dureri de cap

18-07-2008
vica
Nu este medic/terapeut
vica
DE citeva luni copilul meu de 7 ani are dureri de cap am facut analize la streptococi a iesit negativ, analizele de sange au iesit bine, radiografia sinusurilor e buna, durerea a aparut in urma unei raceli si are dureri intre sprancene daca se poate as vrea sa stiu ce analize mai trebuie facute si care o fi cauza durerii.VA multumesc.p.s. analiza parazitologica tot a iesit buna.
2 comentarii
0
18-07-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Ar fi indicat si un consult oftalmologic cu cicloplegie; viciile de refractie necorectate pot fi o cauza pentru durerile de cap( cefalee) persistente. Numai bine
0
19-07-2008, ora 00:00
vica
Nu este medic/terapeut
vica
Buna ziua! Am uitat sa mai adaug ca am trecut si la medicul oftalmolog s-a uitat cu ochisorii intr-un aparat si mi-a zis medicul ca totul este in regula, ar putea fi ceva mai grav la cap si care e mai greu de depistat, si in cazul unei posibile aprinderi la plamaini ar avea dureri de cap?, MAI ADAUG CA SI TUSESTE URAT MAI ALES SEARA SI DIMINEATA.VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU RASPUNS!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul