durere la sin

20-02-2011
Anastasia1960
Nu este medic/terapeut
Anastasia1960
In urma cu 3 ani au inceput sa imi apara dureri in sinul sting dar nu foarte mari., apoi in urma cu 2 ani am facut o mamografie in care m-i sa gasit un chist care nu se stie daca e cu grasime s-au cu apa dar medicul mi-a zis ca deocamdata nu e periculos.De atunci nu mi-am mai facut nici un control dar sinul ma deranjeaza si acum, tot dureri, , dar nu f mari.Am 51 de ani, iar in urma cu 2 ani in urma unor chisturi ovariene am facut operatie si mi-au fost extirpate ovarele si trompele.Exista oare o legatura intre acestea si ce ar trebui sa mai fac?Am auzit si de la tv ca nu sint sanatoase nici atitea mamografii.
3 comentarii
0
20-02-2011, ora 15:58
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Sigur au legatura ovarele cu sanii, desi daca sunteti la menopauza, impactul poate fi mult mai mic. Si cert nu e nevoie sa va mai faceti mamografie, varianta optima este sa faceti ecografie mamara bilaterala si se vede bine daca e ceva in neregula. Nu doare, nu iradiaza, dureaza 10 minute si stati apoi linistita. Ecografia se poate repeta oricand. Sanatate!
0
20-02-2011, ora 16:40
Anastasia1960
Nu este medic/terapeut
Anastasia1960
Va multumesc ptr raspuns, sigur ca imi fac griji ptr ca noi femeile ne gindim la ce e mai rau(cancer), iar daca nu e depistat din timp urmarile sint mai grave.O sa incerc si o ecografie.Dar chistu respectiv mai poate creste sau se poate transforma in cancer?
0
20-02-2011, ora 16:58
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Stati linistita, chisturile se pot diminua si rebsorbi, Faceti ecografia, stresul face mai mult rau decat orice boala propriu-zisa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: