dureri abdominale in partea stanga

13-07-2008
rinna
Nu este medic/terapeut
rinna
Buna ziua
De vreo 3 luni am inceput sa resimt dureri abdominale in partea stanga. Acestea sunt frecvente dimineata si seara. In ultima perioada am constatat ca zona este usor inflamata iar de vreo 2 zile am o stare de ameteala permanenta.Ce ar putea cauza aceste dureri?
2 comentarii
0
14-07-2008, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
De lucrat- VSH, Hemoleucograma, Sumar urina, Urocultura, ex ginecologic, ex chirurgical. Acestea ar trebui sa lamureasca problema.
0
02-03-2009, ora 20:37
mark80
Nu este medic/terapeut
mark80
Buna Ziua. De vreo 3 luni am dureri in partea stanga putin mai jos de coasta, de cele mai multe ori ma doare numai cand stau p scaun sau in canapea mai ales putin aplecat in partea stanga. De multe ori simt ca este ceva umflat in interior, alteori cand ma intind parca simt ca se crapa ceva p-acolo. Nu stiu de la ce ar putea fi, treaba e ca a inceput sa ma doara din ce in ce mai des. pe cine am intrebat si eu (nu specialisti) mi-au spus ca s-ar putea sa fie de la pancreas...nu stiu multe despre organul asta dar am auzit ca e destul de rau daca te doare. Nu am fost la un medic pana acum ca sunt plecat din tara si nu prea ma inteleg cu ei in termeni medicali dar o s-o fac cand ma intorc acasa. Va rog mult daca aveti vreo idee de ce ar putea fi sa stiu daca mai poate suporta amanare. Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.