dureri de spate de o perioada de timp

27-02-2008
tatiana-mihaiela
Nu este medic/terapeut
tatiana-mihaiela
Buna,
Am 31 de ani si de o perioada am dureri de spate in zona lombara, si dureri in soldul drept.Am facut mai multe investigatii printre care si RMN la care rezultatul a fost:
-aplatizarea lordozei fiziologice
-modificari degenerative disco-vertebrale lombare
-protuzii discale circumferentiale, etajate lombare, cu amprentari durale, fara comflicte radiculare evidente
As dori daca se poate sa imi spuneti si mie despre ce este vorba nu inteleg o iota din aceste raspunsuri care le-am primit, si as dori sa imi spuneti ce este de facut sa scap de aceste dureri care predomina in soldul drept, deoarece atata timp cat fac tratament cu "tratul injectabil" este bine dar dupa o zi ce nu mai fac injectii este foarte rau.
Va multumesc anticipat.
4 comentarii
0
28-02-2008, ora 00:00
ameli
Nu este medic/terapeut
ameli
Buna. Suferi de o artoza a coloanei lombare. Ai nevoie de un tratament care sa stagneze boala pentru ca esti foarte tinara. Hespercorbinul si Condrosanul luate impreuna timp de trei ani ajuta foarte mult. Se iau trei luni si doua paza, si se iau doar seara. pentru mai multe inf. poti contactarme -
0
06-04-2008, ora 00:00
ligia bucataru
Nu este medic/terapeut
ligia bucataru
Si eu ma confrunt de catva timp cu probleme asemanatoare, numai ca eu am 2o ani in plus fata de Tatiana-Mihaela. La ultimul RMN efectuat s-a concluzionat ca am :Stenoza de canal la nivel L4-L5 prin retrolistezis si modificari artrozice vertebrale. Protruzie disc L5-S1."Va rog mult de tot spuneti-mi ce a, de facut. Mi-e f.f.teama de operatie.Ce poate sa mi se intample daca nu o fac? Ligia
0
07-04-2008, ora 00:00
ameli
Nu este medic/terapeut
ameli
Buna Ligia. Eu am 35 ani, si ma confrunt cu aceste probleme de trei ani si ceva, protuzie L6-L8, si modificari artozice vertebrale. Mie mi-a facut bine tratamentul cu condrosan si hespercorbin. Am inceput tratamentul cu un an in urma. E foarte important ca boala sa nu avanseze. Si la fel e foarte important sa te feresti de frig, si de efort. -*. Exista o alternativa a operatiei, bioenergia.O zi buna.


(*modificat de admin)
0
02-03-2010, ora 09:33
anaderol
Nu este medic/terapeut
anaderol
anaderol

Buna la toti. RMNul cervicale arata:Rectitudinea segmentului cervical al coloanei vertebrale cu disparitia lordozei fiziologice, cateva adenopatii submandibulare si laterocervicale cu dimensiuni infracentimetrice. RMN toracic: hemangiom pe corp vertebral T10 (diametrul de 5 mm), protruzii discala L4-L5, revarsate fluide la nivelul micilor articulatii posterioare L4-L5 si L5-S1 - sinovita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  • A fost descoperită cauza durerilor inexplicabile de spate
  • Fizioterapia durerii de spate - cum te poate ajuta un fizioterapeut
  • Durerea de spate - când ar trebui să mergem la medic
  • Cele mai comune dureri de spate și afecțiunile care le produc
  •