dureri de inima si senzatie de nod in gat

09-02-2010
sorin_boss
Nu este medic/terapeut
sorin_boss
Ma numesc sorin am 27 ani.Ma comfrunt cu o problema de anul trecut din iunie.Totul incepe intr-o zi in care am avut probleme la serviciu, ajungand acasa seara m-am asezat la masa deodata am simtit ca nu mai pot sa respir.Imediat m-am urcat in masina si fuga la spital.Diagnostic angina pectorala{nu am avut dureri in piept], dupa ce mi sau facut analize mi sa gasit un ulcer duodenal{diagnosticul sa schimbat}.LA CCA O LUNA DE LA ACEASTA IMNTAMPLARE ERAM IN FATA CALCULATORULUI SI MI-AM AMINTIT DE DIAGNOSTICUL PUS PRIMA OARA{ANGINA PECTOREALA}.AM INTRAT PE SAIT SA VAD CE ESTE ANGINA SI AM GASIT. ABSOLUT TOT CE AM CITI DESPRE ANGINA AM SIMTIT EU IMEDIAT PE PIELEA MEA.FUGA IAR LA SPITAL IAR ANALIZE, ECG, ECODOPLER NIMICDEOSEBIT NUMAI LA ECG UNDA T ASCUTITA [Mi-auspus ca este pe fond nervos aceasta unda ta ascutita}DIN IULIE2009siPANA IN 9 feb 2010 ZILNIC DURERI IN PIEPT[zona inimii} senzatia de sufocare, nod in gat, pierderea controlului{parca ma blochez cateva secunde}IAU xanax din iulie anul trecut cate 1 pastila de 0, 5 pe zi.Viata mea sa schimbat enorm de atunci pentru mine totul este un calvar.Orice informatie sfat este binevenita.Va multumesc anticipat.Am uitat sa scriu ca am facut si testul de efort maximal{negativ} si ca nu ar fi nimic organic. CE POATE FI?
23 comentarii
0
09-02-2010, ora 11:02
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pai cauza bolii au fost probeleme de la serviciu, totul este pe fond nervos, Xanax-ul iti distruge mintea si sanatatea si este cela mai daunator lucru pe care il poate face cineva. Tot ce ai se poate vindeca usor cu ajutorul homeopatiei daca mergi la un homeopat adevarat. Ai ramas cu sechele nevindecate de la supararea pe care ai avut-o si acestea sunt imposibil de vindecat cu Xanax Co care iti vor das dependenta si iti vor agrava boala. Consulta un medic homeopat bun (vezi insa ca nu toti fac insa homeopatie !)
0
09-02-2010, ora 11:45
Infopacient
Nu este medic/terapeut
Infopacient
Da, si eu zic sa mergi la un doctor bun, pentru ca este foarte important. Ceea ce iti pot spune eu este ca ai posibilitatea de a gasi informatii pe internet despre doctori, sa-i alegi in cunostinta de cauza, mai mult exista un site unde se acorda ratinguri, note doctorilor de catre pacientii sai. De acolo te poti orienta foarte usor catre un medic care are o reputatie buna si care nu. Succes!
0
11-02-2010, ora 21:41
puiu_mamii
Nu este medic/terapeut
puiu_mamii
ma numesc elena am 36 ani si de o luna de zile am senzatia ca am ceva in gat si nu pot respira.am stat asa fara sa consult un medic aproape o luna ca am zis ca poate imi trece, dar degeaba ca vad ca imi e mai rau acum o saptamana am mers la medicul de familie si mi-am facut analizele mi-a gasit tensiunea cam mare 15cu 11 -stiam ca am ceva prbl cu inima dar am tot lungit -o asa cat am putut asa ca mi-a facut analizele au iesit asa si asa.a zis dr ca nu e grav mi-a dat metosuccinat sandoz, preductal si mi-a zis sa iau seara cate un extraveral seara.intre timp am zis sa imi fac si analizele pt glanda, dar eu in continuare acuzam dureri in piept si senzatia de sufocare am zis ca o fi de la glanda dar cand au iesit analizele la glanda erau bune asa ca sing diagnostic a fost ca e ceva pe sistem nervos mi-a mai dat sa iau bilobil si xanax de 0, 25 cate una seara tensiunea a mai scazut dar de cate ori ma enervez simt ca ma sufoc si ma strange ceva de gat.imi e teama sa nu devin dependenta de xanax dar si daca nu il iau ma simt f rau.am avut si f multe prbl in viata ca daca as povesti la cineva viata mea ar zice ca de unde mai am totusi rabdare si cred ca s-au acumulat pe parcursul anilor.acum imi e mai bn nu mai am prbl ca inainte cu sotul dar degeaba ca toti anii frumosi au trecut pe langa mine degeaba numai cu suferinte si necazuri si acum cand vede ca imi e rau nu-i convine dar asta e.el zice mereu ca ce ma pune el sa ma consum?dar asa sunt eu si nu e bn de cate ori imi aduc aminte de cate mi-a facut in viata imi vine sa plang si imi e rau din nou.sfatuiti-ma ce sa fac?sa mai iau xanax?daca nu cum ma pot face bn pt ca tot de teama medicamentelor si a doctorilor nu m-am dus mai demult sa ma tratez si acum am ajuns intr-o stare f avansata deci raman fara aer si ma strange de gat
0
12-02-2010, ora 09:29
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Xanaxul este un anxiolitic, va mai potoleste anxietatea, iar Bilobil va imbunatateste cat de cat performanta psihica.Mergeti la un medic psihiatru daca totul continua, medicul de familie nu e specialist si aveti nevoie de un psihiatru, multi au nevoie, deci nu va speriati.Cu bine!
0
12-02-2010, ora 10:31
sorin_boss
Nu este medic/terapeut
sorin_boss
draga elena eu iau xanax de aproape 7 luni de zile si sunt zile cand am mai renuntat deci nu sunt dependent si eu am luat la inceput cate 2 de 0, 5 si acum iau cate unu ti-am spus la mine sa diminuat durerea.Starea de sanatate nu sa agravat daca nu am luat dar atacurile recidiveaza.Durere in zona inimii si nodul in gat eu il am zilnic m0-am obisnuit cu ele face parte din viata mea.Eu am ajuns la spital de en ori ca ziceam ca am facut infarct{probleme cu inima} dar ajungeam la spital si apoi inapoi acasa fara sa mai am nimic.Incearca 2-3 xanax 1 dim, 1 seara, magne b6 la fel si calciu 1 zi si ai sa vezi ca se amelioreaza.Si la mine a dat randament dar vreau sa scap definitiv de calvar{la oinceput simteam ca o sa inebunesc, ca nu ami rezist, ca am sa mor, ca am ceva pe la inima si dactorii nu vor sa imi spuna.Sanatate multa.Mai vb
0
12-02-2010, ora 10:36
sorin_boss
Nu este medic/terapeut
sorin_boss
pt scarface si info pacient ;eu sunt din alexandria m-am interesat de homeopat dar inca nu am aflat daca stiti sau gasiti voi vreun dr in alexandria va rog sa imi scrieti si mie.vreau sa incerc si asta.Va multumesc anticipat
0
12-02-2010, ora 11:32
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Sorin: Nu prea gasesti medici homeopat buni in orase mici si daca nu dai de unul bun nu iti gaseste remediul potrivit. Se merita drumul la Bucuresti. Mergi la Dr. Silvia Nedelcu.
Atacurile de panica se pot tine sub control f. usor cu un remediu homeopat potrivit si nu sunt multe remedii pt. acest lucru, exista numai 3-5 pt. ele si9 se aleg in functie de simptomele prezente la atac.
Insa trebuie vindecata in plus si cauza care a dus la imbolnavire.
Magn b6 si calciu alopat va deregleaza enorm metabolismul la magneziu si calciu pe lunga durata si des
multe probleme apar tocmai de la acestea. Ar trebui luat in forma homeopata Magensium phoshorium CH7 si Calcium carbonicum CH7 in loc de acestea. (eventual dilutia CH9, un pic mai puternic).
Se suge cate o granula din unul dimineata si din celalalt seara cateva saptamani. Un tub costa 6 lei si are 90 de granule.
0
12-02-2010, ora 20:48
puiu_mamii
Nu este medic/terapeut
puiu_mamii
imi e teama si de doctorii pshiatrii pentru ca am o matusa care are probleme si a fost pe la tot felul de medici pshiatrii.a stat internata si la nr9 in bucuresti.simptome:nu se putea odihni, ea era in permanenta nedormita si nu mai era in stare sa faca nimic dar macar ea e mai in varsta nu ca mine la 36 de ani.fiecare medic la care a fost ia dat cate un fel de tratament.dar nici unul nu a raspuns bolii.parca mai rau a ajuns intr-o stare de ii plangi de mila si asta din ce cauza?nu tot din cauza doctorilor?
ei au facut experimente pe ea si au ajuns la concluzia ca nu are ce-i mai face.lea dat-o acasa de la spital si acum nora ei e ingrijitoare la ea ca ea nu mai e in stare sa mai faca nimic.nici macar sa dea cu matura in casa.din cauza asta mi-e teama sa merg la un doc tor pshiatru pentru ca nu stiu ce tratamente o sa-mi dea si cum o sa ajung.eu trebuie sa merg la servici am un copil de crescut, am o familie care trebuie sa o duc mai departe si sper ca bunulDumnezeu sa ma ajute sa trec peste toate astea.as vrea sa incerc cu remedii naturiste daca stie cineva ceva sa-mi spuna si mie.
0
16-02-2010, ora 10:45
Infopacient
Nu este medic/terapeut
Infopacient
Nu stiu sa iti sugerez exact un medic, insa poti cauta pe internet orice fel de medic. Exista site-uri unde poti gasi medici pentru orice specializare si au niste ratinguri pe care le dau pacientii acestora. Te poti ghida dupa aceste note ca sa iti alegi un doctor ok. Insa daca nu vrei sa alegi un psihiatru, poti cauta produse naturiste care sa-ti diminueze senzatiile pe care zici ca le ai.
0
23-02-2010, ora 20:39
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
@puiu_mamii: Cei mai multi doctorii psihiatri sunt intradevar un pericol imens pt. pacienti. Or fi si execeptii insa tot aceleasi medicamente le folosesc toti. Mergi la un medic homeopat bun, homeopatia te poate vindeca usor si asta cu remedii naturiste efective si tintite care insa care sunt cu totul altfel decat ce cunoaste lumea. Daca nu sti pe nimeni scrie-mi un email ca aici pe topicul asta nu stiu cand mai reintru.
0
25-02-2010, ora 21:01
mickimacko
Nu este medic/terapeut
mickimacko
Pareri, parei, presupuneri, sperante. Le-am citit pe toate si parca in toate regasesc cate ceva din ceea ce simt si eu. In iulie 2006, duminica, dupa masa de pranz ( care nici macar nu a fost copioasa, nici udata cu alcool) sezand la masa, din senin m-a cuprins un astfel de atac de panica ( senzatia ca am ajuns la un perete, intepaturi in tot corpul, ameteala, stare confuza, palpitatii, teama de a nu-mi pierde controlul, perceptia ca totul in jur este ireal) spre seara toate senzatiile au trecut. In aprilie 2007 in cadrul unei sedinte in care urma sa iau cuvantul, a revenit senzatia descrisa, impanata cu dorinta necontrolabila de a fugi - fapt pe care l-am si facut - am iesit din sala de sedinte fara nicio explicatie si nu am mai intrat. Mers la medic psihiatru, primit tratament cu seroxat, xanax, apoi doar cu paroxetina pana in decembrie 2008. la renuntarea graduala la tratament am avut senzatii de tulburare a vederii - manifestata prin tremurul imaginii si senzatia de prabusire, flash-uri cu diferite scenarii contradictorii care se manifestau si se mai manifesta dimineata la trezire. La ora actuala trec printr-un sindrom depresiv-anxios cu emotivitate crescuta, extrasistole si alte asemenea bunatati. Am inceput de doua luni un tratament homeopat in care mi-am pus toata nadejdea, dar mi s-a recomandat sa nu renunt nici la tratamentul alopat. In rest - emotii aproape incontrolabile, teama de a nu se intampla vreo nenorocire, flashurile, lipsa de interes pentru lucruri care candva constituiau obiectul atentiei, nervozitate excesiva pana la starea exploziva. Ah da ca varsta am implinit anul trecut o jumatate de secol! Pareri...? Sfaturi..? Si inca ceva, am colindat nenumarati medici civili si militari, avand in vedere si manifestarile cardiace! Unul mai sugubat, sa nu ii spun altfel, m-a declarat extraterestru!
0
03-03-2010, ora 22:14
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Micki, ce remedii homeopate ai primit si ince dilutii (CH30, CH200, ?) ? Ce medicamente iei ?
0
04-03-2010, ora 15:20
puiu_mamii
Nu este medic/terapeut
puiu_mamii
scarface da-mi si mie id-ul tau daca vrei ca am vazut ca mi-ai sugerat ca ai vrea sa ma ajuti in legatura cu doctorii
0
07-03-2010, ora 10:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
il gasesti daca dai un click pe id-ul meu.
0
11-03-2010, ora 23:53
mickimacko
Nu este medic/terapeut
mickimacko
Raspuns ptr Scarface -remediul homeopat a trebuit sa il diluez in 400ml apa, presupun ca sunt granule de arsenicum ( nu sunt sigur), doza zilnica fiind cate un capacel de plastic de PET dimineata si seara. Cu 5 zile in urma am facut EKG cu autodiagnostic - nici o modificare a diagramei, am facut analizele de sange - colesterol 286mg/dl, trigliceride marite dar nu mortal, medicamente iau metoprolol 50mg o pastila seara si una dimineata, ramipril 5mg una dimineata si una seara, trombo ASS 100mg. Urmeaza sa fac testul de efort si ecografie abdominala, ekg Holter si vom mai vedea. In urma cu doua zile, stand cuminte in pat am putut urmari cresterea frecventei pulsului pana la128/min. Apoi slabiciune, tremor, panica. Mi-am controlat glicemia dar era OK -124. In rest, optimism, cand ridicat cand coborat, extrasistole cat cuprinde, senzatia unui perete pe care il tot imping, lipsa de vlaga, desi am 110kg la 187cm, nu este spuza pe mine ( fapt constatat de medic), dar senzatia este de motoras de trabant in caroserie de Hummer. Maine merg din nou la homeopat la Oradea. Sanatate tuturor!
0
12-03-2010, ora 00:02
mickimacko
Nu este medic/terapeut
mickimacko
Ah apropos de Xanax, este usor recomandat de catre medici, dar efectul este devastator, l-am constatat pe piele proprie. Luat seara 0, 25mg am adormit brusc, dar dimineata m-am trezit buimac, cu tendinta de a readormi dar nu puteam nici sa adorm din cauza flash-urilor care imi inundau creierul si care erau toate pornite spre cearta, situatii contradictorii, tresaream la fiecare asemenea situatie virtuala care se derula in mintea mea si care ma facea sa ma crispez, imi crestea pulsul si imi crea o stare foarte neplacuta. Acestea au fost reactiile mele la xanax.
0
13-03-2010, ora 09:04
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mickimacko, cu homeopatii si homeopatia este o mica problema. Daca nu este aplicata in mod adecvat homeopatia nu da roade caci totul depide de gasitul remediul corespunzator pacientului. E ca o cheie pt. o anumita broasca. Numai cheia potrvita functioneaza. Multi homeopati nu se straduiesc cum trebuie sau nu stiu cum sa gaseasca remediul potrivit asa ca mersul la homeopat nu este o garantie pt. vindecare si poti merge la 10 medici fara succes. Trebuie facuta o anamnezsa serioasa de cel putzin 1 ora iar medicul sa faca homeopatie clasica si in plus sa aibe si talent altfel este f. greu sa-ti gaseasca remediul.
Pe langa asta mai trebuie stiute si respectate anumite reguli de trai si alimentatie la probleme de sanatate care in general nu sunt stiute si nici recoamandet de cei mai multi homeopati.
Homeopatia este minunata dar vindeceara cu ajutorul ei este o arta care nu este stapanita decat de putzini.
0
13-03-2010, ora 09:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Medicamentele pe care le ei pt. ce le ei ? Crezi ca te ajuta la ceva ? Mult mai bune decat Xanax-ul nu sunt iar de ajutat nu te ajuta la nimic decat sa-ti mascheze anumite symptome.
0
13-03-2010, ora 14:20
mickimacko
Nu este medic/terapeut
mickimacko
Mea culpa! Am omis sa relatez conform regulilor de compunere, adica sa incep cu introducerea! Da medicul intr-adevar a stat de vorba cu mine circa 40 min. timp in care i-am relata cu lux de amanunte toate simptomele pe care le am, si-a notat constiincios tot ceea ce i-am spus si la fiecare infatisare (ieri a fost a treia) cu hartiile pe masa discutam evolutia. In functie de relatarea mea a constatat o evolutie de 42%, eu sunt sceptic fata de acest procent care eventual poate fi 15%. Ieri am primit patru pliculete cu granule pe care sa le iau la cate o saptamana. Medicamentele pe care le iau sunt prescrise de medic specialist cardiolog pentru extrasistole si pentru HTA in faza moderata. Mai am si o oarecare inclinatie spre un sindrom depresiv-anxios. Mod de viata? Consider ca este corect fara vicii -tutun, alcool, cafea, grasimi, prajeli etc. Legume cvat incape, miscare in mod moderat, somn 8-10 ore. In schimb foarte emotiv, chiar coleric fapt ce imi genereaza o buna parte a starilor de rau!
0
16-03-2010, ora 17:26
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ok, in orice caz medicul e bun. Problema pacientilor este ca sunt concentrati numai pe anumite simptome si nu remarca schimbarile singur. Putini se pot autoaprecia si un medic cu experienta stie si vede alte lucruri decat ce vede pecientul. Cunosc cazuui de amelioarare sau disparitie la peste 80% din simptome pe care pacientul si nu le vede caci este fixat numai pe anumite simptome pe care el le asteapta sa dispara. Asa ca mai degraba are dreptate medicul cu cele 42 % decat tu...
In plus vindecarea e un proces... Trebuie sa inveti sa-ti controlezi starile sau sa iei ceva homeopat pt. ele caci bila creeata la suparare si enervare otraveste tot organismul.
Medicamentelele care le primesti pt. HTA - a carui cauza doctorul care ti-a dat medicmantul nu o cunoaste - nu are de a face cu inima sau cu sangele.
AI primit ori un betablocher care reduce din puterea inimii in mod fortat si daunator atat inimii cat si intregului organism ori un dilatator de vene si arterii (inhibator ACE) ori un subtietor de sange ori o combinatie din toate cele 3 care sunt in sine copia la 3 veninuri diferite de sarpe veninos.

Cand iei una din pastilele de HTA este ca si cum te-ai lasa muscat de un sarpe veninos. In plus in afara de substantele active cu acest efect daunator organismului care nu combate decat simptomele mai sunt multe aditive toxice in pastilele pe care le iei.

Atata vreme cat iei inca pastile acestea ele iti vor intarzia vindecarea si afecta sanatatea, asa ca nici nu conteaza prea mult ce mananci. Indiferent de cine ti-au fost prescrise exista alternative sanatoase si eficiente la HTA in homeopatie sau chiar la plafar (regulator de tensiune de 25 de lei)

Pe plan fizic tensiunea isi are originea la rinichi (filtrul este infundat de aceea creste tensinea in furtune cand pompa are acelasi flux - doctorii opresc pompa in loc sa curete filtrul. Un mecanic autor ar fi condediat pt. asemenea prostie) sau glanda suprarenala care produce anumiti hormoni si este afectata direct de stres. Cauza tensiunii este deci stresul ori tristetea si supararea care afecteaza rinichii ori tensiunea interioara la nivel psihic sau combinatii din acesti trei factori.
0
19-03-2010, ora 21:16
mickimacko
Nu este medic/terapeut
mickimacko
Asa este ! Am primit metoprololul care este betablocantul si al carui efect il simt, intr-adevar s-au redus extrasistolele, in schimb simt inima uruind si batand parca mai greu, se accelereaza mult mai tare la orice mic efort, inainte luam concor si nu era atat de, , slaba inima, nu se opintea asa de tare la orice miscare, in schimb era mult mai mare numarul de extrasistole. Trombo ASS iau de cinci ani, iar fata de cele 1, 5mg tertensif (indapamida) acum mi s-au prescris 10mg ramipril desi tensiunea mea nu este alarmant de mare 145/95 cea mai mare masurata. Da uneori simt cate un junghi in zona rinichiului drept dar la ecograf nu s-a constatat nici o modificare. Fierea ? Oh da uneori parca nu vrea sa lucreze, si atunci parca as avea o caramida in zona diafragmului. Hiperaciditate gastrica ( iau ranitidina de ani de zile) cat incape si aproape de la orice aliment ( si de la banane despre care se spune ca se constituie in pansament gastric). Da am apelat la Plafar si acum ma tratez si cu extract din mladite de maslin-pentru scaderea trigliceridelor si colesterolului, extract din talpa gastii-pentru a aditiva inima si ale sale supape, reglator al tensiunii-presupun pentru desfundarea conductelor. Am mai fost si la un clarvazator care vazandu-ma mi-a spus ca am avut o lovitura puternica la cap - ceea ce este adevarat - am cazut in cap la propriu, si mi-a mai spus ca am probleme cu conductele in zona sternului -inimii- mi-a dat un amestec de ceaiuri pe care sa il beau si apoi sa astept. Nu consider ca sunt un ipohondru, dar ma intereseaza starea mea, nu chiar pana la obsesie, dar uneori am senzatia de parca as fi scos din priza, fara energie, fara vointa, fara interes, dar extrem de anxios si depresiv. Nu sunt singurul, am citit o multime de postari pe forum cu acest subiect, dar parca omul inclina sa considere ca starea lui este cea mai de interes. Dar am nadejde in homeopat, chiar daca ma adapa cu bilute de zaharel, fara sa faca uz de nume pompoase, fara preturi astronomice si fara retete speciale.
0
26-01-2011, ora 23:33
laurentiuonc
Nu este medic/terapeut
laurentiuonc
am 23 de ani.se pare ca si eu am acceasi problema! am hipertensiune, aparuta in urma unui infarct al tatalui meu! hipertensiunea este insotita de simptomele amintite si voi. Dureri in piept, nod in gat, furnicaturi in membre, ameteli, stare de teama. tatal meu este acum bine, au am constinetizat asta, insa tensiunea arteriala a crescut. am fost la cardiolog, nedescoperind nicio problema. am fost diagnosticat cu HTA usoara si mi s-a recomandat nebilet 1/2 pe zi. la inceput nu l-am luat, insa de 2-3 luni am avut dureri in piept si in spate, am luat nebilet si au disparut. acum se pare ca am aceste dureri cu tot cu nebilet. ciudat este ca am aceste dureri cand stau in pat, sau pe scaun la calculator sau la televizor si nu la efort! toate analizele au iesit bune. intrebarea este: daca totul este psihologic se poate rezolva cumva? sau nici macar cu timpul nu pot scapa de aceasta problema?
0
10-02-2012, ora 18:01
Alexandra84
Nu este medic/terapeut
Alexandra84
este foarte probabil sa fie psihologic, si se poate rezolva. trebuie umblat un pic la relatia cu parintii, un pic la copilarie, sub ghidajul cuiva care se pricepe bine ce face.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  •