Am 19 ani si niste dureri de cap groaznice mai ales dimineata la frunte

29-03-2011
criss9185
Nu este medic/terapeut
criss9185
Buna ziua,
Am 19 ani si niste dureri de cap groaznice mai ales dimineata la frunte.Au fost si anul trecut iar cand am fost la orl mi-a spus doar ca nu e sinuzita, ca e o rinita alergica...mi-a dat aerius si nasones insa mi-am dat seama ca nu imi fac bine si nu le-am mai luat.Anul acesta am fost din nou la medici, la orl mi s-a spui acelasi lucru, mi s-a facut si o ecografie in care s-a vazut decat o "malformatie" la fiere.Medicul la care am fost e specialist pe interne insa am apelat la el deoarece era o cunostiinta foarte buna si a spus ca ma ajuta la el.La final mi-a spus ca toate astea ar putea fi din cauza stresului deoarece am probleme si in familie si cu facultatea (nu sunt la facultatea la care imi doresc) si ca ma consum prea mult. Eu oricat as dormi ma trezesc la fel de obosita insa cu durere de cap care e permanenta si in unele momente insuportabila.Mi-a mai dat medicul calciu, vitamax, asilan si nitrazepam iar cel de la orl mi-a dat din nou aerius si nasonex insa de data asta nu le-am mai luat.Acum parca ma odihnesc mai bine noaptea dar durerile nu au disparut si medicul a spus sa merg sa imi fac un consult oftalmologic si daca nici acolo nu gasim un rezultat sa facem o encefalograma...Ce sfat imi dati?Am uitat sa precizez ca imi amortesc membrele foarte des, mai ales mana dreapta.
Va multumesc
6 comentarii
0
29-03-2011, ora 16:57
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
Este cazul pentru mai multe investigatii. Ar fi bine sa ajungeti la un ORL-ist, iar in urma diagnosticului clar, sa actionati. Daca este vorba despre caile respiratorii - sa ajungeti la o salina mecanica; in caz contrar sa mergeti la medici de specialitate care cu siguranta dupa un set de analize si investigatii o sa va dea un diagnostic. Cel mai important este sa aflati ce aveti, ca sa stiti cum sa actionati.
0
29-03-2011, ora 19:58
criss9185
Nu este medic/terapeut
criss9185
La ORL am fost de 2 ori si de fiecare data am primit acelasi raspuns, nu e sinuzita, e rinita alergica. Nu stiu la ce specialisti sa mai merg. Mi s-a facut o radiografie la nas si gura insa mi s-a spus ca e totul in regula, ceea ce inseamna ca nu sunt caile respiratorii.Nu stiu la cine sa mai apelez.
Va multumesc pentru raspuns!
0
30-03-2011, ora 10:11
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
Totusi, as insista la o radiografie, unde se pot vedea sinusurile. Pentru o rinita (inclusiv alegica) tot la ORL trebuie sa ajungeti. Abia dupa excluderea definitiva a celor doua (sinuzita frontala si rinita) puteti sa mergeti la alt specialist.
0
02-04-2011, ora 03:17
voiky
Nu este medic/terapeut
voiky
buna ziua..am dureri de cap foarte des in ultima vreme.knd eram mic am fost diagnosticat cu meningita...acum 5 luni de zile am fost lovit in cap cu un scaun si am cazut din picioare...am fost la spital am facut radiografii..doctorii au zis ca nu am nimic...mi a ramas ca o gaura in locu unde am fost lovit...iar de atunci am dureri de cap foarte mari, d frunte, la ceafa, este posibil de la aceasta lovitura sa se formeze o tumoare?, pentru ca am citit pe mai multe site-uri cum se manifesta o tumoare si eo am cateva din aceste simptome..cum ar fi :paralizie scurta la maxilar,...membrul stang inferior cu anumite probleme..si dureri de cap cel mai moolt pe partea dreapta...chiar nu stiu ce s fac daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns...multumesc
0
02-04-2011, ora 11:35
criss9185
Nu este medic/terapeut
criss9185
la fel am si eu dureri pe partea dreapta si amorteli ale membrelor tot pe partea dreapta..poate un neurolog ne-ar ajuta sau cel mai bine o tomografie...eu deja imi fac griji in legatura cu aceste dureri deoarece stiu de cand am fost mica, medicul de familie mi-a spus ca nu e bine sa am dureri de cap la acea varsta..deci am probleme cu ele de ceva vreme..durerile de cap nu sunt bune..chiar daca poate ni se par normale si ca provin de la oboseala si alte chestii eu consider ca trebuie sa facem investigatii...musai!
0
26-04-2011, ora 19:47
lili@n@
Nu este medic/terapeut
lili@n@
am suferit in martie 2007 o operatie de histerectomie datorita endometriozei si dupa circa 3 ani si jumatate au aparut dureri in zona pelviana de care nu mai scap, am facut si un RMN pe care am dat 13 mil.lei vechi acum de curand si nu mi s-au descoperit probleme..este posibil sa fie vorba de aderente, la cat timp de la interventie apar si care este rezolvarea pentru ca nu pot sa traiesc in functie de aceste simtome care imi fac imposibila viata.nu sufar de alte simptome de pilda constipatie..doar de aceste dureri gen rana de cutit.daca imi cititi cometariul rog consiliere medicala pentru ca am aflat ca nu exista indicatie pentru a le opera dar nici nu pot sa traiesc asa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Afecțiuni cauzate de aerul condiționat
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Noi recomandări pentru tratamentul rinitei alergice
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  • Sfaturi pentru persoanele cu rinită alergică
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  •