In permanenta imi curg secretii galbui pe gat

30-12-2008
salvameg
Nu este medic/terapeut
salvameg
Ma doare gatul foarte tare cam de vreo un an si ceva mam operat de rinita hipertrofica si banuiesc ca as mai avea si o sinuzita.In permanenta imi curg secretii galbuie pe gat pentru ca le simt si trebuie sami clatesc vocea defiecare data, tin sa precizez ca nici nu pot vorbi foarte mult pentru ca atunci se intesifica durerea in gat.Sunt disperata pt ca nu mai suport nu mai pot vorbi si imi este greu si la serviciu sa suport durerile si sa fiu tacuta mai tot timpul.Ce as putea sa iau macar sa mi s mai amelioreze aceste dureri ale gatului? va multumesc.
8 comentarii
0
30-12-2008, ora 12:15
salvameg
Nu este medic/terapeut
salvameg
Tin sa mai precizez ca operatia de rinita hipetrofica am facuto acum un an si nu stiu daca am voie sa fac inhalatii sau sa incerc sa curat sinusurile.
0
30-12-2008, ora 13:28
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna ziua,

Va multumesc pt mesajul privat!

Dumneavoastra aveti simptomele unei faringite cronice, provocata in mare parte de secretiile nazale sau chiar si secretii infectate din sinusuri (va spun asta pt ca dvs ati spus ca banuiti o sinuzita).

Faringita va afecteaza foarte mult si vocea pt ca secretiile va irita faringele, iar faringele este un organ de rezonanta pt voce.

Pt sinuzita si nas (nu conteaza ca aveti sau nu sinuzita, este foarte bun tratamentul) va recomand o cura cu argila albastra tinuta astfel:

Cura internă constă în inspirarea de apă argiloasă (tulbure) călduţă pe câte o nară, astupând-se nara opusă cu degetul. Cura externă constă în aplicarea de cataplasmă pe nas frunte şi zonele unde este resimţită durerea. După primele şapte zile de tratament rezultatele încep să apară prin eliminarea colecţiei purulente.Produse necesare: AAUR 02: 1 buc.-------------*
Argila albastra este foarte buna (cea mai buna argila existenta in lume) pt tot organismul (gasiti mai multe detalii pe site si va rog sa il sunati si pe argiloterapeutul Ioan Covaciu pt mai multe detalii:0788 406040, 0749 299 717;

Pt faringita cronica va ajuta si argila dar pe langa argila ar fi perfect daca ati face si un tratament homeopat cu TONSILOTREN; gasiti mai multe detalii pe urmatorul site-------------*

Pt voce (s-ar putea sa aveti si o disfonie (raguseala persistenta)) va recomand produsul homeopat HOMEOVOX pe care il luati conform prospectului (2 comprimate la 1-2 h intre mese)-------------*

Pt calmarea durerilor mai rapid, puteti sa amestecati 2 galbenusuri pana se fac o pasta, adaugati putina miere, propolis si putin lapte cald pana se face o pasta mai ptuin vascoasa. Beti acest preparat incet si nu mancati sau vb timp de minim 45 de minute.

Va doresc numai bine si un an nou binecuvantat!

In speranta ca v-am ajutat,

Nick!

(*modificat de admin)
0
30-12-2008, ora 18:04
salvameg
Nu este medic/terapeut
salvameg
Iti multumesc din suflet Nick chiar nu stiam de argila albastra am sa incerc ! Un an nou fericit si tie cu multa sanatate! ;)
0
30-12-2008, ora 20:07
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multa placere!

:)
0
03-01-2009, ora 10:51
Jules8
Nu este medic/terapeut
Jules8
Buna dimineata. Ma numesc Iulia, si am 19 ani, am si eu o intrebare pt un medic ORL..daca se poate..
din data de 30 decembrie 2008 dimineata, m-am trezit cu o durere in gat destul de mare.. si atunci mama mi-a dat Ospen 1500, am luat una la 8h, si pe 31 am facut puroi in gat de abia puteam inghitii, am facut febra in jur de 38, si seara pe 31 decembrie, imi crescuse la 38 cu 8... am luat o fiola de algocalmin sa scada, a scazut temperatura pe la 38 cu 2.. iar tot pe 31dec, cand am vazut puroi in gat, am luat Ospen 1500 una la 6 ore, doar in seara aia..apoi am revenit la una la 8 ore..
Sunt la a 4-a zi de Ospen 1500 luate la 8h, si tot am puroi in gat, daca mananc ceva este minunat, ca nu pot inghitii..beau doar ceaiuri de musetel cu lamaie, si in rest nicio schimbare. Aseara (2.01.2009 ) facusem febra 38 cu 7.
Azi mama vrea sa ma treaca pe Amoxicilina Forte de 500 mg.
Spune-ti va rog, aveti vre-un sfat ? caci mor de foame, si ma doare ingrozitor in gat :(. Va multumesc
0
30-03-2009, ora 16:34
Diana888
Nu este medic/terapeut
Diana888
Buna ziua...am si eu o intrebare...de fapt mai multe...am 20 de ani si cam din decembrie am dureri de gat foarte mari...am fost mi-am facut analizele la sange si exudatul in gat...la sange au iesit analizele bune si in gat le fel...dupa ceva timp am fost in alta parte sa-mi fac analizele in gat ptr ca tot continua sa ma doara si mi-a iesit stafilococ auriu am facut tratament cu norfloxacin si am mers sa-mi fac iar analiza in gat unde nu mi-a mai iesit nimic...dupa ceva timp 2-3 sapt mi-am facut iar in gat ptre ca tot ma durea si surpriza acum mi-a iesit streptococ B hemolitic prezent...mi-am facut analizlele in gat la cabinete diferite.nu mai stiu ce sa fac si ce sa mai cred...de ce o data nu-mi iasa nimic o data imi iasa ceva o data altceva...despre ce poate fi vorba...si ce sa mai fac...? ca daca ma duc si imi fac iar in gat parca vad ca imi iasa altceva...ajutati-ma cu un sfat...Multumesc
0
01-01-2011, ora 13:50
tabusadrian
Nu este medic/terapeut
tabusadrian
Buna ziua am si eu o intrebare am 20ani si de ieri dupaamiaza mam trezit cu dureri de gat exterioare nu in gat si cu dureri mari de cap par a fi conectate asa simt durerile si cand stranut se simte acolo durerea si se duce pana in cap simt si un junghi scurt cateodata si ma simt oleak ametit si tremur ca si cum miar fi frig ce credeti ca poate fi ?
0
07-03-2011, ora 18:03
ionut28
Nu este medic/terapeut
ionut28
Buna ziua,
Am si eu o problema cu amigdalitele,...mi-sau umflat amigdaitele si gatul spre urechi asa am luat antibiotice...mi-a trecut durerea din gat la 5 zile cum trag putin aer rece pe nas imi vea sa vomit...Am o stare de voma mereu..am senzatia, cum asi avea 2 degete pe gat si asi vomita...simt ca imi vine si de la stomac sa vomit...exact la inceperea stomacului.am fost la doctor, mi-a dat tratament.3 peniciline G de 1 milion u.i., picaturi in nas(pinosol)... 3 injectii Gentacimina..nu mi-a trecut, apoi mi-a dat 3 injectii Moldamin de 1.200.000 u.i...ma simt putin mai bine..dar nu am scapat de starea de voma...


Va multumesc,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.