dureri in fiecare dimineata in spate in zona plamanilor

30-11-2014
mihai lungu88
Nu este medic/terapeut
mihai lungu88
buna ziua, de ceva vreme cateva luni mai exact, pur si simplplu ma trezesc cu o durere undeva in spate mai exact in plamanilor aceasta durere dispare odata ce merg la toaleta, dispare treptat, durerea dimineata este apasatoare, intepatoare chiar. astept un raspuns, va multumesc.
3 comentarii
0
30-11-2014, ora 19:13
89Adina
Nu este medic/terapeut
89Adina
Buna.Nu imi vine sa cred ca mai este cineva care a patit ca mine.Si eu păţesc asta in fiecare dimineata.Este cand ma trezesc din somn cu înţepături si sunt nevoită sa ma ridic ca sa ma pot culca inapoi.Ma ridic, stau in picioare 1 min dupa care simt ca trece treptat.Eu am fost si mi-am facut analizele si ecografie si nu mi-a iesit nimic.Toate imi sunt bune.Am schimbat si patul ca am zis ca poate e prea tare sau cine stie dar in zadar.Durerea o simt si in ziua de azi in mijlocul spatelui.Am ajuns singura la o concluzie.Nu ne ajuta cu nimic dar eu cred ca tine de cat de des ne mişcam in timpul somnului.Ma gândesc ca eu nu prea ma mişc.Cum ma culc maxim daca ma învârt de doua ori si probabil pt.ca stau prea mult intr-o poziţie si mi se inclestesc oasele.Chiar nush ce sa cred..eu am facut si de multe ori aprindere de plămâni la viata mea si sa gândesc ca poate si de acolo sunt mai sensibila.Sper doar sa nu ne afecteze in timp, ca pana acum nu am patit nimic.M-am obişnuit deja cu intepaturile si daca nu iau ft.mult aer in piept nu ma înţeapă atat de tare.Multa sanatate.
0
17-01-2015, ora 18:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ mihai lungu88

Cu trimitere de la medicul de familie, mergeti la medicul pneumolog sa faceti niste teste.
0
04-01-2018, ora 23:46
Sirious
Nu este medic/terapeut
Sirious
Citesc tot felul de tampenii cum ca plamanii au nervi si pot cauza dureri. Medicina mamei ei!! Asa zisele dureri de plamani sunt ca o jena. Am fumat aproape toata viata mea tigara dupa tigara. Nu am avut nici o durere chiar daca era sa imi pierd ambii plamani. Am implinit 3 ani de cand nu mai fumez si din cand in cand si pe mine ma mai doare spatele la baza plamanilor. Lipsa de miscare, stat prea mult pe scaun la birou intr-o singura pozitie aiurea la care corpul nostru pur si simplu nu se poate adapta, constipate si gaze care apasa peste tot, dureri ale glandelor suprarenale (glandele nu dor dar se pot inflama si crea dereglari in tot corpul ca tensiune arterials oscilanta si palpitatii din cauza a deficientelor de vitamine care le ajuta sa functioneze corect asi eficicient) sau rinichi (rinichii chiar dor ingrozitor si durerea migreaza de la baza plamanilor pana in josul spatelui).Nervi ai sistemului nervous din jurul coloanei care sunt opturati de muschi care sunt tepeni de la stat I'm frig sau lipsa de miscare sau ciocuri de calciu care s-au depus aiurea prin corp si creaza inflamatii ai dureri odata cu eke.
Multi medici specialisti care ne vand numai prostii. Pentru orice roman care citeste acest comentari. Va rog eu frumoas sa mergeti mai putin la medic si mai mult in vacantele alea de care nu aveti timp sau bani. Iubiti-va si nu mai dati 100% in fiecare zi pentru ca nivelul de stress din ziua de azi nu este deloc normal si poate duce la tot felul de boli inexistente si inchipuite. Faceti dragilor sport. Da, sexul e considerat si el sport, dar doar daca time 30 de minute minim si e intens. Mergeti la aer la iarba verde. Idea e ca ne-am izolat cu totii imtre pereti toata ziua si vrem sa ne faca bine unul sau una care a facut saracul sau saraca 6-12 ani de carte dar ne trimit la medicul de familie, sa ne dea trimitire, spre un medic specialist care sa ne umple de pastile si sa ne stoarca de bani.
Si daca se gaseste vre-un doctoras sa deschida gura sa o zica cat il/o tin plamanii aia durerosi ca de profesie sunt critic si carcotas si abia astept sa vad ce perle mai au in program.
Sanatate tuturor si la cat mai multa miscare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vitamine și suplimente pentru plămâni
  •