durere umar dupa cazatura

31-05-2012
laura82
Nu este medic/terapeut
laura82
buna ziua.
ieri dimineata am cazut de pe bicicleta pe partea dreapta si m-am lovit la coapsa si pe exteriorul mainii drepte, respectiv putin in palma si in zona omoplatului. dupa ce am ajuns la serviciu, respectiv la maxim 2 ore de la cazatura, a inceput sa ma doara destul de rau umarul drept, insa nu in zona pe care am cazut, ci in fata langa clavicula. astazi inca ma doare destul de rau, in sensul ca ma doare si cand ridic o cana, dar si cand stau si nu ridic nimic. ma doar cand intind bratul si simt ca durerea radiaza in toata mana dreapta, dar mai cu seama atunci cand vreau sa ridic bratul lateral.
ar fi indicat sa fac o radiografie? durerea este ceva de genul unei febre musculare. ma ingrijoareaza ca ma doare si cand nu misc bratul.am avut si senzatia de usoara amorteala la nivelul antebratului.
va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac si daca am motive sa ma ingrijorez.

va multumesc frumos.
1 comentarii
0
31-05-2012, ora 17:37
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
dupa un traumatism, unde durerea persista, indicatia unei radiografii este clara. acest mechanism este specific pentru producerea unei luxatii acromio-claviculare, care produce o durere la capatul claviculei (aici poate aparea si o umflatura sau o denivelare) si se accentueaza la ridicare unor greutati
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.