durere la sanul stang

05-02-2013
andreea chivu
Nu este medic/terapeut
andreea chivu
am si eu o problema daca ii pot spune asa, cam de 3 zile la sanul stang.in momentul cand ma aplec inspre fata in jos formand un unghi de 90 de grade pur si simplu simt ca o tensiune in san ca atunci cand alaptam si sanul era mult prea plin.nu pot spune ca durerea e ca o intepatura pentru ca e mai mult o tensiune, ca o contractie dak o pot numi asa.ce sfat imi da-ti?la ce medic sa merg?ce poate fi k nu mi s-a mai intamplat niciodata asa cv.multumesc anticipat.
4 comentarii
0
05-02-2013, ora 21:12
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
propunere:
nevralgie intercostala.am patit la fel cu sanul drept
am facut frectie pe omoplat drept (in spate)..
cu spirt sau diclofenac gel
si m-am imbracat bine
a 2-a zi mi-a trecut..
sanatate
0
05-02-2013, ora 22:03
andreea chivu
Nu este medic/terapeut
andreea chivu
multumesc pentru rasp.sigur nu e altceva mai grav k sa merg de urgenta la un doctor?
0
07-02-2013, ora 01:49
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Cel mai corect e sa faci ecografie (NU mamografie) la acel san, sau la ambii (ecografie bilaterala sani). Procedura e cea mai recomandata pentru ca nu iradiaza, nu te doare si se va vedea daca e ceva in neregula structura sanului. Prin simpla palpare nu se pot evidentia eventuale chisturi, noduli mici. Tot ce e posbil sa fie ceva declansat pe baza hormonala si sa treaca de la sine, dar e mai bine sa stai tu linistita, sa nu te obsedeze ideea. Cu rezultatul te poti duce la endocrinolog sau senolog.



Maria iar da sfaturi care pot dauna sanatatii, , , Daca Andreea chiar are vreun chist/o mastoza, ceva ce necesita un minim tratament si pe care daca nu-l face are mai mult timp de tras cu senzatia asta neplacuta? Iti asumi tu ca a intarziat un diagnostic? Cum ai tras tu concluzia ca senzatia ei are aceeasi cauza cu junghiu tau?
Cum ti-am mai spus, fara rautate, inainte sa recomazi diclofenac si frectii, bea niste muuuulta apa (sfatul tau constant) si gandeste-te bine cand dai raspunsuri.
Astept sa ma contrazici obicetiv sau sa ai iar mania persecutiei, , , , (poti sa te jelesti la admnin, ca nu incalc nici o regula, ba chiar e intru credibilitatea forumului).
0
08-02-2013, ora 08:03
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna Andreea,
scrie ROG cum te mai simti si CE ai avut pana la urma.
iti doresc o zi ASA cum ti-o doresti si tu.
cele bune,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: