Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

durere penis

28-09-2008, ora 00:00
Autor: zuzunebunu
am si eu o problema care nu prea imi da pace ... uneori cand fac dragoste cu prietena mea .. simt dureri la capul penisului ... iar alta data cand termin sa fac dragoste si fac dush, in acel moment simt niste dureri la capul penisului ... Astazi am facut dragoste si nu a fost nici o problema ... iar dupa ce am terminat de facut dush m-a apucat iar acele dureri la capul penisului ... in acest moment am vreo 2 ore de cand am terminat de facut dragoste si dush ... iar durerea continua sa fie ... care e problema ? din ce cauza e ... ? e grav ? nu e grav ... ?
2 comentarii
05-10-2008, ora 00:00
Mergi la medic.. la medicul ginecolog.. mai exact. El ti-ar putea spune cu siguranta care e problema si ti-ar putea da si rezolvarea acesteia. :)
13-11-2008, ora 10:56
Autor: Mr. Nick
Durerea de penis apare exclusiv cand este erect sau si cand este in stare flasca?
Adaugă un comentariu / răspuns


14-04-2014, ora 11:10
Erectan ManLong
Potenta, vigoare si placere la cote inalte cu Erectan ManLong
Esti pregatit sa preiei controlul? Erectia slaba, ejacularea precoce, libidoul scazut si lipsa energiei in pat nu trebuie sa te mai preocupe. Ai un aliat de cursa lunga, care te va ajuta sa te bucuri de fiecare moment cu persoana iubita. Erectan ManLong este un supliment natural, bogat in plante si minerale, conceput pentru utilizarea timp de doua luni. Nu mai ai nicio grija – esti sigur ca o vei impresiona. Comanda Erectan ManLong acum: rapid, discret, avantajos.