dureri de oase ingrozitoare | Forumul Medical ROmedic

dureri de oase ingrozitoare

19-01-2012
Ramona Adela
Nu este medic/terapeut
Ramona Adela
Buna.am 23 d ani si de app 3 luni sufar d durere d oase...am dureri ingrozitoare, ale articulatiilor, genuchilor, si chiar al muschilor.am fost la un medic, mi-am facut analize pt reumatism...totul a iesit bine.nu stiu ce as putea sa am, anul trecut m dureau foarte putin.in ultimile luni durerile au devenit insuportabile.oare ce ar putea sa fie??va multumesc.
4 comentarii
0
19-01-2012, ora 15:32
Andidarie
Nu este medic/terapeut
Andidarie
Un punct de vedere.
Daca analizele pentru reumatism au iesit bine iar durerile apar dimineata si se amelioreaza cu miscarea, in cazul acesta durerile pot fi de natura "mecanica".
Cu cuvinte simple durerile apar datorita faptului ca i articulatiile respective ori lipseste lichid sinovial ori calitatea acestuia este modificata, mai ales daca pielea este mai uscata decit de obicei.
0
19-01-2012, ora 16:07
Ramona Adela
Nu este medic/terapeut
Ramona Adela
aku 1 an si ceva am facut si un T.A.K. totul a iesit bine..si mai multe analize...ma gandesc s nu am vreo boala.analizele imi ies cu valori normale.am inteles k in caz d o boala cum ar fi cancerul d oase, valorile nu iti ies normale atunci knd iti faci analize la sange.nu stiu c s zic am niste dureri ingrozitoare, p tot parcursul zilei, chiar si noaptea.maj medicilior mi.au spus k sunt anemica...o fi din cauza lipsei d calciu?????
0
19-01-2012, ora 19:24
Andidarie
Nu este medic/terapeut
Andidarie
Un punct de vedere.
Senzatia de durere este rezultatul excitarii receptorilor "de durere", iar receptorii de durerere au un "prag de actiune", altfel putem avea dureri si in momentul cind dam mina cu cineva.
Cu cuvinte simple, simti durererea la o anumita intensitate a actiunii excitantiilor interni si externi iar, intensitatea durerii este direct proprortionala cu excitabilitatea receptorillor, deci daca esti mai "nervoasa" decit de obicei durerile pe care le simti sint rezultatul starii de excitatie crescuta a receptorillor adica constientizezi senzatiile dureroase pe care in mod normal nu ar trebui sa le simti, deci nu esti bolnava adica nu ai modificari in corp, ci doar esti exagerat de "simtitoare"
0
20-01-2012, ora 14:51
Ramona Adela
Nu este medic/terapeut
Ramona Adela
Multumesc frumos..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Factori de risc pentru osteoporoză
  • Osteoartrita ar putea fi prevenită prin dietă È™i sport
  • Nanotehnologie pentru detectarea biomarkerilor moleculari ai osteoartritei
  • Ce modificări dietetice sunt eficiente pentru reducerea simptomelor osteoartritei?
  • Antiinflamatoarele non-steroidiene cresc riscul cardiovascular la pacienÈ›ii cu osteoartrită
  • Rolul estrogenului în osteoartrită È™i durerile lombare la femei
  • Efectele vitaminei D È™i a fierului asupra sănătății oaselor
  •