durere si umflatura la degetele piciorului

16-06-2010
otilia p
Nu este medic/terapeut
otilia p
buna ziua
am 46 ani si de 3.5 luni am suferit operatie de coxartroza. Recuperarea era ok dar odata cu inceperea serviciului (stau mult pe scaun), mi s-a umflat piciorul operat de la glezna pana la degete si am o durere la baza degetelor care ma deranjaza tare la mers. umflatura cedeaza peste noapte (am folosit doar crema antiimflamatoare), dar apare rapid la miscare.
intrebarea mea este daca are legatura cu operatia, ce medic ar trebui sa consult, daca pot face ceva pentru remedierea situatiei. va multumesc
1 comentarii
0
16-06-2010, ora 19:08
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Cu mare probabilitate este vorba despre o insuficienta vasculara periferica, una dintre consecintele interventiei (pe un fond vascular precar).
Sfatul meu este sa consultati un chirurg Vascular, pentru a elimina suspiciunea unei tromboze venoase profunde, diagnostic extrem de sever.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul