dureri de oase si muschi si tot corpul

07-08-2012
jerrydan
Nu este medic/terapeut
jerrydan
Buna ziua. De ceva vreme am dureri de spate, de maini si de picioare, ma dor mainile de la coate in jos si cateodata le simt amortite, la fel si picioarele ma dor pana jos la calcaie. Am fost la un doctor reumatolog si mi a prescris un medicament LYRYCA, Midocalm si Movalis, am luat timp de o saptamana si nu mi au trecut de loc durerile. Am mers la alt medic la clinica Med Life si aici mi a facut radiografie si mi a zis ca am apa la genunchiul drept si mi a dat sa fac analize : FR, antiCCP, VSH, CRP, acid uric, C3 si TSH. Inca nu am luat rezultatele, dar intre timp mi a dat aspenter, detraex, arcocsia, si dupa ce am luat aceste medicamente timp de 10 zile durerile persista in continuare.La anaizele uzuale facute mai inainte mi a iesit CRP -ul mare 11cu 8. Ce este de facut ? Unde sa mai merg si ce analize sa mai fac si ce medicamente sa mai iau? Rog un raspuns de la un medic specialist sau cineva care a avut aceste simptome. Va multumesc.
3 comentarii
0
07-08-2012, ora 21:54
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
In afara de durerile astea ce alte dureri mai ai? si cand apar durerile ??ce caracter au? iar in legaura cu apa(hidrartroza) e cam ciudat, nu ti-a facut punctie??pai ptr hidrartroza, eu daca eram reumatolog iti faceam testele astea inflamatorii:VSH, fibrinogen, proteina C reactiva, alfa si gama globulinele, leucocitele, apoi ASLO dupa exudat faringian, si de abia apoi examenul lichidului articular ptr prezenta unor celule numite ragocite ce apar in poliartrita reumatoida, sau cautam celule lupice in caz de lupus etc etc.mergi cu tratament si mai da o fuga la reumatolog apoi sa iti recomande si un RMN eventual...
0
08-08-2012, ora 23:28
jerrydan
Nu este medic/terapeut
jerrydan
Pai nu mai am alte dureri, durerile apar mai mereu in special dupa ce vin seara de la serviciu, am un serviciu unde lucrez cate 14 ore pe zi, doua zile da doua nu, si stau mai tot timpul in picioare, e adevarat ca am si cateva pauze de 10 si 20 minute dar degeaba. Si cum spuneam vin seara acasa cu picioarele umflate si nu pot dormi noaptea de durere, apoi cum am spus se accentueaza durerea si se amplifica in tot corpul cuprinzandu mi si mainile.
0
09-08-2012, ora 13:04
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
Pai picioarele umflate, noi spunem ca este edem, edem ce poate avea mai multe cauze:edem renal, cardiac hepatic, limfatic venos etc.Edemul apare in afectiuni multimple cum ar fi:insuficenta cardiaca stanga, dreapta, globala, glomerulonefrite, afectiuni hepatice, etc Mergi si la un internist sa te vada, e cel mai bine ptr tine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: