durere testicul drept

20-12-2008
andrei87
Nu este medic/terapeut
andrei87
Buna ziua. Ma numesc Andrei si sunt student. De o saptamana am inceput sa simt o durere la testiculul drept si o mica umflatura(1mm), tare, in partea superioara a testiculului. Daca nu ating testiculul nu ma doare. Daca ating acea umflatura doare destul de tare, iar in rest testiculul drept e mult mai sensibil ca cel stang la durere. Nu am probleme in rest nici cu erectia si sper ca nici cu BST. Am sa merg la un doctor, dar doar peste o luna(intre timp calatoresc si imi e cam greu). Daca puteti sa imi dati un sfat, v-as fi recunoscator. O zi minunata in continuare.
4 comentarii
0
23-12-2008, ora 20:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salut,

Trebuie sa consulti un urolog cat mai repede posibil pentru ca acel testicul trebuie examinat amanuntit.
Cum arata acea umflatura, seamana cu un cos? Are aceeasi culoare ca pielea din imprejurimi sau este mai intensa?

In orice caz, pana ajungi la urolog te sfatuiesc sa ai o igiena impecabila, eventual sa iti dai pe zona afectata cu putina crema de galbenele sau daca poti sa te speli cu putin ceai de galbenele. Galbenele (Calendula Officinalis) au o actiune puternic antimicrobiana, emolienta, revitalizanta etc...curata foarte bine si calmeaza si durerea.

Numai Bine, multa Sanatate, Sarbatori Fericite si succes la facultate!

:)
0
25-12-2008, ora 13:00
andrei87
Nu este medic/terapeut
andrei87
Multumesc pentru raspunsul rapid. Testiculul nu mai este deloc sensibil, insa acea mica umflatura tot exista si la atingere doare inca. Partea de scrot din acea zona si in rest de altfel nu pare sa aiba ceva deosebit, umflatura fiind mica si alba dar pe interior numai. O sa incerc sa merg la un urolog cat mai repede, dar sa revin in tara.
Sarbatori Fericite tuturor si puteti sa imi mai dati sfaturi in continuare daca aveti timp.
O zi minunata in continuare tuturor.
0
25-12-2008, ora 13:36
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multa placere!

Ai fost foarte tare la faza: "si puteti sa imi mai dati sfaturi in continuare daca aveti timp." :))))))))))))))))))))))))))

CRACIUN FERICIT!
0
19-01-2015, ora 11:24
Dragos Calin
Nu este medic/terapeut
Dragos Calin
O problema oarecum asemănătoare am şi eu. Aseară m-am atins în zona scrotului şi am simţit o durere la testicolul drept. M-am examinat puţin şi îmi pare puţin mai mare decât cel stâng dar mai ridicat. Durerea provine din partea superioara din zona canalelor care par inflamate, umflate şi care îmi transmit durerea în testicolul deşi testicolul nu ma doare dacă îl ating în alta zona. Simt dureri doar dacă îl mişc stânga-dreapta sau sus-jos şi dacă îl ating în zona din spate unde pornesc canalele... Dacă penisul îl trag spre stânga pare ca în zona din dreapta de sub testicol rămâne o umflatura desi încă nu îmi dau seama dacă e prea diferita zona decât dacă as trage de penis spre dreapta şi as vedea partea stânga, doar ca atunci pare ca localizez umflatura datorita durerii. Deocamdată nu este deranjanta durerea dar ma sperie..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: