dureri ale membrelor

04-08-2009
nistorcristiana
Nu este medic/terapeut
nistorcristiana
Buna ziua,

Am 23 de ani si inca din copilarie am avut dureri ale membrelor din cand in cand. Pe la varsta de 15 ani am facut moldamin/penicilina intrucat aveam ASLO mare (400). Acum, mi-am refacut analizele la sange pentru a afla cauza durerilor de maini si picioare, gandindu-ma ca mi-a crescut iar ASLO. Atat ASLO cat si fibrinogenul, VSH-ul si Proteina C reactiva sunt in valori normale deci nici urma de infectie cu streptococ, reumatism etc. Un doctor reumatolog a venit cu ideea ca aceste dureri provin de la scolioza pe care o "detin". Din cate am auzit de pe la alti doctori scolioza nu prea are cum sa fie cauza durerilor de membre (dureri asemanatoare reumatismului: la schimbari de vreme, oboseala, stress sau pur si simplu fara "motiv").
Imi puteti recomanda un doctor, reumatolog sau ortoped la care sa apelez. Nu as vrea sa mai dau banii si s aimi pierd timpul aiurea prin tot felul de medici care sa nu ma ajute cu nimic.

Multumesc!
1 comentarii
0
04-08-2009, ora 16:15
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Nu iti pot recomanda un medic reumatolog/ortoped pt ca nu cunosc, insa iti pot recomanda un medic internist briliant care te poate ajuta foarte mult. Daca doresti, te rog sa-mi sp si iti voi da toate detaliile de contact ale dansei!

Toate cele bune;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.