dureri de glezne si incheieturi ale mainilor

10-04-2012
rodica macamol
Nu este medic/terapeut
rodica macamol
buna ziua! am un nepotel de 5 ani care se plange in timpul noptii de dureri de glezne si rar de dureri ale incheieturii mainilor.a fost cu parintii la un medic pediatru in legatura cu amigdalele pe care le avea inflamate.i-au spus medicului si durerea de incheieturi iar acesta a pus-o pe seama amigdalitei.a urmat un tratament cu Osteocare sirop si niste pastile pt intatrirea sistemului imunitar timp de 3 luni.nu a mai avut probleme cu gatul, dar se mai plange de dureri de glezne in timpul noptii si ii facem masaj sa se mai linisteasca.ce ar putea cauza aceste dureri?
multumesc !
1 comentarii
0
27-04-2012, ora 15:35
vanda01
Nu este medic/terapeut
vanda01
Sa nu fie vorba de un reumatism de la racelile frecvente. Nurofenul ii calmeaza durerile Si copilul meu se plange de dureri de oase si ii trec de la siropul mentionat mai-nainte. Faceti-i un set de analize si printre care si vsh si aslo (pt. reumatism). Eu le-am facut copilului meu in varsta de 4 ani si 8luni si ceea ce a iesit rau este fosfataza alcalina care este inca o data mai mare decat valoarea maxima de referinta pt varsta lui. Pana in prezent m-i s-a spus ca este in crestere si de aceea are dureri. Oare??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul