durere la umarul si cotul drept

03-05-2009
isabella1976
Nu este medic/terapeut
isabella1976
Buna ziua,
Am o problema careia, la inceput, nu i-am acordat o atentie deosebita, crezand ca e ceva trecator: am o durere la umarul drept, in special cand fac anumite miscari, de ex. cand ma imbrac si dau mana pe spate, cand dorm intr-o anumita pozitie, si la cot. Cea de la cot e chiar mai dureroasa, pt ca se duce pana spre degetul mic si parca nu mai am putere la incheietura mainii.Daca fac un pic de efort - curatenie, de ex. am momente in care incepe sa-mi tremure.Ma deranjeaza aceasta mana chiar si cand conduc si trebuie sa folosesc schimbatorul de viteze, sau cand folosesc mouse-ul!
Mentionez ca acum locuiesc in Mallorca si aici este f. multa umiditate, nu stiu daca si asta ar putea fi o cauza.Totusi, de 5 ani de cand am venit nu am avut aceste dureri, pana acum un an, aprox, cand a inceput cea de cot. Probabil am sa merg la un medic, dar as dori si parerea unui specialist din Romania, mai ales ca aici trebuie sa astepti destul de mult timp pana ti se da o programare la spital.
Va multumesc !
1 comentarii
0
03-05-2009, ora 21:45
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimata Doamna,
Din ceea ce, extrem de sumar si partial, descrieti D-Voastra, putem sa ne orientam catre suspiciunea de cervico-brahialgie, respectiv o afectiune a coloanei vertebale cervicale care, fireste, creeaza dureri la nivelul membrelor superioare.
La fel de bine insa pot exista si alte multe diagnostice.
Consultati intai de toate un neurochirurg sau un ortoped cu supraspecializare in Chirurgie Spinala.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirugia Gleznei si a Piciorului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.