dureri de spate al 20 ani

10-01-2009
alton
Nu este medic/terapeut
alton
buna ziua!am 20 de ani si acum 3 ani am fost la un control pentru ca aveam dureri mari de spate, si pentru ce la nivelul umerilor se observa o amunita diferenta.medicul mi-a spus ca coloana mea nu are a doua curbura, am facut gimnastica recuperatorie dar nu prea mult timp si nu am vazut nici un rezultat.as vrea sa stiu daca se mai poate face ceva avand in vedere ca am 20 de ani, eu cred ca e cam tarziu!va multumesc!
2 comentarii
0
10-01-2009, ora 17:40
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Lucrezi mult la birou?Sau stai strimb, intr-o pozitie vicioasa?Nu e deloc tirziu sa iti indrepti coloana dar cu conditia sa mentii pozitia corecta tot timpul, nu sa faci gimnastica2-3 ore pe zi si 8 ore sa stai strimba in fata calculatorului...
0
28-04-2009, ora 01:11
petruel
Nu este medic/terapeut
petruel
Va salut cu respect. Sunt petru, si sunt sedentar de vreo 15 ani deja, dar in ultimii 7 ani pot sa zic ca stau pe scaun la calculator cel putin 12 ore /zi, si fac sfortari deosebite sa ma mai si misc. Avand in vedere ca tot sunt "condamnat" la munca mea as dori sa va intreb daca aveti cunostinta despre o documnetatie serioasa (autorizata) despre ergonomia mobilierului/aparaturii pentru munca la calculator. V-ar mira sa va spun cat de serios este motivul cu care intreb asta: seful meu a construit un nou sediu si e pe cale sa cheltuie o groaza de bani pe utilitati - ar fi pacat sa strice bani pe ceva prost... Inca o intrebare despre care cred ca multi s-ar bucura sa auda o veste buna: stiti ceva despre sporuri de sanatate pt aceasta munca sau macar despre normele de prtejarea sanatatii celor care au o meserie de stat pe scaun cu ochii in ecranul de calculator? (adica bat apropoul la codul muncii) Cu multa consideratie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  • A fost descoperită cauza durerilor inexplicabile de spate
  • Fizioterapia durerii de spate - cum te poate ajuta un fizioterapeut
  • Durerea de spate - când ar trebui să mergem la medic
  • Cele mai comune dureri de spate și afecțiunile care le produc
  •