dureri de inima 21 anisori

20-01-2010
lavinus
Nu este medic/terapeut
lavinus
Buna ziua!
La efort toata viata m-a intepat inima, mai mult de 2 minute maxim nu pot sa alerg(dar volei, handbal, badminton pot juca), si cand sunt obosita ma inteapa inima incat nu pot respira pana la capat, e un carcel care doare foarte rau si mie frica sa respir. Ma tine de la cateva secunde la cateva minute. M-as duce sa-mi fac un test de efort, desi e cam scump, se merita?
Mentionez ca am 21 ani, 170inaltime, 62 kg, nu am persoane bolnave de inima in familie, beau rar cafea, cola niciodata, am fumat cam un an jumatate 10 tigari pe zi dar m-am lasat de 2 ani..
Am sesiuni lungi si stresante(sunt la Drept la Universitatea Bucuresti), in care am baut multe energizante, ness si cafea, pana in vara(adica 2 ani). In afara sesiunilor foarte rar.
Sunt impulsiva si ma mai stresez si la seviciu, dar nu ma duc decat de doua ori pe luna, deci nu ar fi un factor extraordinar.
Si sunt o MOLUSCA.Deci nu fac sport, dar intentionez.
MULTUMESC ANTICIPAT!!!
1 comentarii
0
20-01-2010, ora 18:00
cristina_mec
Identitate neconfirmată
cristina_mec
Cred ca cel mai bine ar trebui sa consulti un medic cardiolog si sa te internezi in spital pt a beneficia gratuit de majoritatea analizelor (ecg, proga de efort, sau chiar instalarea unui monitor holter).Astfel vei putea vedea daca aceste simtome sunt sau nu de natura cardiaca.

Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici