dureri de cap - pulsatii partea stanga a capului

22-10-2009
a_amalia
Nu este medic/terapeut
a_amalia
Buna,
de vreo 2 saptamani ma doare ingrozitor capul.doar ca nu e o durere continua.e ca o pulsatie in partea stanga.uneori nu o mai simt ore intregi, alteori e mai deasa.ideea e ca e ingrozitor.e ca si cum ti-ar exploda capul in secunda respectiva.apoi mai e si o senzatie de amorteala a capului tot in zona respectiva.nu mai stiu ce sa cred.nu prea imi trece cu pastilele obisnuite pt dureri de cap.
Cine stie ceva legat de problema aceasta i-as fi fff recunoscator pt un sfat.deoarece incepe sa ma sperie durerea.
Multumesc.
5 comentarii
0
22-10-2009, ora 14:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Incerca ceva homeopat care ajuta des in astfel de cazuri. Chiar si aici in forum a vindecat la cineva dureri similare.

Belladona CH200, remediu homeopat de la farmacie homeopata, costa 6 lei. Se suge o granula la nevoie. Se evita cafeaua, museteulul, cei negru, menta. O lista cu farmaciile homeopate am publicat aici in forum, da click pe pseudonimul meu.
0
22-10-2009, ora 14:53
a_amalia
Nu este medic/terapeut
a_amalia
mersi mult.chiar o sa merg azi sa cumpar.sa speram ca va functiona.
0
22-02-2014, ora 10:56
EMINICA
Nu este medic/terapeut
EMINICA
Buna ziua, 5 zile m am confruntat cu dureri de cap foarte mari, a inceput de la o suparare apoi nu a mai trecut, am consultat medicul si mi a spus ca am tensiunea mica, tensiune 9, mi a dat un tratament pt ami urca tensiunea, adoua zi am baut cam multe cafele si am inceput cu palpitatii am chemat medicul de urgenta acasa si a zis ca tensiunea a urcat si intr adevar am palpitatii, deci sa numai iau picaturile pt ami urca tensiunea.mi a facut analize, analizele sunt bune si diagnosticul a fost migrena, mi a dat spifen durere de cap si bromazopan un decontractant (fiind in franta).bun, durerea a disparut dar toata ziua simt ca si cum am baut toata ziua ca si cum cineva mi a dat cu ceva in cap, partea stanfa a capului cu tampla, nas buze amortite, numai stiu ce sa cred.am mai avut simptome de amorteala pe acceasi parte dat nu durau decat cel mult 1 ora.sunt putin speriata, as dori opinia unui doctor specialist daca se poate pt ca numai stiu ce sa cred si fac, am facut o gramada de analize si fara nici un rezultat, toti imi spun ca e stresul, depresie, anexietate...va multumesc anticipat!
0
27-03-2014, ora 20:48
albuaurelia
Nu este medic/terapeut
albuaurelia
Draga Eminica incearca daca poti sa faci o ANGIOGRAFIE la cap sa vada starea vaselor de sange din cap caci la RMN nu se vad. Eu am trecut prin asa ceva cu un an si jumatate in urma, numai ca eu am inceput intr-o dimineata sa vad dublu si cu dureri mari ce cap si sa stabilit ca in spatele ochiului stang aveam niste vase cu probleme provocate din cauza statului la soare in spania cam cu o lula inainte. Daca te intereseaza mai multe spune-mi. Sanatate.
0
12-03-2019, ora 10:27
Nykol91
Nu este medic/terapeut
Nykol91
Buna ziua.De 3 saptamani ma confrunt cu o durere de cap care ma sperie.Am fost racita si initial am crezut ca este din cauza racelii dar pe parcurs am observat ca sunt dureri care nu trec cu analgezice.La inceput ma durea partea stanga a capului cu ureche, mandibula, arcada si tampla.Mentionez ca traiesc in Anglia si aici sistemul medical nu inspira prea multa incredere de aceea am venit in tara crezand ca problemele mele se vor solutiona.Ajunsa in tara am fost la neurolog care initial mi-a pus diagnostic nevralgie de trigemen si mi-a recomandat sa fac Rmn.La Rmn totul a iesit ok, nu am nimic la cap.A doua oara, la acelasi neurolog, mi-a zis ca am cefalee de tensiune.Si mi-a prescris Solpadeina.Fara rezultat.Am scos si maselele de minte pe partea stanga pentru ca in urma unei radiografii apareau dintii un pic cam inghesuiti.Recunosc ca dupa extractie durerea in tampla, arcada si mandibula s-a estompat.Am fost si la ORL, m-a diagnosticat cu nevralgie Arnold.Tratament Flamexin, Bilobil, Diclofenac gel si Sindolor.Niciunul din tratamente nu a dat vreun rezultat.Continuu traiesc sub efect Ketonal cate 2 la cateva ore pentru ca altfel durerile, care acum sunt doar in crestetul capului, nu se amelioreaza.Ma puteti ajuta cu un sfat ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •