durere spate stanga undeva mai jos de omoplatul stang

01-10-2008
cenex99
Nu este medic/terapeut
cenex99
Buna ziua, va scrie un informatician care sta mai mult de 8 ore pe scaun in speranta ca-mi puteti oferi o lamurire eventual un sfat.Problema mea a aparut acum 5 luni cind in urma unei oboseli acumulate am ajuns la urgenta suspectind o boala de inima.Mai precis inima a inceput sa bata f repede cu senzatia de amorteala a gatului. In urma mai multor consultatii cardiologice(ekg, ecograf) s-a stabilit ca inima nu are nimic. Investigatiile de singe( tot ce tine de singe inclusiv testul de hepatita, colesterol, tiroida, etc ) s-a stabilit o infectie cu helicobacter pylori.Am urmat tratamentul pentru infectie. Mentionez ca am 1.77 si 88 kg si miscare nu prea mai am timp sa fac. Am ramas cu o hipertensiune arteriala la care nu-i gasesc cauza, uneori durere la inima ca un junghi si o durere in spate undeva la mijlocul spatelui sa zic intre omoplatul stang si coloana care ma tine cind incordez spatele sau cind inspir mai profund, durere care in 5 luni nu si-a modificat pozitia si nu s-a ameliorat la antiinflamatorii sau unguente gen diclofenac, indometacin. Alteori simt ca singele nu ajunge destul la creier si am ceva ameteli sau o presiune in crestet.Am efectuat ecografie abdominala, radiografie pulmonara fara nici un diagnostic in afara de o fosta raceala la plamani.
Va rog din suflet sa-mi impartasiti din experienta dv in rezolvarea necazului meu de mai bine de jumatate de an ptr ca nu mai stiu ce fel de analize sa mai fac.In momentul de fata urmez un tratament cu metroprolol de 50 3/zi ptr a tine in friu hipertensiunea.
Va multumesc!
2 comentarii
0
10-02-2009, ora 22:51
thor
Nu este medic/terapeut
thor
Domnule

Mi-ai luat o piatra de pe suflet. Credeam ca ma duc gata. Sunt programator stau mult pe scaun si nu intodeauna in cea mai corecta pozitie. Am cam aceleasi simptome mai putin hipertensiunea.
Ar trebuie declarata boala profesionala.
0
05-06-2009, ora 12:54
margareta24
Nu este medic/terapeut
margareta24
Buna ziua, am si eu probleme cu acest helicobacter pylori, am fost diagnosticata cu bacteria acum o luna si am facut un tratament de 1 sapt cu antibiotic.Ceea ce ma supara foarte tare este durerea de spate, in partea stanga, pe la mijlocul spatelui.Doctorul meu de familie mi-a spus ca provine de la infactia cu helicobacter, dar nu inteleg de ce nu a trecut dupa tratament. Stau si eu in scaun cam 9h/zi...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  • A fost descoperită cauza durerilor inexplicabile de spate
  • Fizioterapia durerii de spate - cum te poate ajuta un fizioterapeut
  • Durerea de spate - când ar trebui să mergem la medic
  • Cele mai comune dureri de spate și afecțiunile care le produc
  •