dureri abdominale - nu reusesc sa identific cauza

12-04-2011
soro
Nu este medic/terapeut
soro
buna ziua,
am nevoie de sfatul / recomandarea dvs ce credeti ca am sau ce investigatii as mai putea face sa identific

Am o problema de cateva luni careia nu-I gasesc cauza / rezolvarea
anul trecut prin august a inceput cu hipersalivatie si iritatie in gat, a continuat cu dureri abdominale (am crezut intitial ca este apendicita)
am fost la un medic chirurg care m-a trimis la anlize de sange - au iesit normale
mai departe am fost la un medic internist care mi-a dat ceva tratament ptr infectie urinara
mai departe - am facut exudat - a iesit prezenta candida - am facut tratament homeopat 3 luni - nu prea a avut nici un rezultat ref la durerile abdominale

Am facut analiza scaun - a iesit lambrii si helicobacter - am facut tratament homeopat ptr lambrii, am repetat analiza si am scapat de lambrii
Am fost la 2 doctori gastro - mi-au dat tratament ceva spasmice ptr colon iritabil si intestin lenes parca si ceva probiotice si fluonazol parca se chema ptr candida la nivel intestinal

In urma cu 1 luna am fost din nou la un doctor gastro: am facut exudat faringian - a iesit prezenta candida; - am facut eco - mi-a zis ca am ficatul gras; am facut analize sange ptr ficat - a iesit ok; am facut endoscopie la stomac - a iesit ok; mi-a dat tratament ceva spasmotic ptr intestin, nexium - i-am zis ca am cateodata acid la stomac si diflucan ptr candida

Simptomele sunt in continuare - dureri abdominale localizate in partea dreapta jos si in partea dreapta de sus sub coaste (apar si dispar, fara a fi foarte tari, nu am reusit sa le leg de nimic - gen dimineata/seara, cand mananc ceva, etc), am gaze si limba este inca cu depuneri albe. Scaunul este normal (inainte de a lua tratament ptr lambrii era de culoare inchisa).

Ce credeti ca ar putea fi / ce alte investigatii sa mai fac ?
46 comentarii 12 Înainte ›
2
12-04-2011, ora 17:44
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ecografie sa vezi si colecistul. Daca la endoscopie nu s-a vazut nimic, aproape sigur ca toate senzatile sunt date de Helicobacter Pylori. Refa-ti analiza si din sange sa vezi cat de "multa" e bacteria. Shema clasica de tratament este cu antibiotice, ceea ce poate sa-ti faca mai mult rau decat bine, mai sunt alternative, dar afla mai intai cum e analiza asta. Pana atunci incearca sa bei cam jumate de cana de ceai de coaja de stejar pe zi, caldut. Face bine si la stomac si e si dezinfectant la nivel bucal. Evita si acrituri, dulciuri, acidulate. Pana nu scapi si de candida o sa ai neplaceri la nivelul gurii...Clateste-te si fa gargara cu apa cu bicarbonat sau apa in care a stat argila de seara pana dimineata (de preferat aia alba).
Dar un ORL-ist iti poate da indicatii si mai la tinta.
Poate iti raspunde si aici un domn doctor specialist foarte competent si cu rabdare.
Sanatate!
0
13-04-2011, ora 08:48
soro
Nu este medic/terapeut
soro
eventual sa fac si o colonoscopie ?
0
13-04-2011, ora 12:55
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ar fi perfect! Sa ai investigatiile complete, asa e bine.
Poti reveni cu detalii.
Succes!
0
29-08-2011, ora 09:50
soro
Nu este medic/terapeut
soro
revin cu detalii deoarece in ultimele luni am mai facut urmatoarele:
- tratament ptr candida cu colon clean, deparazitare, formula candida, usturoi si regim pe cat posibil (fara dulce, lapte, carbogazoase, alcool, etc); tratamentul a durat vreo 2 luni
- dupa am fost din nou la medicul gastro si m-a trimis la analize: exudat faringian si examen de scaun
la exudat nu a mai iesit candida, iar la examenul de scaun nu a iesit nimic

mi-a spus ca este colon iritabil si am urmat doua ture de tratamente, fiecare de vreo luna parca, al doilea tocmai ce l-am terminat (colospamin si kreon)

durerile abdominale sunt la fel (partea dreapta sus sub coaste de obicei, cateodata in spate catre ficat si mai rar jos catre incheietura piciorului); limba este dimineata alba (nu la fel ca inainte) si inteleg ca limba este oglinda tractului digestiv - deci de aici vine problema !!!

mi-a spus ca nu are rost sa fac colonoscopie ca nu o sa iasa nimic

daca aveti orice fel de recomandari referitoare la ce investigatii as putea sa mai fac (ma gandeam inclusiv la varianta de a fi inca parazitii in intestin) va rog sa ma ajutati
personal nu cred ca este intestin iritabil, adica dupa 2 luni de tratamente cu spasmotice sau cum se cheama ra fi trebuit sa se simta vreo ameliorare
0
29-08-2011, ora 09:52
soro
Nu este medic/terapeut
soro
ah si am facut recent inca un eco. a iesit normal. ficatul mi-a zis ca este tot asa -putin gras.
mi-a recomandat mai mult sport... eu fac sport de 2/3 ori pe saptamana
0
29-08-2011, ora 17:41
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daca la eco nu a iesit vreo problema cu colecistul, mai ramane sa incerci sa faci analize pentru depistare intolerante alimentare (cauta pe net, sunt acum clinici si la noi care fac analizele astea) si colonoscopia. Atunci chiar ai tabloul complet.
Sanatate!
0
04-09-2011, ora 10:46
alexia83
Nu este medic/terapeut
alexia83
buna ziua
am o problema de mai mult timp, am scaunul foarte tare, din aceasta cauza cred ca am avut si scaun cu sange, dureri, usturime.am fost la doctor si m-a consultat, a zis ca nu e nimic grav, mi-a dat supozitoare si o crema ptr folosire interna.nu a folosit la nimic, ba din contra s-a agravat, am o inflamatie la nivelul anusului, usturime in timpul scaunului.nu intotdeauna cu sange...sa fie vorba de hemoroizi?
0
04-09-2011, ora 13:57
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Din pacate, de la distanta, nu se poate spune daca e de la hemoroizi sau altceva. Parerea mea ca trebuie sa adaugi in dieta alimente care sa previna constipatia, iar pentru control local, incearca sa mergi la un proctolog, nu la alt medic specialist.
Sanatate!
0
05-09-2011, ora 19:02
alexia83
Nu este medic/terapeut
alexia83
multumesc frumos ptr raspuns.
0
06-09-2011, ora 19:50
tema
Nu este medic/terapeut
tema
soro si alexia83, vad ca nimeni nu s-a gandit la - Vezica Biliara- desi toate simptomele o indica.
Bila groasa da asemenea probleme. - intestinale, dureri in dereapta sub coadte si constipatie. Trebuie luat ceva pentru fluidizarea bilei

soro, Vad ca ai luat enzime pancreatice (kreon) dar cred ca problema este de la bila nu la pancreas. Iar colospasmin iti incetineste activitatea colonului...Aveai diaree sau de ce ti-a dat?
.Nu cred ca e bine ca nu de acolo e problema. Fa-ti o ecografie la bila daca te doare asa tare ca sa nu ai pietre. Daca nu este decat groasa, ia ceva sa o fluidifice. O sa vezi schimbarea destul de rapid.
Tratamentele acelea ti-au blocat bila.

alexia83, ar trebui sa urmezi un regim alimentar ca sa nu mai fi constipata si sa nu se mai irite anusul si sa iei ceva pastile de fluidizare a bilei. Intreaba doctorul.
Tine cateva zile regim numai cu chefir, branza proaspata (putina si nu grasa) si multe supe de legume fara ceapa (asta irita) eventual fara cartof sau doar putin ca face gaze.
De ex. dovlecel, doar putin morcov, patrunjel, telina, pastarnac, poti totusi sa pui si un cartof mic.
Sa nu fie concentrata supa si sa mananci putin si des, astfel antrenezi si bila sa se mai fluidifice.
Daca nu mananci si nu bei apa perioade mai lungi de timp, cateva ore, bila se ingroasa si te constipi.
Deci putin si des. Si nu doar acum, ci mereu de acum in colo. Bila se poate ingrosa oricand.
Daca mananci paine, tot putina si sa nu fie proaspata ca te constipa. Cel mai bine este sa o tai felii sau cuburi si sa o usuci putin in cuptor - dar nu sa o prajesti. Asta ca sa se opreasca drojdia si sa nu mai fermenteze.
Nu stiu ce alifie ti-a dat dar sa nu o mai folosesti, cred ca ai facut alergie la ea.
Poate sa fie hemoroizi sau doar o fisura ca ai fost constipata.
Important este unde este sangele - la inceputul scaunului, la sfarsit, este amestecat in fecale? Si ce culoare are roz sau rosu.
Pentru inflamatia aia de la anus, sa verifici sa nu se fi facut o tromboza care sangereaza asa : Pune un servetel sau hartie igienica alba si preseaz-o putin pe anus, doar putin, ca si cum tamponezi. Tine hartia cateva secunde asa putin apasat si apoi uita-te daca este sange. Dar nu dupa ce ai fost la wc ci mai tarziu, dupa un timp.
Daca da, neaparat sa mananci numai supe de legume cateva zile ca sa nu mai faci fecalomul gros si tare. Chiar si cu bila groasa, daca nu-i dai alimente solide, nu ai cum sa mai fi constipata. Daca iti iese sange pe hartie mai scrie sa iti spun ce sa faci si oricum sa mergi la un gastroenterolog, eventual altul.
0
06-09-2011, ora 20:23
soro
Nu este medic/terapeut
soro
intr-adevar, am fost la un medic homeopat si a zis ca banuieste o problema de tranzit intestinal combinat cu probleme de bila.
mi-a dat tratament cu argila si ceva ptr bila... ptr 3 saptamani...

va tin la curent cu evolutia...
0
06-09-2011, ora 20:39
tema
Nu este medic/terapeut
tema
soro, am citit mai atent mesajul tau. Tu spui ca durerea uneori merge pana in spate si alteori coboara spre picior.
Poate ca ai ceva pietre sau nisip la rinichi, numai atunci durerea coboara spre incheietura piciorului. Ar trebui sa iti faci o urocultura cu antibiograma.
O analiza de secretie vaginala ti-ai facut? Am observat ca nu ai facut nici un tratament antibiotic dar, daca este un streptococ pe undeva sau e-coli, astea chiar nu trec doar cu tratamente alternative.
Antibiograma este ca sa se vada la ce antibiotic este sensibila bacteria si cu ce sa te tratezi.
Chiar daca la eco ti-a gasit bine colecistul, bila poate sa fie groasa si nu se vede asta.
Deci burta poate sa doara din aceste 3 motive, dupa ce le-ai eliminat pe celelalte:
- Rinichi -daca ai eliminat ceva nisip e posibil sa fi aparut o mica infectie urinara. Tratamentul trebuie sa dureze 10 zile ca altfel nu trece si facut neaparat cu un antibiotic de pe lista de antibiograma, nu cu orice.
- Sa fie ceva bacterii sau fungi in vagin - daca ai infectie urinara este foarte posibil sa se fi extins si in vagin.
- Bila prea groasa
Ar trebui sa iti faci analiza de secretie vaginala cu antibiograma si urocultura cu antibiograma.
Bila groasa, daca nu vrei pastile, se mai fluidifica foarte frumos cu cate o lingura de ulei de masline, de 3 ori pe zi, inainte de masa Daca nu ai diaree, sa bei cu inghitituri mici putina apa calduta dupa ulei.
Poti sa mananci salate cu ulei de masline si putina lamaie, chefir, branzica proaspata, piept de pui fiert sau la cuptor. Putin regim ajuta la refacerea florei intestinale
0
08-09-2011, ora 10:25
soro
Nu este medic/terapeut
soro
scuze, probabil nu am fost destul de clar - sunt barbat... :))))

ref la dureri, sunt localizate in 3 zone, toate in partea dreapta - sub coaste, cateodata mai jos in dreapta (catre zona ficatului) si uneori merg catre incheietura piciorului. nu am reusit sa le asociez cu nimic (gen dimineata, seara, cand manac ceva, etc)

am facut analizele generale de sange (vreo 2 pagini parca) si in plus analize de sange la ficat (dupa ce a zis ca i putin gras) si au iesit ok

eco abdominal am facut vreo 3 si totul ii ok..
0
08-09-2011, ora 14:25
tema
Nu este medic/terapeut
tema
OK, gresala mea!
Daca durerea o ia din spate de la rinichi si merge in jos, langa sold, aproape sigur ca este vorba de o infectie urinara. Practic durerea coboara de la rinichi pe ureter si ajunge in vezica.
Fa-ti o urocultura cu antibiograma. Cred ca este o infectie urinara chiar si fara simptome. Mai ales la barbati, este posibil sa nu se simta nimic sau doar din cand in cand si nu se da importanta. Ne tratata, infectia urca spre rinichi.
Poate a fost tratata ineficient in trecut si s-a cronicizat sau ai eliminat ceva nisip si s-a iritat ceva pe acolo aparand o infectie. sau chiar ai luat-o de undeva. Asta nu mai conteaza.
Ar mai putea fi si o alta problema pe care barbatii o fac mai des, hernia inghinala.
Dar, aceasta are manifestarile sale specifice. Apare si ca un fel de usturime - nu ca la infectia urinara ci la efort, cumva deasupra, imediat sub piele, pe la muschi in zona inghinala si este vorba de prapore care este iritat sau rupt.
Un doctor chirurg, daca mergi la un consult. Isi da seama imediat. Ai si o umflatura in zona aceea? Cauta si tu pe net - hernie inghinala - simptome - si vezi daca te incadrezi. Ai ridicat ceva greutati?
Dupa ce excluzi infectia urinara, poti sa te gandesti la hernie, daca tot te doare si ustura, eventual daca ai acea umflatura.
In rest, pentru bila, ramane valabil ce am scris mai sus, si cu dieta inclusiv. Dupa atatea tratamente, este foarte posibil sa se fi ingrosat bila si iti face probleme intestinale, eventual doare stomacul daca mananci alimente mai grase sau bei alcool.-
Durerea, in conditiile astea nu este de la stomac, asa cum se crede de obicei ci de la bila groasa. O fluidifici si ai scapat.. Daca nu, in timp se vor forma pietre in colecist si o sa doara foarte rau, chiar asta da cele mai mari dureri. Este bine sa previi.
Cu ulei de masline este foarte eficient si apa - bauta mereu. Sa nu treaca o ora si sa nu fi baut apa si mai ales nu sucuri, cola, cafea. In special daca ai infectie urinara, nu bea sucuri si cafea, ca irita mai rau.
Eventual dupa ce te faci bine si destul de rar.
Iti mai dau cateva sfaturi pe care este bine sa le stii si pe viitor:
Daca iti iese la urina streptococ - mai poate sa fie si e-coli sau stafiliococ, sa nu intrerupi tratamentul timp de 10 zile ca nu trece.
Se mai obisnuieste sa se dea tratament 5-7 zile, mai ales sa nu se faca o urocultura cu antibiograma si se dau asa.ceva antibiotice cu "spectru larg" la care, de fapt, este foarte posibil ca bacteria sa fie rezistenta
Asa ca, nu uita sa ceri la laborator antibiograma pe care sa scrie exact la ce antibiotic este sensibila bacteria, ca sa nu te tratezi gresit si atunci nu numai ca nu iti trece dar si bacteriile devin rezistente
Trebuie sa iei pastilele fix la orele stabilite 8 sau 12 ore dupa caz, pui ceasul sa sune- sau mobilul.
Daca intarzii si cu 15 minute, risti ca bacteria sa dezvolte rezistenta la antibioticul pe care il iei si tratamentul nu mai este eficient.
Deasemenea se obisnuieste ca, o data cu tratamentul antibiotic sa se recomande diverse ceaiuri sau suplimente care fac diureza - adica scot mai repede apa din corp, iar antibioticul nu sta destul timp in vezica, fiind eliminat mai repede - nu isi face treaba!
Asa ca nu este bine sa iei nimic impreuna cu antibioticele, doar apa. Poti sa iei dupa, daca tii neaparat.
0
04-10-2011, ora 17:03
soro
Nu este medic/terapeut
soro
a trecut 1 saptamani de tratament - formula 28 si 23, in plus zilnic cate 1 lingura mare ulei de masline, lamaie..
zilele aste aam facut si o analiza de urina si urocultura ptr infectie si nimic..

s-a schimbat parca ceva la durere... acuma este mai prezenta in partea dreapta catre ficat si in partea de jos catre incheietura piciorului... in plus aceleasi gaze..

daca aveti idei sau ce investigatii as mai putea face sunt mai mult decat binevenite..
0
04-10-2011, ora 17:07
soro
Nu este medic/terapeut
soro
scuze, am vrut sa zic a trecut 1 luna de tratament nu o spatamana...
0
05-10-2011, ora 13:34
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Nu stiu ce este formula 28 si 23.
O secretie uretrala ti-ai facut? Sa nu fie ceva genital.
Deasemenea o candidoza genitala poate da gaze in colon, practic candida se gaseste in colon in mod obisnuit dar daca s-a inmultit prea mult, poate da asa deranjamente intestinale.
Cine stie cum ti-ai dereglat flora intestinala cu suplimentele alea...de nici nu mai stii de unde a pornit
Ar fi mai bine sa mergi pe medicina clasica. Cu leucocitele cum stai ? sunt multe ?
Elimini gaze care miros a ou stricat? Ai mai putea face o coprocultura sa vezi daca ai paraziti intestinali, dar vezi ca poate sa nu iasa rezultatul din prima.
Alterneaza constipatia cu diareea ? Te doare in zona buricului ?Ai eliminat sange in scaun?
Daca da, ar fi bine sa iti faci o colonoscopie.
Ar mai putea fi ceva nisip la rinichi care se elimina. Asta pentru durerea din dreapta, pentru ca pot fi doua probleme diferite.
0
05-10-2011, ora 18:29
soro
Nu este medic/terapeut
soro
candidoza a fost primul suspect avand candidoza pe limba...

am urmat tratament si clasic si homeopat vreo 2 luni. am repetat exudatul si nu a mai iesit..

am abut lamblii... am luat ceva tratament, am reptat analizele si nu am mai avut..

de obicei gazele nu miros, sange nu este in scaun, de obicei sunt mai constipat.. diareee nu am..

eu zic ca ii ceva pe tractul digestiv... de la stomac mai jos. doar ca nu identific ce.. in zona buricului nu doare
0
05-10-2011, ora 18:44
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Daca durerea merge spre incheietura piciorului, poate este de la prapore. Poate este o hernie.
Poate ar fi bine sa te vada un internist.
Ar fi bine daca ti-ai face totusi o analiza de secretie uretrala cu antibiograma. Daca ai ceva genital, este posibil sa te doara si burta.
Sau poate ai ceva la stomac.
Daca ai luat ulei asa cum am spus si nu a functionat, atunci este posibil sa fie pancreasul de vina.
Poate nu ai destule enzime pancreatice. Ai luat enzime pancreatice de ex, - zymogen - pana acum Asta se ia cand esti balonat, combate si constipatia.
Intreaba doctorul de zymogen sau zymogen forte.
0
06-10-2011, ora 09:14
soro
Nu este medic/terapeut
soro
cand au aparut durerile prima data - in urm acu aproape un an am fost la 2 chirurgi ptr ca am crezut ca este apendicita (initial durerile au aprul jos dreapta); amandoi au zis xca nu este nici apendicita nici hernie..
ulterior durerile au aparut in partea drepata dar si sib coaste si pe la mijloc catre ficat.

analiza de secretie uretrala ? cum se face asta ?
la stomac am facut endoscopie si azis ca ii ok..

nu am luat de pancreas nimic pana acuma.. o sa intreb de zymogen. multumesc
0
07-10-2011, ora 16:40
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Mergi la un laborator de analize si intreaba ce analiza poti sa faci ca sa depistezi daca ai o infectie genitala.
Ori spermograma cu antibiograma ori secretie uretrala cu antibiograma.
La secretie, iti recolteaza cu un betisor cu vata putina secretie de la organul genital.
Mergi si intreaba dar sa ceri neaparat sa se faca si antibiograma.
Daca este ceva sa stii la ce antibiotic este sensibila bacteria. Nu iei asa orice.
Urocultura ai facut? Poate nu ai facut-o cum trebuie. Se face dimineata cum te scoli si se recolteaza urina din mijlocul jetului, adica lasi intai putina urina sa curga in wc si apoi recoltezi o parte si lasi restul sa curga iar in wc.
Deasemenea nu trebuie sa bei mult sau bauturi care iti provoaca diureza, cu o zi inainte - lapte, bere, ceaiuri - ca o sa urinezi mult, se dilueaza urina prea mult si iti iese rezultatul fals negativ.
0
03-06-2012, ora 20:33
soro
Nu este medic/terapeut
soro
m-am intors in acelasi punct... dupa cateva luni in care durerea ear cand prezenta, cand absenta. in ultimele zile este aproape tot timpul prezenta.

nu mai stiu de unde sa incep. sa o iau de la inceput cu cu toate analizele ? (care le-am facut deja - sange, exudat, analiza scaun, urocultura, eco)

orice idee ii mai mult decat binevenita..
0
05-06-2012, ora 10:17
soro
Nu este medic/terapeut
soro
ma intreb daca nu are legatura cu produsele din lapte.

azi dimineata am mancat cereale cu lapte si durerea este continua..
0
05-06-2012, ora 13:17
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Poate ai intoleranta la lactoza. Sau alt tip de intoleranta alimentara. Urmareste ce mananci sau eventual te poti duce sa faci niste teste pentru depistarea intolerantelor alimentare. Mie mi-a luat doi ani sa-mi dau seama ce am si sa aflu de analizele astea, medicii, in acest timp, tot spunandu-mi ca n-am nimic, ca e psihic, ca am colon iritabil etc, , , ,
Orice are SI o cauza obiectiva.
Succes in investigatii!
0
05-06-2012, ora 13:29
soro
Nu este medic/terapeut
soro
si mie la fel. colon iritabil. cea mai comoda explicatie...

ce analize trebuie sa fac ptr a depista intoleranta la anumite alimente ?

la lapte mi se pare ca durerile sunt mai accentuate; pe de alta parte tot timpul am fost un mare consumator de lactate, se poate ca intoleranta sa apara asa dintr-o data ?
0
05-06-2012, ora 17:50
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Mie mi-au aparut la 30 de ani, asta dupa ce toata viata am mancat de toate fara absolut nicio problema.
Da o cautare pe google si vezi ce clinici fac testarile astea. Fa pentru lactoza si fructoza si ce mananci mai des. Intreaba de pret. Nu iti recomand clinica unde am fost eu pentru ca am dat un car de bani, nu spun ca n-a meritat dar nu cred ca mi-erau chiar absolut necesare toate analizele alea. Iti dau ei toate detaliile la telefon, cum trebuie sa te pregatesti. Eu n-am facut testul prin hidrogenul din respiratie, ci din sange, scaun. Dar era la un laborator din Germania.
Nu te lasa, vezi de la ce ai, asta cu colonul iritabil e o superficialitate. Intotdeauna are o cauza mai particulara, fie alimentara, fie psihica sau de alt gen. E ca si cum te doare capul pentru ca ai probleme de vedere, dar ti se tot spune ca din cauza varstei ai ce ai, , ,
Bine ar fi sa faci si testare pentru paraziti.
0
05-06-2012, ora 22:57
soro
Nu este medic/terapeut
soro
de paraziti am facut anul trecu si mi au iesim lamblii. am luat tratament naturist si am scapt...

in plus am mai facut deparazitare parca ii zice ptr tratamentul naturist de candida...

o sa caut pe net ptr intoleranta alimentara..

nu stiu ce alte teste sa mai fac
0
06-06-2012, ora 17:44
soro
Nu este medic/terapeut
soro
si dupa fiecare masa am gaze.
0
06-06-2012, ora 17:47
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Fa-ti teste pentru intoleranta sa excluzi aceasta cauza. Inclusiv cea la intoleranta la gluten.
Gazele pot fi sau nu semn al intolerentelor, nu toata lumea reactioneaza chiar la fel.
0
04-08-2012, ora 15:24
razvanana
Nu este medic/terapeut
razvanana
am si eu o mare problema ma poate ajuta cineva?
am o durere in partea stanga abdominala sub costa si se mai lasa si in spate tot sub coasta. de ceva vreme ma simt confuz si am o ameteala slaba, da nu tot timpul si de vreo cateva zile am observat ca ies cu scaunul de culoare mai inchisa. sacunul nu este regulat este de 4, 5 ori pe zi si foarte moale cate odata apos
Adaugă un comentariu / răspuns
46 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • De ce burta femeilor are o formă diferită față de cea a bărbaților?
  • Durere de burtă
  •