durere pe interiorul gleznei

17-12-2008
nicolas1107
Nu este medic/terapeut
nicolas1107
Simate domnule doctor Marius Uscatu
Numele meu este Sandu Nicolae si am 48 ani.In urma cu 6 luni am condus foarte mult(4000km in sase zile).Urmarea este o durere de glezna pe interiorul acesteia fara umflaturi, invinetire sau alte semne vizibile si fara a se vedea nimic la examinarea radiologica.In urma examenului medcal mi-a fost prescris un unguent dar fara vreun rezultat.Am facut totodata si analize de sange(factorul reumatoid, etc)si nu sau semnalat depasiri ale limitelor admise.In timpul condusului, durerea coboara dinspre partea dureroasa(interiorul gleznei) spre mijlocul talpii dar si in sus pe picior dar pe exteriorul acestuia.
Multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra.
Cu stima,
Sandu Nicolae
3 comentarii
0
17-12-2008, ora 23:02
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimate Domn,
Din simptomele descrise eu intuiesc vreo 4-5 diagnostice absolut diferite.
Pentru a fi mai aproape de adevar s-a impune o consultatie directa.
Ma puteti apela pe mobil sau sa-mi scrieti pe email.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
0
02-09-2009, ora 02:45
anairda_dac
Nu este medic/terapeut
anairda_dac
Stimate domnule Dr. Uscatu,
Apelez si eu la bunavointa dvs. si va rog sa ma ajutati sa aflu cauza durerilor mele de talpi si glezne. Prima data am avut dureri mari la oasele talpilor din cauza mersului pe jos, dupa o perioada foarte lunga fara exercitii fizice si de mers cu masina personala. Asta se intimpla acum vreo 3 ani. Durerile au disparut dupa ce am renuntat iar la mersul pe jos. Acum, de 3-4 luni am inceput sa fac exercitii fizice dese, sa merg mai mult pe jos si chiar sa alerg. Au reaparut durerile la talpi si in plus dureri mari de glezne; dimineata abia reusesc sa calc pe talpi si sa indoi gleznele. E adevarat ca am o munca sedentara, dar nu mi se par normale aceste dureri, mai ales ca am fost cindva sportiva. Am 37 de ani, din cite stiu nu am probleme de sanatate si ultimele analize de singe si consultatiile periodice au fost bune. Va rog frumos sa ma ajutati sa inteleg ce se intimpla, ca citind problemele persoanelor care acuza dureri asemanatoare cu ale mele, nu ma ajuta deloc si incep sa cred in afectiuni care probabil nu au nici o legatura cu problema mea si nici nu ma ajuta sa inteleg ce fel de medic sa consult. Va multumesc foarte mult anticipat.
0
14-09-2009, ora 22:59
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimate Domn,
Pentru inceput este bine sa consultati un ortoped bine familiarizat cu aceasta patologie. Nu ma pot pronunta fara sa va consult direct.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: