dureri de stomac si usturimi

23-07-2009
dyaa
Nu este medic/terapeut
dyaa
de ceva vreme am prb cu stomacul, orice as manca mi s face rau. ma ustura stomacul si mi s face ca un ghem... am senzatie si d voma... pe langa asta, am ameteli si de exemplu, afara, fiind cald... mi se face adesea rau... imi creste pulsul si ma simt vlaguita... imi puteti da un sfat?
11 comentarii
0
23-07-2009, ora 16:36
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Fa-ti o ecografie si eventual o endoscopie, poate fi vorba de o gastrita sau de probleme date de un colecist lenes. Tot numai un gastroenterolog iti poate da toate indicatiile concrete, caci daca iei medicatie la intamplare iti poate ameliora starea dar nu cauzele. Sanatate!
0
23-07-2009, ora 17:33
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Puteti si sa consultati un medic homepat care cu cateva granule poate sa va vindece gastrita in cateva zile sau saptamanifara nici un fel efect secundar in timp ce ecografia o sa va arate ca aveti ceva la stomac care deja stiti si singura fara sa o faceti.

Faptul ca doctorii va confirma ceea ce stiti deja si ca va da un nume latin la boala pe care nu aveti nu inseamna inca ca si stiu sa o vindece.

Caci problema medicinii apare de abia dupa aceea... caci nu exista medicamente chimice care sa nu atace stomacul, ficatul sau pancreasul, dfin care cel putin unul este cauza bolii.

Eu personal nu cunosc pe absolut nimeni care sa fi fost vindecat de boala de stomac cu medicamente chimice...mama chiar a luat decenii in sir medicamente pt. gastrita si nu au ajutat-o cu nimic.

Insa aveti mai mult decat o gastrita dupa simptomele pe care le aveti...
0
23-07-2009, ora 17:37
dyaa
Nu este medic/terapeut
dyaa
asa ma gandesc si eu... la eco mia zis ca am fierea un pic marita dar e fara sedimente (mal).prb e ca nici nu mananc :) si am trecut si prin perioade solicitante dpdv psihic... posibil o gsatrita cronica. o sa merg la gastroenterolog... multum!
0
23-07-2009, ora 19:54
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Faceti-va un set de analize medicale pt ca simptomele pe care le-ati prezentat reliefeaza mult mai mult decat o problema gastro-enterologica; analize precum:
-VSH, Fosfataza alcalina, Hemoleucograma cu reticulocite si indici, Fibrinogen, ASLO, HDL, LDL, LDH, amilaza serica, sideremie, transaminaze (AST, ALT, GPT, GOT etc.), bilirubina directa si indirecta, electroforeza proteinelor plasmatice, anticorpi sau antigen Heilcobacter Pylori, coprocultura, urocultura etc.

Ar fi bine daca ati merge cu analizele la un medic internist, pe langa cel gastro-enterolog si daca nu doriti sa riscati sa experimentati efecte adverse neplacute, mergeti la un fitoterapeut sau un homeopat + terapie prin rugaciune!

Numai Bine;)
0
19-11-2009, ora 20:41
diava
Nu este medic/terapeut
diava
buna! acum 4 luni m-am deranjat la stomac si de atunci odata la cateva zile incepe sa ma doara stomacul foarte tare, ma deranjez la stomac, ma simt lipsita de putere si crizele de genul asta sunt din ce in ce mai frecvente si mai solicitante. mai nou am inceput sa simt ca am saliva acida. mentionez ca programul de lucru este solicitant si nu am timp de o alimentatie corecta, fumez si exista o tensiune din ce in ce mai crescanda la lucru.
0
11-07-2010, ora 06:11
Amalia Gabriela
Nu este medic/terapeut
Amalia Gabriela
Buna, de pe data de 6/11 am arsuri si dureri abdominale cu crampe...si constipatie, sunt cat de cat suportabile dar nu ma durut niciodata burta atat de mult pana acum si sunt ingrijorata pentru ca tatal meu s-a operat ieri...a facut o infectie la stomac avea ca un fel de puroi pe toate organele.. o boala care incepea cu P...pe tata il durea foarte rau..era alb la fata si transpira...si eu transpir si sunt palida..dar nu ca el..probabil ca eu sunt la inceput nu stiu ce sa zic, am 16 ani, ce imi sugerati ? :(
0
19-07-2010, ora 14:12
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată d-ră Amalia Gabriela, vă sugerez să consultaţi un medic gastroenterolog. Simptomele dvs. au nevoie de investigaţii specifice, diagnoză corectă şi tratament corespunzător.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Cu iubire şi respect,
Nick
.
Diava, deşi este mult prea târziu, sugestie este valabilă şi pentru dvs. Consultaţi un medic gastroenterolog. Saliva acidă, foarte frecvent, este rezultatul unei condiţii medicale care afectează stomacul.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Cu iubire şi respect,
Nick
0
06-09-2010, ora 07:56
Amalia Gabriela
Nu este medic/terapeut
Amalia Gabriela
Buna am o mare problema sper ca ma puteti ajuta.acum 2 saptamani si 4 zile...am facut eu si prietenul meu viermisori intestinali numiti Oxiuri...acum 2 saptamani am luat Decaris joi iar saptamana trecuta l-am repetat joi iar...samabata am luat Albacanis si tot nu mi-au trecut..nu stim ce sa ne facem...am respectat regimul cu strictete maxima am mancat si usturoi...ajutati-ne va rugam :(
0
06-09-2010, ora 07:57
Amalia Gabriela
Nu este medic/terapeut
Amalia Gabriela
Nici mie nici prietenului meu nu ne-au trecut...
0
06-09-2010, ora 08:32
Amalia Gabriela
Nu este medic/terapeut
Amalia Gabriela
Am citit mai dev pe internet pe un site..ca nu am avea voie carne...iar noi am mancat cane...paine...mai putin dulcuri si sucuri.
0
07-09-2010, ora 17:52
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Amalia Gabriela,

Tinctura de cimbru este extraordinar de eficientă pentru tratarea oxiurazei. 20 picături de 3 ori/zi diluate în 100 ml apă, şi administrate timp de 30 de zile, ar putea constitui tratamentul ideal, însă ar fi indicat să consultaţi un medic cu competenţă în fitoterapie, pentru a primi avizul de administrare a acestei tincturi.
Atenţie la AUTOINFESTARE! De foarte multe ori, din păcate, după tratare se reinstalează infecţia. Faceţi tot posibilul să aveţi o igienă corporală cât mai corespunzătoare, purtaţi haine curate şi spălaţi-vă toate alimentele înainte de a le mânca (cele care se pot spăla, nu toate!).


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Voma si diaree - primul ajutor
  • 10 recomandări pentru un stomac sănătos
  •