dureri anale de vreo saptamana

29-05-2006
ina2425
Nu este medic/terapeut
ina2425
De vreo sapt simt dureri anale, in orice moment al zilei si orice as face. am obs ca este ceva crescut acolo, sau putin inflamat, se simte si deranjeaza. tin sa mentionez ca acum vreo luna am avut mici sangerari anale, nus tiu daca hemoroizi, dar am pus totul pe seama alimentatiei gresite, si deci a unei digestii neprotrivite. cu putina atentie aceste mici sangerari(urme doar pe hartia igienica) au disparut...insa nu dupa multa vreme a aparut aceasta problema. acum nu am niciun fel de sangerari, sau alt discomfort, decat acea chestie micuta crescuta/ inflamata acolo si durerile atasate...ce sa fie? sa fie hemoroizi? unde as putea sa merg?
9 comentarii
0
30-05-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Destul de probabil ca despre hemoroizi este vorba.Aplicatiile locale cu Hemorzon(dupa o toaleta riguroasa a reginii anale) rezolva pentru moment problema.
Incepeti prin a merge la medicul de familie, acesta va va indruma catre specialist daca va fi cazul
0
10-06-2009, ora 00:51
Roman07
Nu este medic/terapeut
Roman07
Buna ziua, de vreo doua zile, mi'a aparut in jur anusului, o mica unflatura, nu doare tare decat daca este atinsa, in rest nu este decat suparatoare. Ce ar putea fi mentionez ca nu am avut sangerari usturimi sau dureri acute.
Multumesc anticipat
0
11-06-2009, ora 00:01
laurasaed
Identitate neconfirmată
laurasaed
Dermatologul ce ti-a spus?

Laura Saed
Psihoterapeut
0
10-11-2009, ora 14:52
mike01
Nu este medic/terapeut
mike01
Buna,
sincer mi-e putin oarecum stangaci sa va povestesc, dar am nevoie de un sfat pentru ca deja imi fac griji. De doua spatamni am avut o raceala, si de atunci am ramas cu o tuse uscata.
Asta nu ar fi problema, dar de fiecare data cand trebuie sa tusesc ma doare anusul si simt la fiecare miscare ca un fel de corp strain, gen umflatura. La o inspectie mai atenta (cu oglinda) am observat o umflatura de culoare rosiatica inchisa la deschidera anusului, de vreo 2 cm. Nu am sangerari, dar ma doare, si cand trebuie sa ma asez pe scaun mi-e si teama. Pe internet am gasit o gramda de simpoteme care seamana cu ce simt si am eu momentan si toate duc catre un karzinom anal, dar ceea ce ma ingrijoreaza este ca tratamentul se asemana cu cel al unui cancer, adica chemioterapie si opratie. Inainte sa ajung la medic, as dori sa-mi dati cateva sfaturi, sau cel putin cateva idei.
0
14-01-2011, ora 00:06
balanusa
Nu este medic/terapeut
balanusa
buna, as avea nevoie de un sfat si v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta.am dureri anale groaznice, intolerabile, cand merg la toaleta, chiar daca sunt de aprox o jumatate de ora si mi se intampla cam o data pe luna sau la 2 luni.nu am sangerari si nici o inflamatie, iar scaunele normale.totusi nu pot sa inteleg de la ce imi apar.sunt asa cam de 3-4 ani, dar nu am indraznit sa consult un medic, poate si pt ca durerile nu sunt deocamdata foarte dese, doar extrem de suparatoare.v-as ruga mult daca ma puteti ajuta cu un sfat.ce as putea sa fac sa nu mi se mai intample?va multumesc mult.
0
19-02-2011, ora 01:24
bibivaly
Nu este medic/terapeut
bibivaly
Buna seara am si eu o problema veche de 1 an jumate am niste dureri anale care variaza am mers la diferiti medici m-au tratat de fisura anala, hemoroizi dar tot am probleme nustiu ce s amai fac si nici nu stiu ce am sigur...ma poate ajuta cineva cu o idee
0
17-02-2012, ora 07:09
bibel07
Nu este medic/terapeut
bibel07
buna ziua ma numesc marius am si eu o problema de cateva zile am observat ca dupa defecatie am sangerari mentionez ca nu am dureri dar sunt destul de derutat!!!!
0
20-02-2012, ora 19:13
tema
Nu este medic/terapeut
tema
bibel07, este posibil sa ai hemoroizi, dar poate fi si altceva.
Mergi la spital la sectia chirurgie. Ei se ocupa de asa ceva in urgenta.
Apoi, in functie de ce va constata doctorul, te va indruma spre un medic gastroenterolog.
Cauta sa nu te constipi. Nu manca ceapa, usturoi, mezeluri, paine proaspata - ci veche de cam de 3 zile.
Urmezi un tratament acum? Iei antiinflamatoare? Acestea ar putea da sangerari.
0
17-08-2012, ora 08:33
roxanamariaghetu
Nu este medic/terapeut
roxanamariaghetu
Buna ziua,
Am 44 de ani iar in momentul in care stau foarte mult in picioare am niste dureri crunte in interiorul fundului. Pana acum erau o data sau maxim de doua ori pe an dar acum fiind vara si fiind o persoana activa durerile au inceput sa devina destul de dese. De constipat nu ma constip decat foarte rar, iar alte simptome nu mai am. Am fost la un consult normal si mi s-a spus ca in prima parte nu se vede nici o problema dar pentru a scapa de orice grija sa fac o colonoscopie.
Tin sa mentionez faptul ca eu am o problema la bazin: cele doua oase din partea de jos fiind deplasate (prea avansat pentru a fi operat).
Sper macar sa ma puteti linisti intr-un fel pentru ca am avut un caz de cancer de colon in familie si suntem destul de "blocati" pe aceasta problema.
Va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: