ma doare de 2 zile abdomenul in partea dreapta.. o fi dureri de ovare?

12-09-2007
krasotka_irina
Nu este medic/terapeut
krasotka_irina
ma doare de 2 zile abdomenul in partea dreapta jos si in acelasi timp si spatele, muschiul de pe langa coloana. banuiesc ca ar fi ovarul drept insa nu sunt sigura pt ca nu am mai avut dureri de acest gen. precizez ca durerile nu sunt continue, ci revin la anumite perioade de timp si mai ales cand stau jos. ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce este?
3 comentarii
0
12-09-2007, ora 00:00
ioana mity mit
Nu este medic/terapeut
ioana mity mit
stai intinsa pe spate, ridica genunchii in sus, si incet ridica genunchiul drept si desfa piciorul si ridica in sus, daca simti ceva intepatura ar putea si probleme cu apendicele, si pe mine ma tot durut si cand faceam cum tiam spus ma tot intepa, era o durere insuportabila, am fost la consult la un medic chirurg si mia recomandat operatie de apendice, si mai aflat si un chist pe ovarul drept, acum nu vreau sa te sperii, eu iti spun ce am patit eu legat de subiectul tau. sper ca tiam fost de folos. numai bine. pa.pa.
0
12-09-2007, ora 00:00
krasotka_irina
Nu este medic/terapeut
krasotka_irina
mersi ioana pt raspuns, insa precizez ca am fost deja operata de apendicita, deci caut alte posibile cauze.
0
12-09-2007, ora 00:00
ruxi
Nu este medic/terapeut
ruxi
Tot ce e posibil sa fie o anexita (infectie ovar) si daca te doare in continuare ar fi bine sa mergi la un ginecolog ; el te va consulta si-ti va spune ce tratament sa urmezi sau, daca e vb de altceva te va orienta spre alta specialitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Crampe la ovare - ce ar putea fi
  •