ORL unde mi-au spus ca am faringita. Dupa 7 zile de antibiotic am inceput sa ma simt si mai rau.

Am inceput sa am senzatia de jena in gat, senzatie ca am un nodul in gat, senzatie de iritatie pe gat, unele intepaturi usoare in limba.

In prezent simptomele s-au agravat. Ma doare capul uneori pe partea stanga undeva in spatele urechii stangi.
Ma injunghie amandoi umerii, durerea de gat pe exterior a aparut si pe partea stanga, junghiuri la baza gatului, dureri slabe in spatele gatului. Tin sa spun ca atunci cand tin o geanta pe umar durerile se simt mai rau in acel moment cand tin geanta pe umar. Nu sunt dureri insuportabile dar sunt jenante.

Am fost la ORL 24 martie, mi-au facut analize care au iesit bine cu un mic colesterol, ecografie cervicala unde nu s-a vazut nimic anormal. In concluzie nu stiu ce am. Urmeaza sa ma intorc pe 10 mai pentru un computer tomograf.

Bineinteles ca am devenit foarte stresat din cauza acestor simptome si ma gandesc la tot felul de prostii grave!

Tin sa mentionez ca am si eu senzatiile acelea de refluxie uneori si cred ca am si o mica gastrita.

Daca aflati ce aveti va rog frumos sa postati aici, la fel voi face si eu!

Multa sanatate!
0
08-05-2013, ora 08:33
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
pt. zbogdan
1. sinuzita odontogena trebuei tratata difinitiv la maxilo-facial ( nu la ORL)
2 problemele din gat.. NU prea au legatura cu sinuzita ( doar daca inghiti mereu acel puroi din sinus )
E cazu de investigatiila gastrologie
3. durerile de umar..apartin unor probleme de coloana cervicala si se investigheaza la reumatologie
0
09-05-2013, ora 11:09
radu83
Nu este medic/terapeut
radu83
Salut Zbogdan,
Buna ziua Domn' Doctor,

La mine tocmai s-au implinit 6 luni de cand persista aceste probleme. Doar ca s-au mai agravat asa, in sensul ca sunt din ce in ce mai constante si persistente.
Dureri in gat, senzatie de nod, dureri in ureche, in ceafa, in articulatia maxilarului, in spatele urechii si in jurul ei, uneori niste intepaturi in partea de sus a capului (langa crestet), alte ori senzatie ca ma strange ceva de musculatura laterala a gatului. Toate acestea uneori se simt concomitent, alte ori alternativ, numai pe partea dreapta.
Uneori cand fac efort fizic (urcat pe munte, mers zeci de km pe bicla) simt un fel de pacaneli in urechea dreapta si ca mi se infunda dar fara sa imi afecteze auzul.
Am fost si la neurologie, mi-au spus ca nu am nimic si ca decat durerile din ceafa si din jurul urechii pot fi o nevralgie Arnold. La ORL... am fost de peste 10 ori si toti medicii s-au limitat la consult si endoscopie, care nu evidentiau nimic grav.
Am luat multe tratamente cu antiinflamatoare fara efect.
Alte investigatii: CT sinusuri; radiografie coloana cervicala; ecografie tiroida - toate ok.
La ultima consultatie ORL, la insistentele mele, am primit o trimitele ptr un RMN zona crevicala de parti moi.
Intre timp m-am lasat si de fumat, (am cateva luni de cand). Regim alimentar nu prea am tinut, am tot consumat bauturi acidulate, in special bere, acum pe caldurile astea. Medicul gastrolog la care am fost acum cateva luni mi-a gasit o gastrita si un reflux dupa endoscopie, insa nu prea cred ca de aici am toooaaate simptomele astea.

Nu stiu ce sa mai fac.
Mi-e asa frica de rezultatul RMN-ului, fiind singura investigatie ce mi-a mai ramas de facut. In orice caz, o sa revin cu interpretarea lui pe forum.

Daca Dl. Doctor s-a mai confruntat cu o asa simptomatologie la vreun pacient, astept sfaturi.
Varsta: 29, 1, 76m, 70kg

Si mai am o intrebare, va rog:
Unui coleg de-al meu (in varsta de 26 ani) de vreo o luna a sezisat ca are o nara opturata, nu mai putea respira pe ea. A fost la ORL unde l-au diagnosticat cu polipoza nazala, l-au trimis sa CT, apoi in operatie, unde se va face si biopsie.
Astazi asteapta interpretarea CT-ului.
Aveti idee daca poate fi ceva grav?
Am citit pe net k ar fi vb de o tumora benigna.

Va multumesc,
Radu
0
17-05-2013, ora 16:56
radu83
Nu este medic/terapeut
radu83
Buna ziua Dl. Doctor!
Astazi am primit rezultatul RMN-ului si pana saptamana viitoare cand am programare la medicul ORL, as dori sa imi spuneti daca este ceva ingrijorator in rezultat:

RMN regiune cervicala cu substanta de contrast (3f). Radiodiagnostic:

Examinarea IRM inainte si dupa administrarea de substanta paramagnetica la nivelul regiunii cervicale, evidentiaza:
- hipertrofia cornetelor nazale posterioare. Proces sinusal inchistat la polul inferior sinus maxilar stang.
- usoara asimetrie a orofaringelui prin hipertrofia peretelui lateral stang, corespunzator lojei amigdaliene. Discreta asimetrie si a sinusurilor piriforme, prin usoara hipertrofie a faldului ariepiglotic stang. Nu se evidentiaza alte anomalii de semnal sau morfologie la nivelul regiunii faringiene.
- regiune laringiana, epiglota, corzi vocale cu semnal si morfologie in limite normale, fara modificari de arhitectura.
- cateva imagini limfoganglionare infracentimetrice (dimensiuni de maxim 8-9 mm) jugulo-carotidian si submandibular bilateral - probabil reactive. Nu se evidentiaza adenopatii cu caracter patologic latero-cervicale.
- glande parotide, submandibulare, lobi tiroidieni cu aspect IRM in limite normale.

Concluzii:
Usoara asimetrie a orofaringelui si sinusurilor piriforme prin hipertrofia peretelui lateral stang orofaringian, corespunzator lojei amigdaliene si respectiv a faldului ariepiglotic stang.
Imagini limfoganglionare infracentimetrice, laterocervical bilateral (probabil reactive).

Multumesc.
PS: Vad ca scrie ceva de amigdale pe acolo, dar eu nu le mai am de multi ani :)
Si mai scrie ceva de partea stanga...dar pe mine ma supara acele dureri numai pe partea dreapta.

Astept un raspuns, va rog.
Weekend placut!
0
21-05-2013, ora 13:44
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 e nevoie de consult la Stomatolog.. acele schimbari din sinus si asimetria.. poate fi din cauza unor probleme dentare
2 daca se exclude problema stomatologica
te internezi la ORL..si acolo se pune un diagnostic concret
0
08-08-2013, ora 22:55
966
Nu este medic/terapeut
966
Buna ziua,
Fratele meu a fost operat in februarie 2013 la sp. Coltea de cancer in gat. La 2 luni a inceput radioterapia 30 sedinte am numarat noi. Doctora a spus ca au alt sistem de numerotare si ca de fapt a facut 57. Nu are canula in gat.
In timpul si dupa radioterapie a facut multe perfuzii in transe de cate 7_1o perfuzii cu pauze intre ele. In timpul perfuziilor starea se ameliora dar dura cam 3_4 zile dupa terminarea lor si iar reveneau simptomele
_ Dureri mari in gat si de cap
_Durerile foarte mari in gat nu il lasau decat sa bea putina apa, nici vb de mancare, oricat de lichida ar fi
_ De cateva zile piciorul stang pe partea cu operatia ii este amortit
_ Radiomucita ii creea za probleme, glandele salivare nu produc saliva
_Ultima laringoscopie in urma cu 3 saptamani a aratat ca boala nu a recidivat dar inca are infectie in gat infectie in gat a facut de 6 ori pana acum.In plus i-a revenit gustul desi o parte din limba, partea stg este taiata.
Spunetimi ce pot face pentru durerile insuportabile de gat si cap, exista o posibilitate de dilatare a gatului pentru a inchiti?
Ce calmante sa ii mai luam, In prezent ia Tramadol, DHC-ul ii dadea ameteli, vedea dublu imaginea, am incercat Gabagamma, a luat 7 zile si aceleasi simptome. Acum i-au prescris morfina solubila la 8 ore.
Va rog sa imi dati un sfat unde sa mai merg celelalte analize la sange i-au iesit bune, mai mare creatinina, cam 1, 70
Nu mai stiu ce sa fac si unde sa ma duc,. Este viata si sufletul meu. Astept un raspuns si va multumesc,
0
09-08-2013, ora 10:07
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
din cele descrise.. ati facut totul corect..
nu trebuei sa va acuzati de nimic
medicina NU poate face minuni
simptomele sunt foarte grave.. posibil sa fie vorba de metastaze si in acest caz.. Numai medicul care a operat..care cunoaste pacientul..stie ce se mai poate face
este obligatoriu si consiliere psihologica
0
25-09-2014, ora 20:17
adragai ioan
Nu este medic/terapeut
adragai ioan
Buna.
As dori un raspuns pentru urmatorul caz:
Sotia mea are dureri in gat am facut CT iar rezultatul este:
ingrosare parietala orofaringiana dreapta
adenopatii laterocervicale compartiment mijlociu bilateral si compartiment posterior drept pana la 15 mm.Cat de grav este? Ce ma sfatuiti sa fac?Este posibil sa aiba cancer?
0
26-09-2014, ora 09:15
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. se face consult stomatologic si se trateaza toate problemele.. care sunt un focvar de infectie si dau adenopatii
2 se fac investigatii locale la ORL.. consult si endoscopie nazo-faringo-lariniana
3 se fac investigatii la pneumo-ftizio..bolile care tot pot da adenopatii laterocervicale
4 si dupa ce se exclud toate bolile posibile..se poate gandi si la lucruri mai grave
0
26-09-2014, ora 17:36
adragai ioan
Nu este medic/terapeut
adragai ioan
buna ziua,
Doresc sa va informez ca am fost la medic ORL, am aratat CT dupa care ne-a indreptat catre hematologie.Am facut ananlize hematologice si au iesit bune.Am fost indrumati catre endocrinolog care a consultat-o am facut analize si a reiesit ca sunt probl;eme cu tiroida.
Suntem programati la RMN.Cu rezultatul de la RMN ne intoarcem la ORL.Medicu; ORL spune ca in functie de rezultat se ia decizia finala.
Acum eu va intreb ce inseamna ingrosare parietala orofaringiana si daca in cazul acesta se impune biopsia.Ideea de biopsie induce in mod inevitabil cu gandul la cancer, tocmai de aceea va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs cu privire la acest aspect., si daca aceste ingrosari pot duce la cancer.
Deasemenea va informez ca medicul ORL-ist vazand toate analizele, a spus ca singura problema o ridica aceasta ingrosare.
Va multumesc si astept raspuns
0
02-06-2015, ora 09:11
andreea11maria
Nu este medic/terapeut
andreea11maria
Buna ziua am o intrebare am o durere de cap in spate in partea stanga langa ureche si ametesc se poate sa fie de la dinti asa mi sa zis la stomatolog va rog sa imi raspundeti multumesc mentionez k am sinozita maxilara acuta am fost tratata 10 zile cu cefort si dexa unde sa merg ?
0
19-02-2016, ora 20:05
Rio1234
Nu este medic/terapeut
Rio1234
Buna ziua ! As dori sfatul dumneavoastra in legatura cu o problema.
Dupa niste junghiuri subangulomandibulare persistente, am fost la ORL si in urma unei consultatii si ecografii au reiesit urmatoarele analize : "adenopatii jugulo carotidiene ovalare drepte de pana la 23 mm cu semnale vasculare in hiluri, adenopatii jugulo carotidiene stangi ovalare mai probabil imflamatorii de pana la 17 mm; parotida dreapta fara calcifieri cu o plaja ovalara hipoecogena de 4x2, 5mm, subcapsulara pe marginea anterioara a 1/3 medii a portiunii laterale, fara semnal vascular apreciabil" Junghiurile imi cedeaza la antiimflamatoare insa dupa o perioada revin. Medicul de la ORL a zis ca nu mai stie ce medicamente sa imi dea, iar pe partea stomatologica am fost deja la doua consultatii cu OTP-uri insa au zis ca nu de aici este problema. Ce alt set de analize imi puteti recomanda ? Multumesc frumos
0
19-02-2016, ora 21:01
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
analize recomanda medicii care consulta pacientul
ca si sfat.. poate fi vorba de o neuralgie
care se trateaza cu antibeuralgc 2 pe zi, aplicatii locale de cald, evitarea exunerii la frig si curent
0
06-07-2016, ora 16:35
Adrian g
Nu este medic/terapeut
Adrian g
Buna ziua.as avea o întrebare, de câteva zile când înghit ma doare osul(nu mărul lui Adam) pe ambele părți, ce ar putea fi?va multumesc
0
06-07-2016, ora 20:37
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
posibil .. iritatie a faringelui cu alimente acre, acide, citrice, acidulate si un reflux gastro-esofagian in somn
0
07-07-2016, ora 07:42
Adrian g
Nu este medic/terapeut
Adrian g
Buna dimineața! ce medicamente as putea lua ptr.iritatia faringelui si ptr. reflux gastro-esofagian?
0
07-07-2016, ora 10:28
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
medicamenete.. prescrie medicul dupa ce face consultatia ( ORL si gastrologie)
pe forum gasesti cateva sute de sfaturi, care pot sa te ajute, sa intelegi cate ceva despre problemele care le ai
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de cap
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • E voie să faci sport dacă te doare în gât?
  • Cum tratezi durerea în gât (ce să faci și ce nu)
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  •