dureri cardiace

03-04-2009
nufaralb
Nu este medic/terapeut
nufaralb
buna ziua! ma confrunt de cativa ani cu o durere ca o ghiara, sau o intepatura de cutit in partea stanga deasupra sanului, spre sub brat si o apasare in piept, care ma oboseste... plus o durere din spate spre piept... ca si cum aerul care il respir nu ajunge in plamani. nu stiu daca sunt reumatice durerile, sau cardiace. mentionez ca am niste osteofite de-a lungul sirei spinarii [partea stanga], unde este si durerea mai puternica. durerea cedeaza oarecum la aspacardin. am avut acum 2 ani si extrasistole, [ denumite...bigeminisme... ceva de genul asta... [dupa moartea tatalui meu] dar au trecut. totusi uneori mai apar palpitatii. va multumesc si va rog sa-mi spuneti ce credeti ca ar putea fi... am 36 de ai, nu fumez.
1 comentarii
0
05-04-2009, ora 09:05
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca in antecedente ai avut extrasistole de doua ori pe an este necesar sa faci un control cardiologic.Trebuie ascultat cordul si facuta o EKG.Fa-ti timp si te du la specialist, aceste probleme cardiace le poti avea si pe o inima sanatoasa [etiologie neurologica prin cresterea tonusului simpatic] dar si pe o inima cu ischemie, cu miocardul afectat, poate ca exista o boala endocrina sau o tulburare electrolitica.Sunt multe cauze ce-ti pot da acea durere, deci e necesara prezenta la cardiologie.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici