dureri degete mana

17-07-2009
pavel_corina
Nu este medic/terapeut
pavel_corina
De mai bine de jumatate de an am dureri, mancarimi, furnicaturi, alternative ale unor degete de la mana dreapta, imi simt degetele umflate si articulatiile sunt anchilozate, parca ceva imi roade falangele. Mentionez ca am 40 ani.
Am mers la ortoped, reumatolog si neurolog dar nici un rezultat. Analizele la sange au iesit bine, am facut test de poliartrita-e bun, miografie, tomografie, radiografii, ecografii.dar nimic, nici un diagonostic. Am facut fizioterapie, am luat celebrex, voltaren si fel de fel de medicamente(nu le mai stiu) prescrise de specialisti.Am crezut ca din cauza anotimpului rece, dar se pare ca nu aceasta e cauza. De un timp iarasi au inceput aceste simptome uneori acute. Nu stiu spre ce specializare sa mai merg sau ce sa fac.
1 comentarii
0
17-07-2009, ora 15:26
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Vecina mea a fost ajutata intr-un caz foarte asemanator numai cu 2 globule homeopate care au fost date corespunzator simptomelor individuale ! Vecina nu avea absolut nimic in rest, numai amorteala si furncicaturi in maini.
Daca doctorii nu descopera nimic - ceea ce se intmapla foarte des - fi bucuros si nu trist !
Caci daca ar descoperii ceva ti-ar da medicamente chimice de pe urma carei poti suferi mai mult decat de pe urma bolii initiale.
Si daca oricum nu descopera nimic in ciuda aparaturii sofisticate atunci nu are rost ce sa mai cauti la ei.

Consulta un medic homeopat cu experienta si o sa vezi cat de usor se rezolva astfel de probleme
fara efecte secundare nocive la care doctorii dau din umeri.

Multumeste-i lui Dumnezeu ca nu ti-au gasit nimic si inlatura noxele din alimentati zilnica.


Dupa experienta mea astefel de simptome apar in urma consumului de cafea, tutun si chimicale si al vietii sedentare. Remediul dat vecinei mele a fost tocmai unul care inlatura efectele la astfel de factori.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.