durere mandibula

25-07-2009
ancaflorea
Nu este medic/terapeut
ancaflorea
Buna ziua.De ieri, am o durere continua de mandibula, inclusiv toti dintii de pe partea stanga, plus gingia.M-am mai confruntat cu ea, medicul stomatolog mi-a spus ca e din cz maselei de minte.Atunci, cu ibalgin a trecut, dupa ce-am luat 2 zile, dintr-o data.
Insa, acum, mi s-a umflat, nu foarte mult, obrazul, si parca ma "tine " Fara puroi, fara sa vad vreun dinte colorat diferit, fara sa vad gingia de o alta culoare.Plus ca ca doare si gingia..Cand apas, e ok, nu e mai puternica, ci e chiar mai bine.
Medicul mi-a spus, ca maseaua fiind la inceput, n-o sa scap de durere, si ca de fiecare data, cand ma "apuca" sa periez gingia maselei de minte cu sare.Lucru zis si facut.
Intrebarea mea este: ce poate fi? nu mi s-a mai intamplat asa ceva, dintii sunt sanatosi, doar 2 plombe, ata gura, apa dentara...totul, zic eu, ca la carte.Si, fiind weekend, ptr umflatura si durere, desi am luat aulin acum cateva minute, nu pot merge decat la urgente.
Astept rasp.dvs.Multumesc anticipat
2 comentarii
0
25-07-2009, ora 12:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Mergeti la medicul dvs. stomatolog sau la altul pt un consult mai minutios. Durerile de molar de minte sunt foarte acute si deranjante, si sunt insotire de umflaturi si alte semne putin ciudate care determina persoana suferinda sa creada ca acele semne si simptome nu au nicio legatura cu molarul si ca sunt grave, cand de fapt, la majoritatea nu sunt!

Multa sanatate;)
0
25-07-2009, ora 13:42
ancaflorea
Nu este medic/terapeut
ancaflorea
ok.Multumesc.Deci, maseaua de minte e " buclucasa".
Asta e...exista un inceput ptr toate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul