Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

durere penis

28-09-2008, ora 00:00
Autor: zuzunebunu
am si eu o problema care nu prea imi da pace ... uneori cand fac dragoste cu prietena mea .. simt dureri la capul penisului ... iar alta data cand termin sa fac dragoste si fac dush, in acel moment simt niste dureri la capul penisului ... Astazi am facut dragoste si nu a fost nici o problema ... iar dupa ce am terminat de facut dush m-a apucat iar acele dureri la capul penisului ... in acest moment am vreo 2 ore de cand am terminat de facut dragoste si dush ... iar durerea continua sa fie ... care e problema ? din ce cauza e ... ? e grav ? nu e grav ... ?
2 comentarii
05-10-2008, ora 00:00
Mergi la medic.. la medicul ginecolog.. mai exact. El ti-ar putea spune cu siguranta care e problema si ti-ar putea da si rezolvarea acesteia. :)
13-11-2008, ora 10:56
Autor: Mr. Nick
Durerea de penis apare exclusiv cand este erect sau si cand este in stare flasca?
Adaugă un comentariu / răspuns


14-04-2014, ora 11:10
Erectan 400mg
Fii un barbat fericit! Rezolvati erectia slaba acum cu Erectan 400mg!
Lasa deoparte problemele sexuale si pregateste-te pentru o erectie puternica si de durata. Erectia slaba face parte acum din trecut. Erectan 400mg este secretul care te va ajuta sa o impresionezi: in doar 60 de minute obtii o erectie ferma, de durata, care iti va reinventa relatiile intime si iti vei recastiga increderea in tine. Erectan 400 mg este un supliment apreciat de mii de persoane din toata Europa! Doar din aminoacizi, iti ofera o erectie ferma, de durata si fara efecte adverse. Comanda acum cu 17% reducere!