durere picior

06-05-2013
aniela68
Nu este medic/terapeut
aniela68
Buna ziua
Am 45 ani, 1.67cm, 68kg.
De mai mult timp ma doare laba piciorului drept la mers si la stat in picioare. Aproape ca imi intepeneste laba piciorului si uneori si degetul mare amorteste, iar o portiune mica de piele inconjurata de vene capata aspect putin ridat. Durerea devine mai mica apoi la repaus pana dispare. De asemenea se umfla din cand in cand partea anterioara a genunchiului in regiunea incheieturilor, aceasta umflatura se reduce cand iau antiinflamatoare. Am facut ecograf si mi s-a spus ca este un chist de 4.8/1.8cm.
De curand am fost intr-un pelerinaj in Israel si am fost nevoita sa merg f. mult, timp de 4 zile (cu avionul, trenul, autocarul, pe jos-6-7 ore pe zi. Durerea a fost violenta si s-a urcat la nivelul gambei; partea de picior de la genunchi in jos s-a umflat tare, si in ultima zi mergeam schiopatat.
Acasa am stat in repaus 2 zile dar durerea s-a accentuat si ma durea sever cand sa ma sprijin pe picior ca sa merg, iar intr-un loc in partea laterala exterioara mai jos de genunchi simteam ca si cum era un blocaj, un nod de la vene iar dupa ce am luat antinflamatoare durerea si umflatura s-au dus.
In prezent tot ma mai doare la mers 1 ora/ zi in aceleasi locuri dar mai putin, fiind efortul mic. De asemeni umflatura din spatele genunchiului a crescut iar.
Mentionez ca sunt operata de la 7 ani de luxatie congenitala de sold la piciorul stang, care este cu cca 1-2 cm mai mic si port talonet in pantofi.
Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac. Medicul de familie mi-a dat detralex.
Va multumesc.
1 comentarii
0
07-05-2013, ora 11:12
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Este evident ca va confruntati cu un sindrom de supra-solicitare majora a articulatiilor membrului pelvin.
Perioada de recuperare dureaza chiar si 2-4 luni de la efortul cauzator, perioada in care trebuie sa reduceti drastic efortul fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: