durere la masea plombata - un sfat, va rog

05-02-2009
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Buna tuturor. Am si eu o problema cu o masea plombata anul trecut. De cateva zile ma doare continuu, cand stau pe partea cu maseaua simt ca zvacneste ceva. Am facut radiografie si stomatologul mi-a spus ca maseaua nu are nimic, si ca maseaua numai are nerv. Mi-a rcomandat un tratament cu antibiotic si ketonal.
Problema e ca pe masea este o particica ce pare cariata si are un punct negru in mijlocul acesteia. Plus de asta, foarte putin din gingia acestei masele are o culoare un pic mai inchisa decat gingia normala.

Daca ma poate ajuta cineva, cu un sfat, va rog.
7 comentarii
0
05-02-2009, ora 17:27
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
incearca un alt doctor, care sa stii ca se pricepe. o parere avizata in plus nu strica. atata timp cat te doare, ceva nu e in regula
0
05-02-2009, ora 19:38
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
fiind masea are mai multe radacini...e posibil ca dentistul sa nu reuseasca sa denerveze complet maseaua, iar in contact cu materialul pllombei sa apara iritatie.Parerea mea e ca trebuie edata plomba jos si cautat inauntru.Cred ca e intr-adevar o buna optiune sa incerci la alt stomatolog.Ei de obicei nu se baga unul peste altul, da spunei si tu ca al tau e bolnav.in concediu.blablabla
0
05-02-2009, ora 20:38
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Am sa merg maine la alt stomatolog, sa-i cer o parere. Momentan vad ca durerea a cedat la ketoal.

Multumesc pt raspunsuri.
0
05-02-2009, ora 21:36
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
alexxy_a asa cum ti-am mai spus, este posibil sa se fi format o noua carie sub plomba sau sa fi facut o infectie!!Din cate stiu eu, daca este vb de o infectie, trebuie tratata mai intai cu antibiotic si apoi scoasa plomba si umblat pe acolo!!Sper sa iti raspunda si dl.dr.Cosmin Marin(maseluta2000) sa iti dea un sfat!!
Te pup
0
06-02-2009, ora 09:37
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Multumesc jaquelinne. Oricum am un tratament cu antibiotic pt HP, si vad ca durerea dispare cand iau ketonal. Am sa merg sa cer si parerea unui alt stomatolog.
0
06-02-2009, ora 14:19
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
alexxy_a formuleaza un subiect din nou cu aceasta problema si adreseaza-te la titlu dlui dr.Cosmin Marin si o sa isi spuna si dansul opinia!!
0
06-02-2009, ora 15:41
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
mersi jaquelinne. asa am facut :d sper sa aiba timp sa citeasca mesajul.

Am fost azi la un alt stomatolog si mi-a spus ca trebuiesc curatate din nou canalele.data plomba jos si umblat din nou p'acolo. Maine vizitez alt stomatolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul