dureri deasupra ombilicului !!! spasme, dureri

30-07-2008
ionut.nae
Nu este medic/terapeut
ionut.nae
in uma unei stari de gripa am luat doua aspirine.a doua zi dimineata m-am trezit cu dureri ingrozitoare cam la 2 degete deasupra ombilicului. nu e o durere continua ci mai degraba spasme si dureri acute. mi-e teama ca aspirina sa nu imi fi provocat fisuri pe intestine deoarece in dimineata aceea am flegmat un cheag de sange.durerile continua de vreo 3 zile. imi puteti da va rog o concluzie in urma celor scrise???? multumesc!
2 comentarii
0
31-07-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Si, Ionut, aspirina nu poate ajunge in intestine decat trecand prin stomac.Deci, dupa cum spuneam, stomacul e cel afectat.:-)
0
26-08-2008, ora 00:00
mishckaa
Nu este medic/terapeut
mishckaa
aspirina e de regula un foarte cunoscut dilatator de vase sanguine.provoaca hemoragii intense administrata fara sfatul medicului. In general reactia pe care ai avut-o tu o au doar persoanele care sufera de afectiuni destul de grave ale ficatuluisau au transaminazele f scazute...pana una alta fa-ti analizele la ficat.Aspirina se topeste f repede si nu ajunge sa ZGARIE intestinele sau stomacul.Si cauta sa mananci cat mai putin sarat dupa ce consumi aspirina sau sa bei multe lichide
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.