dureri de spate cand stau mai mult in picioare

26-10-2010
aida cornelia
Nu este medic/terapeut
aida cornelia
de max 2-3luni prezint dureri de spate [coloana[ in special cind stau mult in picioare, dar in ultima saptamina aceste dureri au devenit insuportabile.durerea incepe de la baza gitului si coboara in jos pe coloana.dimineata pur si simplu imi trosneste gitul.unde as putea merge la consultatie sau ce tratament ar fi bine venit.va multumesc.
15 comentarii
0
08-11-2010, ora 09:36
annemary_26
Nu este medic/terapeut
annemary_26
Draga mea, ar fi bine să mergi la un medic. Trebuie să.ţi faci o radiografie la toată coloana, ar putea fi o problemă la coloana cervicală, te.ai forţat sau te.ai suprasolicitat, ai stat incomod şi mult la calculator-o poziţie incomodă. Foloseşte unguente antiinflamatoare ca diclofenac, fastumgel, voltaren sau pe bază de plante gheara dracului-e foarte bună, o foloseşte tata pentru o spondiloză cervicală. Să nu stai în curent. MULTĂ SĂNĂTATE
0
13-02-2011, ora 13:06
mada26
Nu este medic/terapeut
mada26
buna ziua!ati rezolvat problema?
0
13-02-2011, ora 16:38
aida cornelia
Nu este medic/terapeut
aida cornelia
inca nu am incercat cu volteren dar este bun pe moment apoi revine durerea.trebuie sa merg la investigatii dar...lipsa banilor.asa ca trebuie sa amin
0
14-02-2011, ora 17:16
mada26
Nu este medic/terapeut
mada26
nu ati incercat fastumgel?poate v-ar ajuta!
0
05-03-2011, ora 16:50
ignatvasile60
Nu este medic/terapeut
ignatvasile60
Si eu am o problema ma doare ingrozitor piciorul dela coapsa pina la genunchi, am efectuat tratament ambulatoriu cu antiinflamatoare si antalgice si nici o amelioarare ce -mi recomandati.
0
08-03-2011, ora 18:46
annemary_26
Nu este medic/terapeut
annemary_26
FOARTE BUN PT DURERI MUSCULARE SAU ARTICULARE ESTE UNGUENTUL CU GHEARA DRACULUI, BARBA TATEI. SUNT UNGUENTE NATURISTE
DAR DACA NU STA DUREREA SA NU FIE CEVA LOCAL CARE SE POATE DEPISTA PRIN EFECTUAREA UNEI RADIOGRAFII. AI PUTEA SA CERI PAREREA UNUI REUMATOLOG DACA STII CA AI AVUT PE CINEVA IN FAMILIE CU PROBLEME REUMATOLOG
0
09-03-2011, ora 13:33
ignatvasile60
Nu este medic/terapeut
ignatvasile60
referitor la durerea care ma necajeste de 30 de zile am fost la spitalul de neurochirugie iasi si am facut un IRM la Bcoloana vertebrala cu urmatoarele rezultate;degenerari discale moderate L4-L5, L5 - S1.Bombari discale L5-S1 DISCRETA mediana, si respectiv L5-S1laterala dreapta, cu moderate semne de conflict radicular S1 drept.Discrete leziuni degenerative la nivelul spongioasei corpilor vertebrali adiacenti spatiului L5-S1. Moderate procese artrozice difuze. Docturl la care am fost si mia facute respectiva recomandare a spus simplu nu este nimic de operat adresativa neurologului, dar eu in prealabil am fost la un neurolog si nu prea mau lamurit, eu mam bucurat ca nu trebuie sa ma operez dar pe mine ma doare in cotinuare si am luat cam multe medicamente pentru aceste dureri carepersista de la sold la genunchi. CARE ESTE PAREREA DUMNEVOASTRA SIN DACA ARE CINEVA O MPROBLEMA ASEMANATOARE VA MULTUMESC CU STIMA./././
0
10-03-2011, ora 07:59
annemary_26
Nu este medic/terapeut
annemary_26
NU TREBUIE NEAPARAT SA LUATI DOAR PASTILE
FOLOSITI DOAR UNGUENTE LOCALE ANTIINFLAMATOARE CA SA NU VA DISTRUGETI FICATU SI STOMACUL
APOI PUTITI MERGE CU REZULTATUL DE LA IRM LA UN MEDIC DE BALNEOFIZIOTERAPIE
SAU SA MERGETI IN STATIUNI
PUTETI PURTA UN BRAU SI SAI VA SCHIMBATI CAT MAI REPEDE CAND TRANSPIRATI CA SA NU VA PRINDA AERUL RECE
SI NU VA SUPRASOLICITATI CU EFORTURI FIZICE MARI CA SE AGRAVEAZA DUREREA
INTR-ADEVAR INCA NU ESTE VORBA DE O OPERATIE.DAR TREBUIE SA AVETI GRIJA DE DUMNEAVOASTRA, SA NU STATI IN FRIG, IN CURENT
MAI PUTETI FOLOSI O PERNA ELECTRICA
.CERETI O PARERE LA UN REUMATOLOG SAU LA UN FIZIOTERAPEUT
MULTA SANATATE
0
12-03-2011, ora 12:15
ignatvasile60
Nu este medic/terapeut
ignatvasile60
Va multumesc pentru recomandari si indicatii am sa incerc cite putin din toate care mi le-ati descris poate am o sansa dar dumnezeu stie,.,., cu stima.
0
16-03-2011, ora 14:39
Cooostel
Nu este medic/terapeut
Cooostel
Buna ziua! Astazi am fost diagnosticat cu radiculopatie sciatica dreapta, dupa ce timp indelungat am avut dureri de spate si, mai recent, acestea asociate cu dureri ale soldului drept pana spre gamba piciorului, totul in urma unor eforturi fizice mari (munca). Medicul mi-a interzis efortul mare, sa ma feresc de trepidatii, de umiditate etc., spunandu-mi ca daca nu ma supun sfatului sau risc sa ajung la operatie. Inainte de a mi se pune diagnosticul exact mi s-a administrat un tratament cu antiinflamatorii (ketoprofen si almiral) si cu vitamine precum B1 si B6. In urma tratamentului insa am avut dureri aproape insuportabile la spate, sold si picior drept, dureri cand ascutite, cand de felul febrei musculare.
Poate cineva sa imi explice in ce consta boala (cauze) si ce remedii exista in afara medicamentelor? Aceasta este vindecabila 100%, sau se merge doar pe ameliorare si pe strictetea sfatului medicului? Pentru ca, in orice caz, la munca nu pot renunta. Astept un semn din partea binevoitorilor.
0
17-03-2011, ora 11:04
annemary_26
Nu este medic/terapeut
annemary_26
AFECŢIUNEA D.VOASTRA ESTE DATA DE SUPRASOLICITAREA FIZICA PE CARE O AVETI LA LOCUL DE MUNCA SAU ACASA. ACEASTA AFECTIUNE ESTE DATA DE RIDICAREA UNOR GREUTATI MARI, DE IMPINGEREA UNOR GREUTATI, DE POZITII VICIOASE. PLUS DACA STATI IN CURENT SI MAI SUNTETI SI TRANSPIRAT...E DE INTELES. DE VINDECAT NU SE VINDECA, DAR PUTETI OBTINE O STOPARE SAU O AMELIORARE PRIN FOLOSIREA UNGUENTELOR LOCALE ANTIINFLAMATOARE. SUNT MULTE UNGUENTE PE BAZA DE PLANTE FOARTE BUNE CA GHEARA DRACULUI, BARBA TATEI, UNTUL PAMANTULUI CARE SE GASESC LA PLAFAR. CAND AVETI UN CONCEDIU VA PUTETI DUCE INTR-O STATIUNE SA FACETI NISTE BAI CU NAMOL, SAU SA MERGETI LA UN CABINET DE FIZIOTERABIE, SAU BALNEOFIZIOTERAPIE. MAI PUTETI FOLOSI SI O PERNA ELECTRICA. SI SA INCERCATI SA NU VA SUPRASOLICITATI CORPUL ATAT DE MULT CA ESTE PENTRU BINELE D.VOASTRA.MAI BINE PREVENITI CAT PUTETI DE MULT DECAT SA AJUNGETI LA OPERATIE.

MULTA SANATATE!!!
0
17-03-2011, ora 11:08
annemary_26
Nu este medic/terapeut
annemary_26
Antiinflamatoarele pastile afecteaza mult stomacul si ficatul...deci atentie ca va mai provocati si vreo gastrita! Mai puteti folosi vitaminele din complexul B injectabil intramuscular...sunt foarte bune.
0
19-03-2011, ora 11:10
Cooostel
Nu este medic/terapeut
Cooostel
Va multumesc mult pentru bunavointa, amanunte si sfaturi. Si va urez, la randul meu, sanatate. Doamne-ajuta!
0
19-03-2011, ora 11:15
Cooostel
Nu este medic/terapeut
Cooostel
A, si mai este ceva. Incercand sa ma adaptez la sfatul medicului, am gasit o slujba fara efort fizic mare, insa trebuie sa merg foarte mult zilnic. Mersul face in general bine, dar la boala mea mai are el aceleasi efecte benefice?
0
19-03-2011, ora 11:49
annemary_26
Nu este medic/terapeut
annemary_26
In cazul d.voastra nu mai face asa bine. Dar daca va schimbati stilul de viata si in fiecare seara va ungeti cu antiinflamatoare, sau o cura de balneofizioterapie, sau o saptamana la vreo statiune, o sa fie bine. Dar cand aveti un pic de pauza, va puteti odihni picioarele. Poate va ajuta bunul Dumnezeu si va gasiti ceva mai bun de lucru. Eo vorba: ai grija ce iti doresti ca sunt sanse mari sa se implineasca!
MULTA SANATATE!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Te doare spatele? Nu este din cauza vremii!
  • Dispozitivul care te ajută să îți corectezi postura
  • Dispozitivul care poate ajuta la diminuarea durerilor de spate
  • Cauze mai puțin evidente pentru durerea de spate
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  •