dureri de umar

18-10-2011
adriance
Nu este medic/terapeut
adriance
buna seara,
ma doare tot mai tare umarul drept, de vreo luna. Azi de exemplu, am observat ca nu pot iesi din parcare cu masina din cauza durerii. Articulatia mai exact caci nici sa tin mana deasupra capului nu mai pot.a inceput de vreo luna si este din ce in ce mai intensa durerea. Am 40 de ani si 50 kg, fac miscare relativ putina in ultima vreme, dar sunt o persoana activa, mananc foarte sanatos, nu mananc carne decat de peste uneori, multe legume si fructe, consum lichide, nu fumez si beau o cafea pe zi.
ma poate cineva induma, de unde sa incep si ce trebuie sa fac?
multumesc,
adriana
6 comentarii
0
18-10-2011, ora 21:53
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Suferinta descrisa poate avea o origine locala (de competenta specialistului in artroscopia umarului) sau poate avea o origine la distanta, si anume sindrom compresiv cervical (hernie de disc, de competenta neurochirurgului).
Este cu desavarsire imposibil de emis un aviz competent in absenta examenului clinic local.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
19-10-2011, ora 10:36
adriance
Nu este medic/terapeut
adriance
buna ziua,
va multumesc foarte mult.deci va trebui sa merg mai intai la medicul de familie sa primesc o trimitere. durerea este tare intensa, nu pot sa imi prind parul in coada. nu am incredere in ortopedia din timisoara, anul trecut mi-am rupt glezna si am fost la 7 medici, niciunul nu mi-a gasit ca as avea ceva. m-am operat la szeged in 28 octombrie, am facut multa recuperare si merg spre bine. acum insa incep cu durerile de umar...varsta probabil, isi spune cuvantul.
0
20-10-2011, ora 09:17
madyrzv
Nu este medic/terapeut
madyrzv
buna ziua as avea si eu o rugaminte la cine ma poate ajuta in urma cu un an aveam niste dureri in mana stanga iar noaptea ma tinea durerea in zona cervicala aveam niste dureri insuportabile nici nu ma puteam tine pe picioare am fost la reumatolog akolo am facut niste raze mia spus ca am inceput de spondiloza cervicala dar cu cateva sedinte de fizioterapie o sa fiu ca noua lea-am facut acele sedinte dar mai tare ma durea am mers la un cabinet particular unde am facut masaj terapeutic si acupunctura plus cura pe baze de medicamente naturiste ma mai lasat durerea dar de cand sunt in italia mai tare ma doare traiesc doar cu pastile de amelioarare a durerii sunt dependenta de ele nu mai stiu ce sa fac sunt foarte speriata am doar 18 ani cand ma doare nici nu ma pot ridik din pat :( suneti-mi ceva va rog
0
13-04-2014, ora 07:59
Sinar
Nu este medic/terapeut
Sinar
Buna ziua,

Am 25 de ani si sufar de o durere cumplita la nivelul umerilor in special al celui stang, durerea se manifesta odata la 2-3 luni si ma tine cateva zile apoi dispare pentru alte cateva luni, dar cand apare durerea e la nivelul articulatiilor si noaptea nu ma pot odihni, daca ma intorc in pat la cea mai mica miscare doare enorm si foarte greu gasesc o pozitie in care sa imi calmeze durerea. Va rog indrumati-ma spre o rezolvare. Multumesc
0
14-04-2014, ora 11:51
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am imnteles tocmai esentialul: sex, greutate/inaltime, status ocupational si sporturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, vasculare, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Poate fi o problema locala (de tip mecanic, legata de supra-solicitare), poate fi un sindrom compresiv cervical (cervico-brahialgie, hernie de disc cervicala), dar poate fi si o afectiune de tip reumatologic-inflamator sau multe alte posibilitati diagnostice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
14-04-2014, ora 14:09
Sinar
Nu este medic/terapeut
Sinar
Buna ziua,
Am 55 kg, 1, 70 m, sex. M, lucrez in constructii dar nu sunt foarte solicitat fizic, nu practic alte sporturi in afara de fotbal care este ocazional si nu am antecedente dintre cele enumerate mai sus. Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Umărul blocat sau înțepenit
  •