dureri abdominale

15-10-2009
iustin_mihail
Nu este medic/terapeut
iustin_mihail
buna. copilul meu in varsta de 5 ani acuza dureri abdominale in partea stanga.aceste dureri sunt mai accentuate in momentul depunerii unui efort fizic( cand alearga. scaunele sunt normale, ca si consistenta dar si culoare. nu prezinta febra.din punct de vedere fizic este bine dezvoltat pentru varsta lui.abdomenul este mai tot timpul, indiferent de alimentele consumate, imbalonat. care ar putea fi diagnosticul? cui ar trebui sa ma adresez in vederea administrarii unui tratament ? cam care ar fi medicamentatia ? Multumesc
3 comentarii
0
15-10-2009, ora 10:36
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Va sfatuiesc sa mergeti cu copilul la un medic homeopat, simptomele pe care le are copilul sunt pretioase pt. un medic homeopat iar remediile homeopate nu au efecte secundare ca si medicamentatia alopata si in plus se dau exact pt. simptomele totale ale copilului si nu al imbalonarii.

Durerile abdominale pe partea stanga provin f. des de la splina. Foarte multi oameni au problema cu splina din cauza bauturilor reci. Splina da caldura necesara la digestie si la intregul corp, este focul organismului si cand acesta nu mai lucreaza bine apar automat probleme cu digestia. Bauturile reci si inghetata dauneaza splinei in mod direct. Imbalonarea provine tot de la afectiunile splinei cu mare probabilitate.

Exista insa si alte cauze care duc la imbolnavirea splinei si sunt multe simptome faciale, in sange, comportament termal care arata afectiunea ei. Tipice sunt durerile in partea abdominala stanga.
Medicina nu cunoaste nici macar functiile splinei, cu atat mai putin tratamente pt. ea, organul acesta este aproape complet ignorat. Spina are un rol extrem de important in corp nu numai pt. producerea caldurii dar produce si globulele rosii de sange si electrifiaza sangele (da!).

Un singur ecograf scurt la splina poata arata daca splina este marita sau nu, desi acest lucru se poate face si prin palpare, insa nu in toate cazurile trebuie sa fie marita si nu toti doctorii isi pot dea seama de acest lucru. Va recomand sa nu faca ecograf deoarece este daunator si distruge celulele, mergeti la un medic cu experienta si cereti palparea.

Simpromele pot fi cauzate sie de alta dereglare, nu se poate spune mai multe din cele relatate de dvoastra.

Pana ajungeti la un medic homeopat incercati 6-7 zile remediul homeopat Ceanothus CH7 sau CH9, o granula zilnic dimineata imediat dupa sculare, ( se suge, nu se ingiite) si daca durerea dispare in mare dupa max 5-7 zile atunci am avut dreptate. Remediul nu face decat bine, este facut dintr-o planta.
Pana acum la toti cei care au primit Ceanothus pt. dureri in zona splinei s-au facut bine le-a diapsrut durerea deja dupa 1-2 zile, ceea ce a confirmat diagnosticul.

O lista cu farmacii homeopate am pus aici in forum.

Cateva caracteristici pt. afectiuni ale splinei (cronice):
- sistem imunitar slabit (raceli dese, etc.)
- maini si picioare reci, dereglari in circulatia calorica
- buze f. rosii
- probleme in sange cu globulele rosii, cu sangeel in general, leucemie
- imbalonari si probleme cu digestia
- aversiune catre mancare rece, dorinta de mancare calda, fierbinte
- apar des la copii inferbantati de la joaca care beau imediat apa rece (f. daunator)
0
16-10-2009, ora 09:09
iustin_mihail
Nu este medic/terapeut
iustin_mihail
buna. ce investigatii ii pot face copilului mei, avand in vedere diagnosticul pe care l-ati pus?
0
18-10-2009, ora 10:14
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
O sa vedeti la medic ce investigatii se fac.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de burtă
  •