dureri de ochi si cap permanente

13-10-2011
crista32
Nu este medic/terapeut
crista32
Buna. Am 32 ani si de 4-5 ani, sufar de dureri de ochi care de cele mai multe ori sunt insotite si de dureri de cap si amorteala a fetei. Precizez ca durerile de ochi sunt permanente. Am facut nenumarate investigatii in urma carora nu am primit nici un diagnostic. Consult oftalmologic normal, analize endocrinologice si ecografie tirodiana normale, CT si RMN normale. Am facut si sedinte de bioenergie si acupunctura zhendao, fara nici un rezultat. Timp de 2 ani am fost la un neuropshiatru care mi-a prescris nenumarate tratamente care nu au dat nici un rezultat. In momentul de fata nu mai iau nici un tratament. Nu stiu incotro sa mai apuc, dar am ajuns la capatul puterilor. Antiinflamatoarele nu au nici un efect si nu are rost sa mai iau, oricum mi-am distrus stomacul. Viata mea se rezuma zilnic la o durere permanenta care ma impiedica sa fac si cele mai usoare lucruri.Am scris in speranta ca cineva s-a confruntat cu aceleasi probleme si poate sa-mi dea un sfat. Multumesc.
4 comentarii
0
13-10-2011, ora 21:25
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
In ce mediu lucrati? Ma refer la conditii. Pe calculator, in curent? S-ar putea ca pe aici sa fie cauza iar tratamentele sa nu-si faca efectul (dupa sistemul 2 incarca 3 descarca) daca nu sint inlaturate conditiile. Presupun doar.
0
13-10-2011, ora 23:35
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Buna seara!
V-am trimis un mesaj privat!
Multa sanatate!
0
14-10-2011, ora 20:16
crista32
Nu este medic/terapeut
crista32
Nu lucrez la calculator si in privinta curentului l-am exclus demult, pentru ca de acest lucru se agatau toti medicii in momentul in care nu pot sa-ti dea un raspuns. Nu este exclus sa fie curent la servici, dar totusi nu explica durerile pe care le am. Cand intradevar te "trage curentu", se manifesta total diferit. Am fost in aceasta situatie, aceste dureri sunt foarte ciudate si imi este greu sa ma explic, pot sa difere de la zi la zi. Problema este ca sunt permanente, rar am perioade de liniste. Dupa o perioada de liniste revin, cateva minute pe zi pe parcursul a 3-4 zile pana ajung sa fie permanente. Multumesc oricum de sfaturii. Multa sanatate.
0
15-10-2011, ora 13:23
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Faceti si un control neurologic, cu ecodoppler, poate se descopera ceva. Am intrebat de curent pentru ca asa s-ar explica amorteala fetei; un coleg a facut pareza faciala din cauza curentului si daca nu se trata imediat paraliza de tot. Sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •