dureri ascutite percepute la inima

31-03-2008
Doinitza
Nu este medic/terapeut
Doinitza
Buna ziua!
Pentru inceput, trebuie sa comunic diagnosticul existent : rectitudine coloana toracala, modificari de spondiloza corpuli T5-T8. Problema este ca simptomatologia este greu de suportat : am niste dureri extrem de ascutite exact prin sanul stang, din fata pana in spate, dureri care ma strafulgera o clipa si dispar. Chiar m-au trezit si noaptea din somn, deci apar nelegate de vreun efort. Sau, in capul pieptului, am niste dureri ca niste apasari (arsuri) deranajnte, ma dor muschii umerilor, nu pot ridica mainile deasupra capului. Durerea e localizata in spate, exact intre omoplati. Seara imi fac masaje cu Ben Gay, care imi fac relativ bine, si iau cate o aspirina tamponata. Mentionez ca, de un an jumatate-doi, de cand au inceput durerile mele, am fost in primul rand la cardiologi sa ma vada. Am facut cred ca vreo 5-6 EKG-uri, plus o eco cardiaca. M-am lasat si de fumat de 4 luni, in speranta ca... poate o fi de la tigari. Nimic. Controalele au iesit bine, se pare - asa spun medicii - ca nu am nimic la inima. Iar faptul ca nu mai fumez, nu m-a ajutat in moderarea durerilor. Si, recunosc, mereu si mereu ma gandesc ca poate este de la inima, poate e ceva ce nu au vazut medicii, si imi este foarte frica. de moarte. Durerile apar zilnic, de cateva ori pe zi, cu durate variabile. Am un copil de 12 ani si vreau sa traiesc!! Ce ma sfatuiti sa mai fac?
Cu multumiri si scuze pentru lungimea mesajului.
2 comentarii
0
01-04-2008, ora 00:00
cristi_rom13
Nu este medic/terapeut
cristi_rom13
BUNA DOINITA.SI EU AM ACELEASI SIMPTOME, INTEPATURI IN ZONA INIMII, AM FACUT VRE-O 7-8 EKG-URI PLUS O ECOCARDIOGRAFIE DOPLLER.RASPUNSUL A FOAT ACELASI, CA NU AM NIMIC LA INIMA.AM MERS LA ORTOPED, AM FACUT O RADIOGRAFIE DE COLOANA CERVICALA, CARE A IESIT CU MICI OSTEOFITE, ADICA CIOCURI, PLUS COLOANA USOR DEVIATA ADICA O SCOLIOZA.AM URMAT SEDINTE DE KINETOTERAPIE, DAR FIIND FOARTE SEDENTAR, CEI DE ACOLO CRED CA M-AU FORTAT IAR ACUM AM ACELE INTEPATURI APROAPE NONSTOP, INCLUSIV NOAPTEA.AM FOST TRIMIS LA REUMATOLOG, CARE MI-A SPUS SA STAU LINISTIT, INTEPATURILE SUNT DE LA COLOALA, PARTEA TORACALA AVIND CELE MAI MULTE VERTEBRE SI CARE CORESPUND MUSCHILOR INTERCOSTALI.DE AICI SI PROBLEMA CU INTEPATURILE.AM PRIMIT TRATAMENT CU AFLANIL, 2 PE ZI, MYOLASTAN, 1 SEARA, PLUS UN PANSAMENT GASTRIC, ADICA O PILULA PE CARE O IEI CU JUMATATE DE ORA INAINTE DE MASA, DUPA ACEEA URMIND SA IEI AFLAMIL.CAM ASTA ESTE SUTA LA SUTA, STAI LINISTITA DESI STIU CA NU POTI, SI EU MA PANICHEZ DE MA IA NAIBA, DAR PROBLEMA DE LA COLOANA ESTE.IAR SINGURA SANSA ESTE MISCAREA, SPORTUL, ESTE VITAL, IAR EU ZIC CA DACA INCEPI SA FACI MISCARE PLUS ACEST TRATAMENT, EVIDENT RECOMANDAT DE MEDIC, O SA FACA SA DISPARA PROBLEMA.DAR NU TE ASTEPTA SA SE INTIMPLE PESTE NOAPTE.ASA CUM COLOANA SA DEFORMAT IN TIMP, TOT ASA SE VA SI REPARA, DESI NU IN TOTALITATE.ASTA E SIGUR.SI MAI TREBUIE SA FACI NISTE ANALIZE DE SINGE: HL, VSH, CRP, GLICEMIE, TGP, TGO, ELECTROFOREZA, FOSFAZA ALCALINA SI MAI SUNT VREO 2 DAR NU LE INTELEG, ORICUM REUMATOLOGUL T-I LE VA RECOMANDA.DACA VREI SA MAI VB, -*SA AUZIM NUMAI DE BINE.


(*modificat de administrator)
0
19-05-2008, ora 00:00
clausos
Nu este medic/terapeut
clausos
Buna dragele mele
La fel am patit si eu cu dureri in zona inimii si a miinii stingi si doctorii spuneau ca nu am nimic. Dar am facut o tomograf ie la Timisoara si mi-au dat diagnosticul de artera infundata. Aceasta necesita o operatie simpla prin introducerea unui stent.Asa ca nu va fie frica. Sanatate, mai vorbim.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  •