dureri abdominale si balonari, gaze foarte multe

15-03-2013
carpnina
Nu este medic/terapeut
carpnina
Cam de vreo doua saptamani au aparut dureri abdominale in partea stanga sub coaste si in burta, care uneori
raspunde in spate. Ma simpt foarte balonata, cu zgomote in burta si multe gaze. Scaunul uneori este moale, aproape ca o diaree, alteori sunt constipata. Nu am mai avut pana acum astfel de simptome. Nu stiu ce este si mai ales ce as putea face pentru calmare, eventual tratare. Din punct de vedere al regimului alimentar si al stresului nu sunt probleme pentru ca in ultimele trei luni de zile am mancat sanatos si regulat, deoarece acum trei luni am avut o operatie pe creier pentru un meningiom lateral stanga. Am mancat foarte multe cereale cu lapte dulce, cu lapte batut, branza dulce, fructe proaspete si legume proaspete si am baut ceai ce sunatoare de trei ori pe zi.
Deodata au aparut aceste simptome pe care nu mi le pot explica.
3 comentarii
0
18-03-2013, ora 00:41
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Poate tocmai cantitatea mare de lactate si de fructe au declansat aceasta intoleranta (poate temporara).Incearca sa le eviti o perioada, iar legumele si fructele, consuma-le fierte, mai putin crude.
Daca simtomele nu se amelioreaza cere sfatul unui gastroenterolog, sa fii linistita ca e doar un colon iritabil sau ce ti-am amintit anetrir.
Sanatate deplina!
0
29-01-2014, ora 20:16
ionut_pestisor
Nu este medic/terapeut
ionut_pestisor
aceeasi problema am si eu ai gasit vreun tratament sau altceva?
0
02-02-2014, ora 02:29
anonim014
Nu este medic/terapeut
anonim014
buna, sunt un baiat care avea aceeasi problema ca multi dintre noi, pentru a termina cu mirosul acela urat care nu va lasa sa iesiti din casa, nici macar sa iesi sa cumperi ceva, am stat aproape 7 luni cu problema asta, am trecut pe la multi medici din spania, si credetima, toti te trimit la psiholog ca zic ca ai inebunit, in schimb stim ca nu e asa, cum nu mai puteam sa suport ca un om cu facultati si medic de atatia ani, nu au fost instare sami gaseasca cauza si efectul, mam pus pe treaba si nopti si zile cautand de unde vine problema, si dupa multa cafea si stres am gasit raspunsul, , va spun cum se procedeaza si va garantez ca in decurs de o saptamana iesiti din casa plangand de bucurie ca in sfarsit poti sa dai ochii cu lumea fara sa isi puna pana la nas cand esti langa ea, credetima, nu va vine sa credeti cat de ieftin va iese, ceea ce multi medici habar nu au cu tot cu facultatile lor, , contactatima pe adresa de messenger flo_cristyyy si vb, nu vorbesc aiurea, am trecut prin aceeasi problema ca multi dintre noi si vreau sa va ajut, si dumnezeu la fel! aici nu pot sa dau solutia ca sar putea sa fiu cautat dupaceea, , pe adresa de messenger vorbim si va spun rezolvarea problemei care va tinut atata timp in casa, plangand si uneori cu ganduri de sinucideri pt ca nu mai te suportai nici tu insuti, cu autostima la pamant fara a te mai gandi la ziua de maine, si a te gandi doar dc tu, si nu altul, , dumnezeu ca va binecuvinteze pe toti! multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • Topul alimentelor ce produc gaze (balonare)
  • E normal să mă balonez atât de tare indiferent ce și cât mănânc?
  • De ce stomacul meu ramane plin atat de mult timp?
  • Balonare imediat după masă - cauze și tratament
  • Topul alimentelor care provoacă balonare
  • Balonări supărătoare? Lista alimentelor indicate și contraindicate
  • Ce poate ascunde balonarea - afecțiuni cu balonare frecventă
  • Când balonarea depășește normalul și ar trebui să ne adresăm medicului (și cui)
  •