dureri de cap

13-07-2009
erika andreea
Nu este medic/terapeut
erika andreea
am primit curent si am stat si in aer conditionat apoi a inceput sa ma doara foarte tare maseaua pe partea dreapta...dupa care a inceput sa ma doara capul pe partea dreapta si ochiul...si apoi gatul tot mai tare pe partea dreapta...si a inceput sa-mi fie infundat nasul dupa care numai din nara dreapta cand suflam nasul imi venea o mucoasa de culoare galbena si mirosea urat...a si ma durea si portiunea dintre ochi a capului a fruntii...am facut febra...am luat ceforan am fost la farmacie am zis ce am si mi-a dat ceforan zicand ca este foarte bun...azi dimineata am luat ultima capsula si parca tot simt ca ma doare capul si ochii ma mai apasa...va rog sa ziceti o parere ce as putea avea...multumesc anticipat
3 comentarii
0
22-07-2009, ora 19:11
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Consultati cat mai rapid un medic orl-ist pt ca s-ar putea sa fie vb dsp sinuzita.
NU aveti voie sa stati in curent si nici sa folositi aerul conditionat la o temperatura care sa aiba un ecart mai mare de 5-10 grade celsius fata de temperatura de afara...

Numai bine!
0
13-10-2011, ora 23:29
20sonia
Nu este medic/terapeut
20sonia
Buna, am si eu nevoie de putin ajutor..am durere in craniu care se manifesta ca o electrocutare mai eles in partea stanga deasupra ochiului, din craniu prin ochi si nas si azi am avut intre ochi.e ca si cum firisoare de curent imi trec prin craniu...durerile sunt asa de fine dar insuportabile.chestia ciudata e ca am patit-o de doua ori in avion.cand am plecat in concediu si cand am venit.chiar nu vad ce ar putea fi.
0
14-10-2011, ora 02:17
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă 20sonia, dacă durerile respective de cap le-aţi experimentat doar cât v-aţi aflat în avion şi pe o perioadă mică de timp după ce v-aţi aflat în afara avionului, trebuie să ştiţi că aţi fost expusă la radiaţii electromagnetice în concentraţie mai mare decât a putut tolera sistemul dv. neuro-psihologic. Evitaţi călătoritul cu avionul şi vorbitul la orice telefon mobil care se ţine lipit de ureche (vorbiţi uzând speaker-ul, ca să puteţi ţine telefonul la măcar 10 cm de dv.; să nu folosiţi bluetooth-ul!).
Dacă mai experimentaţi durerile de cap şi în prezent, vă rog să consultaţi un medic neuro-chirurg, pentru a fi examinată.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •