Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

dureri dupa operatie apendicita

05-03-2007, ora 14:47
Autor: luca
Baietelul meu a fost operat acum 10 zile, pina ieri totul parea ok, dar ieri au inceput dureri de cap, de burta (in jurul ombilicului, asa cum avusese si inainte de operatie, apoi ba in dreapta, ba in stinga) si senzatie de voma. La scosul firului chirurgul ne-a intrebat fix de simptomele astea, deci sint clasice pentru un diagnostic. Care e acela?
3 comentarii
29-08-2012, ora 15:05
Autor: aym
Ce ati facut in cazul de mai sus? Baiatul meu a fost operat anul trecut, deci are un an de la operatie si inca il doare in zona operatiei. Este cicatrizata, vindecata bine, asa se vede la exterior dar nu stiu de ce, dupa un an, inca mai are dureri si un fel de balonare?Poate imi spune si mie cineva. A fost, nu de mult timp, la medicul care l-a operat si i-a spus ca e totul bine.Cred ca ar trebuii sa fie vazut si de alt medic...???
29-08-2012, ora 15:40
Autor: luca
Ce sa facem... am crescut. S-a mai chinuit inca vreo 2 ani (de fapt si operatia de apendicita a fost facuta degeaba, erau doar aceleasi simptome, dar apendicele era in regula). Intr-adevar era f balonat. Nu stiu ce-a fost, acum ma gandesc ca este putin emotiv... desi nu avea deloc motive de stres, nici nu era incrancenat pentru note, rezultatele erau excelente...
Am fost la TOTI medicii, la cei mai buni si mai specializati.
A fost internat vreo jumatate de an, mereu internat de urgenta din cauza durerilor; de atunci am mai avut vesti de la o singura colega de salon, care suferea si ea foarte mult... i-a trecut incet-incet, si acum si parintii ei pun pe seama stresului...
Si ea, si noi am fost la masluri.
Va doresc sa nu ajungeti sa suferiti mai mult. Sanatate!
11-09-2012, ora 14:47
Autor: aym
Multumesc pentru raspuns! Si noi am fost la mai multi medici specialisti si toti spun ca operatia a fost reusita...doar ca se mai baloneaza acolo unde este taietura.Ei spun ca nu e hernie si nimic altceva.S-ar putea sa fie ceva aderente.Nu stiu ce inseamna acest lucru.Cert este ca ceva nu e in regula.Ca si dumneavoastra, credem ca o sa scape cu timpul de aceste simptome.Nadejdea ne-a ramas doar in Dumnezeu.Am cheltuit bani grei pe gastroendoscopie, colonoscopie, helicobacter, analize singe, bila etc.
Va doresc multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns


Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK